przypisanie świata do gry 2450 2

O temacie

Autor taki jeden ludek

Zaczęty 20.06.2011 roku

Wyświetleń 2450

Odpowiedzi 2

taki jeden ludek

taki jeden ludek

Użytkownicy
posty62
Propsy10
  • Użytkownicy
1.Chodzi oto jak przypisać świat do g2nk . W jakim skrypcie i jak brzmi ta linijka w której napisane jest że NewWorld.Zen jest głównym światem .... i czy np jak bym tam zmienił NewWorld na np MójSwiat.Zen to jakby odpalić g2 i dać nowa gra to wyskoczy mi MójŚwiat.Zen ?
2.Jak zrobić npc w spacku .....jak go wstawić ....
3.Jak zrobić tam potworka ... wiem że jest tu dobry tutorial ale mi bardziej chodzi gdzie to wpisać w startup.d bo ja się pogubiłem :D  
4. Czy może ktoś mi po ludzku napisać jak zrobić tick tocka bo w tym tutku jest tak .... no po ludzku to nie jest napisane ..... skąd ja mam wiedzieć gdzie jest gdziekolwiek ....

"absterget Deus omnem lacrimam ab oculis "Apokalipsa wg św. Jana.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
1.Chodzi oto jak przypisać świat do g2nk . W jakim skrypcie i jak brzmi ta linijka w której napisane jest że NewWorld.Zen jest głównym światem .... i czy np jak bym tam zmienił NewWorld na np MójSwiat.Zen to jakby odpalić g2 i dać nowa gra to wyskoczy mi MójŚwiat.Zen ?

W pliku konfiguracyjnym *.ini moda, znajdującym się w katalogu Gothic II\System.
Nie robić, wykorzystać skrypty.

Winning

Winning

Użytkownicy
posty36
Propsy6
  • Użytkownicy

Winning

przypisanie świata do gry
#2 2011-06-20, 13:32(Ostatnia zmiana: 2011-06-20, 13:37)
W spacerze wstawia się waypointy a w skryptach wpisuje się dane czynności co postać będzie robiła postać w tym miejscu tego waypointa i od której godziny do której

Ernesto Guevara

W walce na śmierć i życie nie ma granic. Nie możemy pozostać obojętni na to, co się dzieje w najdalszych zakątkach świata. Zwycięstwo jakiegokolwiek kraju w walce z imperializmem jest naszym zwycięstwem, podobnie każda klęska jest nasza klęską.

Adam Mickiewicz — Pan Tadeusz (VIII Zajazd, wers 807 (ostatni))

Tak zwycięzców zwyciężył w końcu sen, brat śmierci.

Antoine de Saint-Exupéry

Zwycięstwo może osłabić jeden naród, a klęska obudzić inny z uśpienia.[/b]

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry