Dubbing 162699 320

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 162699

Odpowiedzi 320

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Dubbing
#120 2008-07-25, 19:27(Ostatnia zmiana: 2008-07-25, 19:29)
Cytat: Szkieletor link=topic=146.msg24543#msg24543 date=Jul 25 2008, 16:23\'
angmar nikt nie powie ci kiedy bedzie dubbing bo tego nikt nie wie.. :unknw:
Cytat: Dreamerion link=topic=146.msg21322#msg24543 date=Jul 4 2008, 11:19\'
Dubbing złożony był już dawno. (...) Teraz poprawiane i dogrywane są braki. Nie pytajcie, kiedy będzie dubbing, to jasne, że gdybyśmy wiedzieli, to byśmy termin napisali.
:D
Cytat: Szkieletor link=topic=146.msg24543#msg24543 date=Jul 25 2008, 16:23\'
Przydałoby się jakieś powitanie
Przydałoby się też poczytać poprzednie posty... :D

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Szkieletor
  • Gość
Cytat: BromorROX link=topic=146.msg24594#msg24594 date=Jul 25 2008, 19:27\'
:)

Przydałoby się też poczytać poprzednie posty... :)
bROXmor ty sie nie martw bo ja cały tpoik przeczytałem  :D  
(No jednak ktoś mnie powitał  :rolleyes: )

A co do dubbingu to ja już się nie mogłem doczekać i zainstalowałem MT 1.03 i gram  :D

Nekromejsh
  • Gość

Nekromejsh
Gość

Dubbing
#122 2008-08-03, 10:02(Ostatnia zmiana: 2008-08-03, 10:03)
ja mógł bym użyczyć głosu...
...miałem już "mutacje głosu" mam 17 lat (tak dla tych co tworzą dubbing żeby nie oceniali pochopnie)..

...brałem udział w juz nie jednym dubbingu ;p  :Pf:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Na słowo nikogo nie przyjmiemy ;p  prześlij próbki na poziomkowego maila. Niestety dopiero za jakiś tydzień będę mógł przesłuchać, bo mam kompa w rozsypce.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebne są wam dialogi kobiety ?

Kluge
  • Gość

Kluge
Gość

Dubbing
#126 2008-08-03, 21:22(Ostatnia zmiana: 2008-08-03, 21:22)
O kuchnia, cóż za porażający spam ;)  ja bym proponował zamknąć temat, i odciąć userów od możliwości pisania burackich postów typu: "Kiedy wyjdzie dubbing?!", "Miał już być dawno, a jeszcze nie ma!", "Ile można czekać?!" itepe. - to była tylko taka mała sugestia... Ale nie myślcie że ja też na niego nie czekam ;]  miło by się grało z dubbingiem. Mam nadzieje że wyjdzie jak najszybciej i będzie tam dość ekspresji :D  Bo te parę dubbingów (np. Stonehenge) były strasznie monotonne i niezależnie od sytuacji miały ten sam wyraz... no ale ja bym lepszego nie zrobił (:hah:) Anyway, zdecydowanie lepiej gra się z dubbingiem niż bez xD

Remikaz
  • Gość
Cytat: Damianx link=topic=146.msg26199#msg26199 date=Aug 3 2008, 14:21\'
http://video.google.pl/videoplay?docid=792...89347&hl=pl     głos Markusa ;)

Kurde, oglądając to miałem wrażenie, że to opowiadanie z obozu młodzieżowego :lol:  , spróbujcie pobawić się swoimi głosami. :)
Ale produkcja spoko.

brudas
  • Gość
Witam mam pytanie czy po wydaniu dubbingu albo przy jego wydaniu wyjdzie jakis patch i co mialby on usprawniac.

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: brudas link=topic=146.msg27677#msg27677 date=Aug 13 2008, 17:42\'
Witam mam pytanie czy po wydaniu dubbingu albo przy jego wydaniu wyjdzie jakis patch i co mialby on usprawniac.

Tworzony jest patch 1.4

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy

W patchu będzie lepiej zbalansowana rozgrywka. Będzie trudno przez całą gre, nie tylko na początku. Będa poprawione wszystkie błędy jakie znaleźliśmy, oprócz tego dodane kilka bajerów i nowych zadań.

Manfred
  • Gość
a ja mam pytanie jak stoja pracenad kończeniem dubbingu do MT ??

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Siekacz, będzie trudno przez całą grę? Ups, a ja ustwiałem tak by na początku było łatwo, a potem poziom trudności leciał w kosmos :D

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

brudas
  • Gość
Pierwszy zostanie wydany patch czy dubbing?
Co do poziomu  trudnosci to najlepiej by bylo jakby na poczatku bylo trudno a pozniej coraz trudniej bo teraz z poczatku jest nawet ciezko ale pozniej gra staje sie banalna. Jeszcze jedno pytanie czy byla by mozliwosc zaimpletowania do MT systemu walki z gothica 2 glownie chodzi o sposob blokowania bo ten w gothic 1 chyba nikomu do gustu nie przypadl.

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
A czym się różnią te systemy? mógłbyś wytłumaczyć?

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

brudas
  • Gość
Po pierwsze animacjami takze tym ze jak robisz krok do tylu w g2 to automatycznie sie bronisz w g1 tego nie ma takze po ciosie w g1 nie zawsze odrazu dziala blok w g2 tak roznia sie takze animacje uzywania broni jak jestes jeszcze w nich niewyszkolony. Poprostu wlacz g2 i odrazu bedziesz wiedzial o czym mowie;)

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
to takich rzeczy, że w czasie cofania się w tył od razu się bronisz nie da się zrobić (przynajmniej ja nie umiem). A animacja walki nowicjusza z G2 już jest dzięki pomocy Xardasa17.

Manfred
  • Gość
to kiedy można się spodziewać tego dubbingu do MT ? Bo to już zdziebko przydługo trwa

brudas
  • Gość
Moze ktos inny z teamu by wiedzial jak to zrobic? Ile was pracuje teraz nad MT(chodzi mi bardziej o patch niz dubbing) i jak ida prace - ciezko pracujecie czy raczej sie obijacie;)?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Z osób które zajmują się takimi rzczeczami, to w teamie tylko ja :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry