Ruffin
sry mobo sprawdziłem dokładnie jest pod haswella, ale polecam jak juz To MSI z87-gd45 Gaming
Procek jak i5 to tylko 4670k 3.4ghz Haswell
Karta 2gb to już niestety powoli robi się mało
Ram może coś więcej, bo to ze 8gb i taktowanie 1600 oznacza tyle ze cl9, ale jaka firmę preferujesz
Zasilacz i hdd ok
SSd to jak już 120 chociaż to jest luksus który nie jest konieczny i można z niego zrezygnowanc a wjebać kasę w lepsza kartę
Jak powiesz ile max chcesz wsadzić to złoże zestaw do takiej kwoty bez monitora klawiatury myszki głośników itp sama buda

Przemek komp i tak wypada lepiej w tej sytuacji również cena to mogę skleić zestawik
Plyta hmm jak chcesz kartę msi to lepiej płytę tez msi, nowe maja auto boosta dla karta przydatne jak cholera, sam z tego korzystam
Ram na chuj ci takie to jest przeplata, bierzesz jakieś cl9 najlepiej corsair lub kingston chyba ze koniecznie muszą być tańsze to cruciale
Dysk ok, ale caviar blue lepszy od sg
Zalezy od kasy lekko kręcony sam standardowa aplikacja msi zwykły gtx780 czasem wypada lepiej od titana ofc nie w każdym przypadku
SSD niby wpływa i to bardzo, chociaz dla mnie, to ja uważam ze luksus który nie jest konieczny i głownie zależy od kasy jak chcemy go mieć a chcemy na czymś zaoszczędzić to lepiej go niemieć