Dyskusja ogólna 152043 384

O temacie

Autor EdekSumo

Zaczęty 14.11.2010 roku

Wyświetleń 152043

Odpowiedzi 384

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka

maciejh
Rzeka

Dyskusja ogólna
#80 2010-12-11, 22:48(Ostatnia zmiana: 2010-12-11, 22:49)
Ps. Mam wrażenie, że poziom forum spadł tak, że poza garstką ludzi jedyni myślący ludzie tutaj to grono administracyjne.

Ty naprawdę jesteś niewychowany bo inaczej tego nie można nazwać. Zgadzam się z gothicmanem, a Wowoz ostatnio napisał o bezmyślnych 13 - latkach na forum. I sądzę że jesteś jednym z nich. Denerwujesz mnie swoimi głupkowatymi wypowiedziami. I to ty przeczytaj zanim kogoś zaczniesz obrażać, dobrze?

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Dyskusja ogólna
#81 2010-12-11, 23:57(Ostatnia zmiana: 2010-12-11, 23:59)
Ps. Mam wrażenie, że poziom forum spadł tak, że poza garstką ludzi jedyni myślący ludzie tutaj to grono administracyjne.

Widać narzekać można na każdego, kto kulturalnie wyraża opinię (przyczepicie się do moich nowych postów?), zadaje pytania i nie słodzi koledze, który jest fajny dlatego że "coś robi".

http://themodders.org/index.php?/topic/12050-o-dwoch-typach-modderow/
Jak widać temat jest skierowany nie tylko do grupy mody TWORZĄCEJ.

Proponuję skończyć pogaduchę, bo znowu będzie trzeba czyścic temat i każdy po warnie dostanie.  :facepalm:

makin' bacon

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Tak gildie dodałem poprzez edycje starej.
musiałbyś zrobić całkowicie od nowa piec, mąkę i tak dalej
wiem że to dużo roboty ale jak się chce to się może. A co do bednarstwa to nad tym pomyślę.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Tak to czytam to sobie wyobraziłem jak by to było, gdyby do używania młotka (np tak jak typ w khorinis walił w dom bo mu się dach walił i z drugiej strony domu miał sąsiada wkurwionego) potrzebne by były gwoździe :lol:  To by była masakra xDDD

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Kolejny Gameplay Gameplay

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Świat ciekawy. Idziesz w zaparte. Pracuj. Props za mobilizacje i za robienie więcej i szybciej niż ja. A przede wszystkim za udostępnianie materiałów do wglądu. (KZW, kiedy ty coś "nakręcisz") ?
tworzenie łuków : Po prostu tak wypada, bez użycia materiałów ?
Wydajność: Wina Twojego konfigu, czy może > 500k Poly ? a co za tym idzie, conajmniej P+(P/2) ?
Co do architektury, nadal nie mam zdania, bo sam jestem na etapie wyspy i w ogole się nie interesowałem arch.

powo !

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
przed tworzeniem łuków podnosiłem ze stołu kij i cięciwę

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
brawo edek nareszcie pokazujesz coś dobrego
props za mobilizację i brawo

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Staram się  :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
brawo za to, że w przeciwieństwie do innych robicie COKOLWIEK

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
brawo za to, że w przeciwieństwie do innych robicie COKOLWIEK
To czy robi(ą) to nic nadzwyczajnego tak naprawdę, kwestia tylko tego czy/kiedy padnie im dysk i będą musieli robić formata czy też nie :D

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
o to się nie bój mam kopie zapasowe ;d

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Aztek, nie przesadzaj, chyba żaden z "spalonodyskowych" projektów nie pokazał tak dużo :)  .

Chłopaki, bardzo ładnie. Sprytnie wymyślone łuczarstwo i rodzaje strzał. Bardzo spodobały mi się też góry - od razu skojarzyłem z moim ukochanym Guild Warsem - zawierucha śnieżna w owym pasmie wiała nie tylko wodą w stanie stałym, ale też klimatem z tej wspaniałej gry ^^  .
Nawet jeżeli fabuła będzie tylko "dodatkiem do świata", jak to powiedział KZW, miło będzie zagrać wyłącznie dla przemierzania owej przestrzeni.

Miasto nie było takie złe, podczas gry niedoróbki nie rzucają się w oczy, przyjemna była też muzyka z GOthica pierwszego w tym miejscu :wink:  .

Powodzenia!

PS. popraw ten "końiec", proszę!

makin' bacon

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
wiem ale tego się chyba nie da poprawić

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czemu tak ci chrupie ta gra ? wina kompa ? czy za dużo tris ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Chyba kompa bo tris to raczej nie bo świat robiłem z elementów czyli miasto osobno przed miastem osobno itp. a potem spackiem macros

biszkoptex

biszkoptex

Użytkownicy
posty81
Propsy4
  • Użytkownicy
Nie, no. Miasto wyszło ci zajebiście. Fajne, bo podobna architektura jak w Khorinis. Jak wam idzie z fabułą?
p.s: Jedyna uwaga do świata. Za mało drzew dookoła miasta. Nawet mogą to być pieńki, ale musiał tam być las. Bo te drzewa tak nagle się urywają.

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Bo to jeszcze nie jest dokończone a fabuła stoi bo nią zajmuje się osobiście a na razie robię animki i vobuje świat

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: edeksumo link=topic=11946.msg124763#msg124763#msg124763#msg124763 date=1292873476
Chyba kompa bo tris to raczej nie bo świat robiłem z elementów czyli miasto osobno przed miastem osobno itp. a potem spackiem macros

ale to nie ma znaczenia, jeśli nie używasz portali do przechodzenia między światami, a łączysz wszystko w całość makrosem to narażasz projekt na dezoptymalizację. ile twój świat ma tris ?

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Nie liczyłem ;d

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry