Dubbing 145979 320

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 145979

Odpowiedzi 320

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Remikaz link=topic=146.msg14881#msg14881 date=May 9 2008, 23:08\'
A warto na pewno, bo to praca wielu ludzi i choćby miała być "słaba" to i tak będzie fascynująca.
prawdę mówiąc dubbing MT jest na lepszym poziomie niż niejedna oficjalnie dubbingowana gra :)  

i na prawdę NIE WIEMY kiedy będzie dubbing, nie jesteśmy jasnowidzami i nie bedziemy zgadywać by potem było gadanie typu #msgote author=Remikaz link=topic=146.msg14881#msg14881 date=May 9 2008, 23:08\']A warto na pewno, bo to praca wielu ludzi i choćby miała być "słaba" to i tak będzie fascynująca.[/quote]
prawdę mówiąc dubbing MT jest na lepszym poziomie niż niejedna oficjalnie dubbingowana gra :)  

i na prawdę NIE WIEMY kiedy będzie dubbing, nie jesteśmy jasnowidzami i nie bedziemy zgadywać by potem było gadanie typu podaliście datę a jej nie dotrzymaliście#msgote author=Remikaz link=topic=146.msg14881#msg14881 date=May 9 2008, 23:08\']A warto na pewno, bo to praca wielu ludzi i choćby miała być "słaba" to i tak będzie fascynująca.[/quote]

i na prawdę NIE WIEMY kiedy będzie dubbing, nie jesteśmy jasnowidzami i nie bedziemy zgadywać by potem było gadanie typu  itp....

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Remikaz
  • Gość
A czy poziomem przebija oryginał?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Zdunek, może byś darował sobie takie komentarze? :lol:  Zapewniamy was, że dubbingujący zrobili wszystko co w ich mocy by dubbing był na jak najlepszym poziomie :D

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Fenix link=topic=146.msg16206#msg16206 date=May 25 2008, 16:44\'
Zdunek, może byś darował sobie takie komentarze? :lol:  Zapewniamy was, że dubbingujący zrobili wszystko co w ich mocy by dubbing był na jak najlepszym poziomie :D
ale spora część głosów jest na prawdę świetna

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Frodo

Frodo

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Cierpliwie czekamy :lol:

Ale żeby tak do wakacji było... W coś w wakacje muszę grać, a Gothic działa rozluźniająco :lol:  Sporo pracy będę miał :)

myven

myven

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
a może byście chociaż patch wydali? Bo wolę sobie teraz zagrać w poprawioną wersję a nie czekać jeszcze z meisiąc na dubbling :lol:  PS Fajnie by było gdybyście jednak podali jakąś datę żeby chociaż było czego wyczekiwać :lol:

Zgredek
  • Gość
czekać jeszcze z meisiąc na dubbling

Dobijasz ich tym :lol:

Fajnie by było gdybyście jednak podali jakąś datę żeby chociaż było czego wyczekiwać smile.gif

Nie chce się podlizywać, ale po kiego grzyba to piszecie... widze to tu conajmniej z 40 raz...

Ludzie dajcie im spokojnie zrobić to wszystko... Szczególnie że teraz jest okres poprawiania ocen...

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zapamiętajcie wszyscy tę odpowiedź. Mod wyjdzie wtedy kiedy będzie skończony. Na pewno w tym stuleciu.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Garret

Dubbing
#88 2008-05-26, 22:09(Ostatnia zmiana: 2020-04-07, 02:47)
7

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Chodziło mi o pełną wersję z dubbingiem :lol:

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Frodo

Frodo

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
tak

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Witam,
jako że podczas betatestów okazało się, że pare postaci nam umknęło, dlatego potrzebujemy jeszcze kilku dubbingerów. Swoje próbki możecie wysyłać mi PW, lub maila Poziomkaz@gmail.com

Żeby było wam łatwiej możecie w próbkach powiedzieć następujące kwestie:

Resztę dowiesz się z inkambułów naszej biblioteki.

Milcz! Za dużo gadasz gnojku, nie będziesz mi mówił co chciałem powiedziec, a czego nie! Jeszcze jedno tak nieopatrznie wypowiedziane słowo i obetnę ci jęzor.

Tylko, że trochę zaschło mi w gardle od tego gadania. Wróć z piwem to może dowiesz się czegoś więcej.

W czasie suszy szosa sucha

Ten szpicel potrzebował kilku z moich organów do oddczynników magicznych. Później ten zwyrodniały sukinsyn chciał mnie złożyć w rytualnej ofierze na ołtarzu Innosa!

No i może być jakiś freestyle

pozdrawiam,
Dreamerion.

Karypto

Karypto

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Jeśli można wiedzieć to jakie kwestie wam UMKNELY?

Ręka która ich karmi, pięść która ich bije...

Remikaz
  • Gość
Ja wole zapytać: ile postaci nie ma jeszcze głosów?

Tykersky
  • Gość
a ja mam pytanie ile orientacyjnie będzie ważył mod razem z dubbigiem ?? pewnie dużo

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
zrarowany jakieś 300mega

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Tykersky
  • Gość

Tykersky
Gość

Dubbing
#96 2008-07-03, 11:26(Ostatnia zmiana: 2008-07-03, 12:14)
Dubbing swoją drogą, ale mnie najbardziej ciekawi czy będzie dodana kontynuacja Zadanie "Dziwna Ekspedycja" o tych królewskich strażnikach którzy mają jakąś tajną misje od Rhobara, czy będzie powiązane z Lee i jego przeszłością ( w armi Królewskiej ) jak to było gdzieś napisane np tutaj

Zadanie to miało być dłuższe, mam przygotowany dalszy wątek (bezpośrednio związany z Lee i jego przeszłością), ale brakło mi czasu na to. Może je kiedyś dokończę.

czy jednak nie będzie kontynuacji ?

Szkodnik
  • Gość
Do świąt raczej na pewno. Poziomkom pozostało chyba tylko wszystko połączyć w całość.Ja liczę, że jeszcze na wakacje sobie pogram.
P.S. Rozbroiłeś mnie tym pytaniem.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Dubbing złożony był już dawno. Złożenie to kwestia paru minut. Teraz poprawiane i dogrywane są braki. Nie pytajcie, kiedy będzie dubbing, to jasne, że gdybyśmy wiedzieli, to byśmy termin napisali.

Narestel
  • Gość
Czyli rozumiem, że termin ukończenia to "już bliżej niż dalej" :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry