Piractwo - co tak naprawdę to jest? 10998 48

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 12.02.2011 roku

Wyświetleń 10998

Odpowiedzi 48

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Pierdole to, oni moga byc skurwielami i rasistami to mi nie mozna byc zlodziejem?

To po co było te pierdolenie? Jak się z tym teraz czujesz?

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Czuje sie zajebiscie. Wyruchalem ich jak dziwki, bo nie dosc ze mam zawartosc teoretycznie niedostepna w naszym kraju to jeszcze raz na jakis czas moge poczuc sie jak pierdolony krezus i wypic cos lepszego niz Fasberg czy Keniger.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Oto chodzi ja też wyruchałem Bioware, bo kupywanie DLC do Dragon Age mi się nie widzi. Jakbym z kolei kupił grę i ich DLC to wtedy oni by mnie wyruchali w dupsko.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
rzucasz się jak gówno w trawie.
I będę tak robił zawsze, kiedy mam rację, bo wkurwia mnie ludzka głupota.

kto mówi że to w ogóle do ciebie, a nie ogółem o piratctwie, jak wskazuje nazwa tematu?
Bo na temat piractwa było już wszystko powiedziane i obecnie trwała ze mną dyskusja ciągle kierowana na boczne tory?

Nic nie traci = nie kradziez.
Wyrwałeś z kontekstu. Wcześniej zawarłem przeczenie. Przestań manipulować niewygodnymi faktami, bo wszystko da się sprawdzić. Nienawidzę takiego skurwysyństwa.

Mowilem o zmianie pogladow, sam teraz podpierdalam ale to nie znaczy ze to nie jest kradziez.
Ja jakoś nie zaprzeczam, a i tak mi jest to zarzucane.

Aha i zakonczmy na tym dyskusje bo nie chce znowu spedzic godziny nad pierdoleniem bez przyszlosci.
Nie. Jeśli ktoś nie umie czytać, wyrywa zdania z kontekstu, po czym spierdala, to nie przestanę "pierdolić bez przyszłości"

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
tak się robi jak nie ma argumentów

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Znajac zycie zaraz zacznie sie temat o kloace, jak zle jest w tym kraju, ze ten jest masonem, zydem, murzynem, ten katolem, a skonczy sie na pierdoleniu o milosierdziu bozym itd :facepalm: :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Piractwo - co tak naprawdę to jest?
#48 2011-06-17, 12:56(Ostatnia zmiana: 2011-06-17, 14:50)

wyeliminowałem problemy z wyświetlaniem podmieniając link :ok:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry