Trawa 3369 4

O temacie

Autor Krolik

Zaczęty 13.11.2011 roku

Wyświetleń 3369

Odpowiedzi 4

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Witam, poszukuję czegoś takiego http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/61973/61973,1150289623,6/stock-photo--d-grass-with-alpha-mask-1436340.jpg tylko ładniejszego i w nieco większej rozdziałce :) , być może ktoś posiada? Byłbym wdzięczny za pomoc, bo nie mogę znaleźć. Jedyne co mogę zaoferować w zamian, to może jakiś model? No i miejsce w creditsach, jeżeli zamysł dojdzie do skutku.

Pozdrawiam.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja bym wyciął parę listków(?) ze zdjęcia i je poukładał na teksturze. Innego wyjścia nie widzę, chyba że wyciągnięcie takiej tekstury z jakiejś gry.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Trawę najlepiej zrobić ręcznie...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Sposob moze dosc pracochlonny i czasochlonny ale polecam to:
http://www.epnos.pl/okno.php?d=of_traw&id_odmiana=6&nr_kat=NAS01922

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry