Maybe, admiński palladyn.
Nick: Może... rzeby tak pojehadź nad może...

Oryginalny. 10/10
Avek: Proste, treściwe, umiejętnie dopasowana kolorystyka przydatnie informuje o autorze posta, kiedy szybko przewijam topic. 9/10
Sygna: Usunął "Elekcję" Kaczmarskiego, wstawił jakieś bezecne filmidła

Nie no, żartuję. Poza tym ten dziwaczny kosmita powoduje u mnie syndrom prezydenta USA z "Marsjanie Atakują"... 8/10
User: Wymagający szef :rofl: Nowy admin, chociaż taki Zubenos nie chce w to uwierzyć

Czasami mu odbija, raz obraża homoseksualistów, kiedy indziej tak, po gejowsku, włazi w dupę adminom xD Ale ogólnie światły i dojrzały człowiek, ma wielkie plany w stosunku do moddingnet. 10/10, ale Maybe, zdejmij mi już tego bana xD
Bromor był lepszy:P
No ba... ale nadeszła Era Złego Maga, jeśli nie chcemy doprowadzić do zniszczenia kolonii i świata, trza się dostosować... poza tym "Bromor" nie był zbyt oryginalny, zwłaszcza że zacząłem bardziej integrować się z postacią maga z Izby niż z tym nieporadnym acz jurnym staruszkiem

Postać Roxa wręcz spadła mi z nieba. Kolejny powód do dziękowania Lukasowi. Nick wciąż ewoluuje.
Ogólnie chyba trzeba by znowu rozkręcić izbę, co?;)
Tak, śnię o tym po nocach. Tak a propos - Zygmunt Chajzer kłamał. Po Vizirze moje prześcieradło nigdy nie było takie białe.