Piwo 53800 218

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 8.01.2011 roku

Wyświetleń 53800

Odpowiedzi 218

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Wyliczankę?

Ja pierdolę

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Piwo
#161 2012-04-22, 19:25(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 19:26)
Czy ktoś tu mówi że trzeba się tym najebać?
No sory, a jaki jest inny sens picia alkoholu?
Pomijam już kwestię ile się wypije, czy do #msg1032567zgona#msg1032567 czy po prostu na humor, ale taki jest cel i koniec.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Piwo
#162 2012-04-22, 19:39(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 19:43)
Piwo jest smaczne. Przynajmniej mnie smakuje :|  i pije sobie dla smaczku

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Piwo
#163 2012-04-22, 19:49(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 19:53)
No właśnie zgadzam się z wwz. Desperadosy mi smakują i piję je dla smaczku :D  a jak chcę sobie humor poprawić biorę się za czystą :p

edit @down dał bym propsa ale nie mogę XD

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
No właśnie zgadzam się z wwz. Desperadosy mi smakują i piję je dla smaczku :D  a jak chcę sobie humor poprawić biorę się za czystą :p

A 18 jest gówniarzu?!

:lol:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Piwo
#165 2012-04-22, 19:52(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 19:54)
A 18 jest gówniarzu?!
Odezwał się ten, co to 18stke skończył parę dni temu :lol2:

Przeniosłem :ok:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Piwo
#166 2012-04-22, 19:57(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 19:57)
:lol2:  
wiem, specjalnie tak napisalem. Chciałem sobie przedłużyć kutasa, że mam już 18  :lol2:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
:lol2:  
wiem, specjalnie tak napisalem. Chciałem sobie przedłużyć kutasa, że mam już 18  :lol2:

U mnie byś nie wypił z 18.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Piwo
#168 2012-04-22, 20:22(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 20:23)

Piwo jest zajebiste do palenia i przeróżnych posiłków tak, by podkreślić smak jedzenia. Ponadto pobudza apetyt i to też jest główną przyczyną tycia a nie same piwo jak się powszechnie wydaje. To samo można powiedzieć o winie. Whisky, drinki i wiele innych wynalazków również ma swoich miłośników.

Szczerze mówiąc średnio rozumiem osoby, które piją tych browarów 8,10, więcej tak, by się napierdolić. Ja po takiej ilości rzygam lub przynajmniej jestem cały zapchany a na następny dzień okrutnie jedzie mi z ryja.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
apropo tych pijących nie wiadomo ile bro - osobiście ledwo jestem w stanie zmieścić jedno piwo. nie wiem jak wy to robicie

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Praktyka. Jeszcze rok temu ogólnie nie przepadałem za piwem i wypić dla mnie 2,3 to była męczarnia nie wspominając o jakichś zachwytach nad smakiem. Przełamałem się na dniach chełma, gdy po prostu przez 3 dni wlewałem w siebie tyle gówna, że ciągle byłem skacowany a ostatniego dnia zarzygałem kumplowi pub i lekko urwał mi się film. Od tamtej pory nie pije już tyle, ale piwo mi smakuje :D

To samo miałem odnośnie palenia, gdzie nawet zaciągnięcie mocniejszym papierosem powodowało u mnie zajebisty kaszel, nie wspominając już o siuwaxie. Obecnie mogę palić cygara, najgorsze gówna i wszelkie inne wynalazki bez jakich kolwiek problemów z kaszlem. Dodam, że nie jestem nawet regularnym palaczem.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Wlasnie przeczytalem ten temat od pierwszej strony.

Cytat: "Kazz znowu sie wydepilowałeś?"

:lol2:   :lol2:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Piwo
#172 2012-04-22, 20:30(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 20:30)
Szczerze mówiąc średnio rozumiem osoby, które piją tych browarów 8,10, więcej tak, by się napierdolić. Ja po takiej ilości rzygam lub przynajmniej jestem cały zapchany a na następny dzień okrutnie jedzie mi z ryja.

Bo to są regularni smakosze. Oni już mają wbudowaną tolerancję i muszą wypić więcej, żeby czuć efekty psychodeliczne alkoholu. Z mojego doświadczenia po dłuższej przerwie traci się tolerancje, jednak zawsze można ją rozbudować na nowo.

apropo tych pijących nie wiadomo ile bro - osobiście ledwo jestem w stanie zmieścić jedno piwo. nie wiem jak wy to robicie

Jak się kiedyś piło się regularnie z ekpią to pamięta, że przez jedną noc mogłem wcisnąć 13 piw i byłem w miarę normalny, aj stare czasy. Teraz pewnie wypiłbym cztery piwa i zacząłbym wygadywać głupoty.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Panowie, kumpel zrobil swoje piwko i przywiezie mi na GameDay. Walne wam recenzje :D

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Piwo
#174 2012-04-22, 21:24(Ostatnia zmiana: 2012-04-22, 21:25)
No. Ja piję maksymalnie 4, kiedyś piłem więcej ale szybko doszedłem do wniosku że takie masowe chlanie browarów do zły pomysł. Ale mimo wszystko piję, żeby mieć większy luz, nigdy dla samego smaku, bo akurat smakiem średnio mi piwo pochodzi - nie powiem że nie dobre czy coś, ale nic wspaniałego, żeby pić tylko dla smaku.
No i oczywiście do palenia, jak mówisz. Ale to w ilości 1-2, max 3.

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
I tak bułko wiemy że pijesz bezalkoholowe :|

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Super śmieszne

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
No. Ja piję maksymalnie 4, kiedyś piłem więcej ale szybko doszedłem do wniosku że takie masowe chlanie browarów do zły pomysł. Ale mimo wszystko piję, żeby mieć większy luz, nigdy dla samego smaku, bo akurat smakiem średnio mi piwo pochodzi - nie powiem że nie dobre czy coś, ale nic wspaniałego, żeby pić tylko dla smaku.

Najlepiej tak 3 piwka i 0,3 wódki + burn
W sam raz kopa daje. Tyle że trzeba pilnować by z wódką sie nie zapędzić :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

U-boaty?

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

U-boaty?

U-B
u-booty to tylko w specyficznych warunkach i dla specyficznych ludzi :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry