Dubbing 170190 320

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 170190

Odpowiedzi 320

brudas
  • Gość
A wiec moze zdradzisz mroczna tajemnice co bedzie wnosil patch?:D  I wracajac do systemu walki czy nie da rady chociaz zrobic takiego samego bloku(nie chodzi mi o to cofanie sie z blokowaniem) jak w g2 bo ten w g1 jest praktycznie bezuzyteczny ciagle sie przycina i jest wolny czy z tym tez nie mozna sobie poradzic?

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Garret

Dubbing
#141 2008-08-16, 12:55(Ostatnia zmiana: 2008-08-17, 21:51)
I co z tą kwestią Dreamerion? Pisałes czy chcę, ale nie wysłałes tekstow anie nic

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Chyba nie rozumiem pytania.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie
czy dubling jest już nagrany??

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Tak.

Po prostu nie wiedzieć czemu część kwestii nie działa w grze

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Fenix link=topic=146.msg28225#msg28225 date=Aug 17 2008, 10:33\'
Po prostu nie wiedzieć czemu część kwestii nie działa w grze

Może nie wszystkie kwestie są Mono?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Ja nie wiedzieć. Fenix nie znać się na nagrywanie głos :D

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A z kątowni. Najpierw naucz się do cholery pisać, a dopiero potem się udzielaj na forum.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyjdzie naweno w tym toku. Myslę, ze we wrześniu

Remikaz
  • Gość

Remikaz
Gość

Dubbing
#149 2008-08-28, 12:32(Ostatnia zmiana: 2008-09-15, 14:27)
Jesteście w stanie napisać jakie kwestie nie chcą działać? Może trzeba je nagrać od nowa i zmobilizować osoby, które zrobią to szybko.

Ewentualnie jak można jeszcze pomóc? :D

Kwiatmen
  • Gość
Cytat: Garret link=topic=146.msg29327#msg29327 date=Aug 23 2008, 23:51\'
Wyjdzie naweno w tym toku. Myslę, ze we wrześniu

To jak tam Panowie, uda się ten ambitny plan, biorąc pod uwagę fakt, iż jutro ostatni dzień miesiąca wrzesnia?

oreca
  • Gość
Mnie się coś zdaje że ten dubbing nigdy nie wyjdzie. Ale kto wie...

Lukan
  • Gość
macie wy kurwa problemy. powiedzieli ze wydadza? tak! i w tym momencie konczy sie dyskusja. niech ci sie sobie zdaje co chcesz, nie sadze ze kogokolwiek to obchodzi.

Narestel
  • Gość
Dokładnie, jak nie zdążą w tym roku to nic się nie stanie, zamiast spytać się jak idzie dubbing, mógłbyś się raczej spytać czy możesz jakoś pomóc...

majaczek
  • Gość
wiecie, czasem zrobienie nowej wersji moda trwa trochę dłużej niż się wydaje
np. ver3.59 WoG'a do herosów 3 miała wyjść w grudniu 2006 ... i dalej czekam
całe szczęście w moddingu do gothica wszystko jest na tacy i ni potrzeba żadnych zabaw w reverse engineering
może zdążą do czerwca, kto ich wie :) , ja również proponuje by zamiast wszyscy czekać zgłosiłoby się do pomocy poziomkom

oreca
  • Gość
Cytat: Lukan link=topic=146.msg33203#msg33203 date=Sep 29 2008, 20:50\'
macie wy kurwa problemy. powiedzieli ze wydadza? tak! i w tym momencie konczy sie dyskusja. niech ci sie sobie zdaje co chcesz, nie sadze ze kogokolwiek to obchodzi.
Forum jest między innymi do wyrażania swoich opinii na jakiś temat.
Więc jeśli ci się nie podoba to nie kwestionuj mojej wypowiedzi bo to tylko moje zdanie. Na pewno wydadzą ale jeszcze poczekamy ja i tak teraz jestem znów na etapie G2 potem jeszcze NK i G3 dopiero wtedy znowu G1 i MT :P

Kwiatmen
  • Gość
Cytat: Kwiatmen link=topic=146.msg33181#msg33181 date=Sep 29 2008, 17:31\'
To jak tam Panowie, uda się ten ambitny plan, biorąc pod uwagę fakt, iż jutro ostatni dzień miesiąca wrzesnia?

Cytat: Lukan link=topic=146.msg33203#msg33181 date=Sep 29 2008, 20:50\'

Ja się tylko pytałem a tu taki bulwers od razu. Spokojnie panie i panowie, nie mam wątpliwości co do tego, że dubbing wyjdzie a jedynie chciałem się dowiedziec czy informacja zamieszczona wczesniej była nadal aktualna.

Cytat: Narestel link=topic=146.msg33274#msg33181 date=Sep 30 2008, 22:02\'
Dokładnie, jak nie zdążą w tym roku to nic się nie stanie, zamiast spytać się jak idzie dubbing, mógłbyś się raczej spytać czy możesz jakoś pomóc...

Pytać sie jak mogę pomóc to raczej słaby pomysł. Myślę, że gdyby ktoś byłby potrzebny do nagrania jeszcze jakiejś kwestii, to cżłonkowie zespołu poziomek sami daliby znać.

Ostatecznie jednak i tak nie bardzo wiemy jaki jest stan faktyczny prac nad nową wersją moda. A tylko o tę wiedzę mi chodzi :P

taktyk

taktyk

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Hmmm, Jestem bardzo ciekaw kiedy będzie ten dubbing przeszedłem tego moda już dawno i ciągle czekam na dubbing Może ktoś powiadamiać w tym temacie na jakim etapie jesteście?? np. 70% ukończenia dubbingu, uwierzcie bardzo by to ludzi uspokoiło a i jak by była potrzebna jeszcze jakaś pomoc to pisać do mnie na prv. pozdrawiam

Hodir

Hodir

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy

Hodir

Dubbing
#158 2008-10-27, 21:13(Ostatnia zmiana: 2008-10-27, 21:13)
Ja myśle, że szybciej wyjdzie już Czas Zapłaty xD niź dubbing do MT

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jak masz zamiar puszczać tu takie komentarze, to lepiej stąd idź. Myślisz, że to takie łatwe, żeby to wszystko dopasować? Głośność musi się zgadzać, kwestie itd. To ogrom roboty, a zauważ, że modderzy nic nie dostają za modding.

Zamiast pierdolić, jak to wy czekacie na mody, dubbingi czy inne filmy sami się weźcie za robotę. Zobaczycie, jak to fajnie, jak robisz coś, a inni cię opierdalają i puszczają takie "inteligentne" komentarze w twoją stronę.

0 użytkowników
Do góry