Submod Graveira jest tu: http://themodders.org/index.php?topic=21368.0 (aktualny link jest chyba na 9 czy 10 stronie tematu), ale trzeba by zacząć grę od nowa. Z nim mógłbyś ze strażników kopalni przejść do najemników w 4 rozdziale, choć ostatecznie nic to nie zmienia.
Ato chyba sobie go odpuszczę, bo po pierwsze nie chce mi się bawić od nowa już teraz po drugie poczeytałem trochę o tym submodzie i autor chybawdg mnie za bardzo zboostował itemy i ułatwił rozgrywkę, MT w poziomie trudnym mi odpowiada
(Trochę drażni mnie że nie mogę jeszcze pokonać zębacza i tym samym mam problem z jedną misją fanatyków, ale znajdę na nich sposóbprędzej czy później

)
Zostawać wśród najemników ci się w ogóle nie opłaca. Przecież w Nowym Obozie masz wątek główny, więc jasne, że nie będą wobec ciebie wrodzy przez bycie strażnikiem kopalni. Strażnicy kopalni to nowe misje i lepsze zbroje - MT nie zbalansowało gildii, przez to niedołączanie do strażników kopalni to zwykłe ucięcie sobie contentu.
ale z kolei zrobiłem awaryjny save przed zostaniem Strażnikiem, i pograłem pare misji od strażników, potem zauważyłem, że zaczęli dawać zadania z bimbrem np (chyba zabicie bimbrownika w nowym obozie) i to właśnie zaczęło mi sugerować że zacznę mieć wrogów w nowym

I np będąc najemnikiem mogłem gadać z lee, uczył mnie itp, a od chwili bycia strażkiem lee nie ma mi nic do powiedzenia..
Zastanawiam się teraz grać dalej czy wczytać bezpieczny save i grać najemnikiem (albo zmienić marvinem gildie na strażników, pograć misje jakie mi dadzą a potem wrócić na najemnika

)
Bardziej chodziło mi o to by zostać najemnikiem do czasu aż będę mógł być magiem, ale teraz w sumie bardziej zastanawia mnie czy gdy zostane strażnikiem będę mógł dalej robić zadania dla najemników? (jak będą jakieś tam questy, już nie pamiętam co tam było z nimi dokładnie). Bo w sumie jak generalnie "nic sie nie zmieni" to szkoda będzie psuć sobie content tylko po to by uparcie grać najemnikiem

hmm
Post połączony: 2021-03-13, 13:09
czekam na radę bo kto jak kto Jao, ale już wiele razy uratowałeś mnie z odpowiedziami np przy R2.0

Post połączony: 2021-03-13, 13:12
aa i pamiętam że bycie najemnikiem wiązało się z pancerzem z pełzaczy, była bardzo dobra i chyba nie będąc najemnikiem nie zrobi mi jej wilk
Post połączony: 2021-03-13, 13:16
aa, ale w sumie jak chce zostać magiem- finalnie, to chyba nic się nie zmieni? jak zacznę grać strażnikiem? Bo chyba jedyne co mi trzeba to możliwość nauki kręgów, a więc są tu alternatywy, runy można kupić u magów wody i innych więc nic mi to nie zmieni w jakiej gildii będę