Xardas17
Nick: Gothic, Gothic i jeszcze raz Gothic! ;| Postaraj się
Avek: where it is? Hmmm.... O mam! hehe, trenuje jak coś znajdę
Sygna: Jedno z największych osiągnięć TDM :] Aż mnie korci żeby wstawić link do mojej sygny... ale to jego praca
User: Postaram się nie napisać recenzji ;]
Najlepszy z TDM... fajnie się gada, mamy wspólne tematy. Umie i stara się robić to co robi z zapałem. Ma kupę oryginalnych pomysłów i jest świetnym scenarzystą. Jest jednym z TOP na mojej liście gg (jest 7 takich osób, z czego 4 są z życia w realu - nie, nie tym sklepie). Pracowity, tolerancyjny i nikomu nie wadzi (chyba że po przyjacielsku [czyt. "nie poważnie" z akcentem na "w"). Ma chłopak ambicje i chęci, zachęca innych do dalszej pracy, pomaga n00bom, nie szuka kłopotów, skutecznie motywuje do pracy. Szef idealny, organizacyjny (poza tą 16:00 za tydzień xD). Nie widziałem żeby kogoś tępił a tym bardziej krytykował.
Nie pamiętam żadnych jego wpadek (o ile te były), poza tymi które były mu niesłusznie narzucane, lub był do nich prowokuje* (tutaj nie umiem się wysłowić [zacmiło mnie xP]). Jedyna jego wada jakiej się dopatrzyłem do pisownia, ale to nie jego wina, po po prostu ma dyslekcję (czy jak to xP). Pracuje nad poprawą i to się liczy.
Aha, używa Opery zamiast Mozilli, a to grzech główny!!! Ale wiadomo kwestia przyzwyczajenia...
Nie wiem co pisać dalej więc tutaj skończę
...* - W końcu się wysłowiłem