Gothic: Czas Zapłaty [beta] 1133993 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 1133993

Odpowiedzi 2392

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Nie no teraz żeś za przeproszeniem doje.ał, po prostu to jest BETA i bez orca dużo wolniej szła im praca.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Jak idą pracę nad modem ? i drugie pytanie na które pewnie i tak nie otrzymam odpowiedzi ale co mi szkodzi je zadać a więc czy możliwe jest że wydacie pełną wersję w tym miesiącu ?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
1. Powoli, ale idą. Obecnie jest mobowany ostatni zen z ostatniego rozdziału.
2. Na pewno nie.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
okej dzięki za szybką odpowiedź : )

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Ale w tym roku to już bardziej?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
ej a naprawiliście już ten błąd z zawieszaniem się kompletnie gry że trzeba resetować często kompa czy jeszcze na tym pracujecie ?

Splash

Splash

Moderator
posty4212
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
obstawiam, ze jeszcze nie do konca, bo trzeba bylo tego moda solidnie zoptymalizowac, a to nie jest takie proste

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
ej shergar czy mógł byś nam urozmaicić okres oczekiwania na pełną wersję i na przykład dodawać jakieś nowe screeny : )

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Weś mu nie wymyślaj zajęć... Mało ma swoich?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
nie wymyślam daje tylko propozycję a przecież nie tylko on robi moda ... więc mógł by zająć się tym ktoś inny z ekipy

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Chodzi mi raczej o to, że oprócz tworzenia CZ każdy z nich nie tylko Shergar ma swoje prywatne życie i zajęcia. Może lepiej im nic do tego nie wymyślać.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Zgadzam się. Moje zdanie:
Nie ma co naciskać na nich - z tego rodzą się błędy i niedopracowania. Poza tym, tworzenie Czasu Zapłaty przez The Modders jest dobrowolne. Nie jest to ich obowiązkiem. Przy tworzeniu moda siedzą w czasie wolnym. Nic z tego nie mają, poza satysfakcją. Czy mod w ogóle wyjdzie, czy nie, zależy od nich. Zechcą to moda wydadzą, nie to nie. Przykładowo: Gothic 3 wyszedł niedopracowany przez nacisk JoWood, Piranie zwyczajnie nie zdążyły dopracować moda. Naciskajcie... Wyjdzie takie niedopracowane gówno, a póżniej się będziecie żalić, że trzeba zrobić patch bo są bugi i gra się zawiesza/wyłącza itd. Sami zadecydujcie, jaki chcielibyście ujrzeć CZ w wersji finalnej.

Oczywiście The Modders życzę powodzenia i wytrwałości w pracach.

Pozdrawiam.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
no tak rozumiem to . poza tym to nie jest łatwe powiem więcej to harówa a to była tylko propozycja i dokładnie się z tobą zgadzam .wszystko zależy od nich dokładnie ... nie mają z tego nic oprócz satysfakcji paru pogratulowań a należy się ich o wiele więcej no i jeszcze czasem dostają krytyki co chyba negatywnie wpływa na rozwój moda który jest najlepszym modem jaki powstał do  gothica a nie oszukujmy się to była tylko wersja beta ... jeszcze raz powtarzam to była tylko moja sugestia

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Dokładnie o to mi chodziło. Jeśli Shergar czy ktoś znajdzie trochę czasu to napewno wstawią.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bez przesady mógłby walnąć kilka SS przecież to zajmuje kilka sekund i gotowe.Chociaż mi osobiście wystarczy jak on daje  od czasu do czasu info jak idą pracę.Grunt żeby przed wakacjami skończyli :)

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
dobra mam kolejne pytanie a mianowicie czy przywrócicie jakoś ten wasz wodospad bo był naprawde świetny albo czy zrobicie w opcjach jakieś takie opcje że można go włączyć lub wyłączyć ...

Splash

Splash

Moderator
posty4212
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
1. o jaki wodospad ci chodzi?
czy zrobicie w opcjach jakieś takie opcje że można go włączyć lub wyłączyć ...
cos takiego chyba jest niemozliwe

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Też się zastanawiałem. Nie chodziło Ci przypadkiem o kompas?

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Bez przesady mógłby walnąć kilka SS przecież to zajmuje kilka sekund i gotowe.
A na chuj wam oglądać 75 razy te same screeny? Włączcie sobie galerie ze screenami CZ i sobie tam fapujcie. Daliby wam ss a po wydaniu finalnej wersji byście jęczeli, że to już nie to samo, bo wiecie co jak i gdzie :ayfkm:

Spoiler
Zapomniałem. OTO POLSKA I POLACZKI <3 :* ;* ;3
Takie seksi zielone, jak trafka na ss ..

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
chodziło mi o ten wodospad z filmiku Medley który jest na pierwszym screenie bo on wcześniej był w którejś wersji no a w najnowszej wersji go nie ma ;/

0 użytkowników
Do góry