JŻ na 100% 89232 346

O temacie

Autor młody95

Zaczęty 24.08.2011 roku

Wyświetleń 89232

Odpowiedzi 346

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Ej, teraz wszyscy go wyśmiejmy samymi minkami :DD

:lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co ty mi tu pierdolisz mlody, jestem na miejscu i nikogo nie ma - pewnie nawet wlosy na jajach nie urosly Ci wystarczajaco by sie stawic na miejsce spotkania... coraz zabawniejsze te dzisiejsze dzieci :ok:

El Pistolero

El Pistolero

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy

El Pistolero

JŻ na 100%
#182 2011-08-25, 00:05(Ostatnia zmiana: 2011-08-25, 00:07)

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
przecież ty młody95 byłeś na forum cały czas, a aztek był offline przez jakieś 20 min. z tchórzyłeś i udowodniłeś żeś dziecko, które nie wychodzi z domu w nocy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

JŻ na 100%
#184 2011-08-25, 00:06(Ostatnia zmiana: 2011-08-25, 00:07)
dla ścisłości jestem z 1994 to raz a dwa to jak który wyskoczy na real
kolejny gówniarz, który będzie szpanował swoją dorosłością. myślisz że kurva byłes na kilku meczach to już możesz zapierdalać jak guziec? jesteś pewnie pizda jak każdy inny z internetowych chvjów. jadę jutro do łodzi i czekam do ciebie pod głównym wejściem do manufaktury, niedaleko jest spokojne miejsce i czekam na ciebie. zboaczymy co kurva twoja szczura klata powie na boks tajski, aikido i taekwondo. czekam o 15 pizdo.

jak w ogóle można być taką piczą i zasłaniać się innymi to ja kurva nie rozumiem, dziwne że ci nikt jeszcze na osiedlu za to nie najebał.

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
Mam lepszy pomysł :lol:

:facepalm:  x1

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej, teraz wszyscy go wyśmiejmy samymi minkami :DD
Może go na gg jeszcze zaspamujemy?
:facepalm:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

młody95

młody95

Użytkownicy
posty14
Propsy24
  • Użytkownicy
jestem na forum bo mieszkam na miejcu praktycznie mam lapka i neta nara kurwy aztek nie kłam kurwo bo cie nie ma

Zrobisz jak uważasz >>ACAB<<

Tu nie chodzi kogo lubisz Tylko do którego należysz społeczeństwa

Uwaga nie chce mi sie tego pisać w każdym poście w którym dodam odpowieć

SORKI ZA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
:facepalm:  x3

El Pistolero

El Pistolero

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
:facepalm:  x4

Jaeger

Jaeger

Użytkownicy
posty162
Propsy55
  • Użytkownicy
Mieszkasz na ulicy?

3. Pamiętaj, kolorek, ranga i ilość postów na forum świadczy o długości penisa!

Towarzysz Karabynier

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Jeżeli Aztek jest kłamcą to ty jesteś lesbijką.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

Popisuje się ciągle menda jedna...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
motyla noga dalej browar mi sie kończy
Czy to wrocław czy to kalisz,
Chwalisz Kurwa sie czy żalisz?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
jestem na forum bo mieszkam na miejcu praktycznie mam lapka i neta nara kurwy aztek nie kłam kurwo bo cie nie ma
grozisz komus chcąc go napjerdalać, a sam siedzisz przed kompem i dupska nie ruszysz. powtarzam, jutro pod manufakturą siostrojebco

młody95

młody95

Użytkownicy
posty14
Propsy24
  • Użytkownicy
aztek jesteś pizdą byś sie przynajmniej przyznał że siedziałeś w chacie na dubie a nie

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Młody jesteś mistrzem rozumiem mylić u z ó, ż z rz no ale kurde nie wiedzieć jak napisać dupa to już czysta głupota :facepalm:

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
pizdą jest ten co się zasłania kumplami, a sam chowa po kątach z dziewiczym wąsikiem pod nosem i pije lemoniadę chwaląc sie przez neta, że ma bro

młody95

młody95

Użytkownicy
posty14
Propsy24
  • Użytkownicy
pod mano fakturą 1 pojebało cie nie bende dla ciebie kurwo do łodzi jechał dopiero marzłem na dworze bo astek szmata kzaczył

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry