OTO POLSKA 1733400 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1733400

Odpowiedzi 5881

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mysle, że choćby i ona to zawsze jest lepszy wybór niż PSL, PO czy nowoczesna :D A zachwycony nią jestem? ,,Po owocach poznacie" okaże sie jak bedzie pracowac w tym senacie ;)

A co ona ma tam wspolnego? Cóz, jak widać ludzie stwierdzili, że ma wiecej od pozostalych kandydatów ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Tragedia. Wybrali ja ze względu na nazwisko. Baba wcześniej próbowała dostać sie z ramienia PO. jak widać werewolf jesteś nnieobiektywny jeśli chodzi o PIS.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
:lol2::lol2::lol2::lol2:

Ta

Nadal twierdze, że poczekamy i zobaczymy. Jesli po kilku latach sie okaze, że nic nie zrobila tylko siedziala i brala pensje senatorską to bede ją jebał słownie bez wzgledu na przynależność :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Powinienes ja jebac za to ze wczesniej startowala z PO. Nie przeszkadza ci to? Gdyby nie chodzilo o Andersową to pewnie inaczej bys mowil. Jak wiatr zawieje w druga strone...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie podoba mi sie to, ze startowala z PO. Ale co to zmieni? Nic. Nawet gdyby nadal byla z PO i w senacie tez by tam byla z ramienia PO a robila cos dobrego - zlego slowa bym nie powiedzial. Powiedzialem - poczekamy, zobaczymy, co ona tam wniesie.

KOMPUTER:
Spoiler

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Pani Costa vel Anders jest córką Władysława Andersa z drugiego małżeństwa jej syn nie mówi po polsku i sama też niespecjalnie umie się nim posługiwać
W chuj patriotyczna osoba :ok:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ciekawe jak jej się pracuje jako sekretarz stanu, pełnomocnik Rządu ds. dialogu międzynarodowego

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@CzłowiekGejzer Znam kilka anglojęzycznych osób które na codzien interesują się Polską, Polskimi wydarzeniami, mieszkają tu od kilku/nastu lat i wiedza wiecej o tym kraju niz Ty czy ja, co wiecej, poczuwają sie do bycia Polakiem i rzeczywiscie robią cos w tę strone. A Ty co robisz, jako patriota? Pijesz Polskie piwo? Przyklad z dupy, spierdalaj.

KOMPUTER:
Spoiler

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@CzłowiekGejzer Znam kilka anglojęzycznych osób które na codzien interesują się Polską, Polskimi wydarzeniami, mieszkają tu od kilku/nastu lat i wiedza wiecej o tym kraju niz Ty czy ja, co wiecej, poczuwają sie do bycia Polakiem i rzeczywiscie robią cos w tę strone. A Ty co robisz, jako patriota? Pijesz Polskie piwo? Przyklad z dupy, spierdalaj.
Co robię jako patriota nic wiesz czemu bo samemu nie da się nic zrobić w szczególności jak w Polsce postępuje zidiocenie na skalę masową przykład ludzie nadal wierzą że demokracja jest najlepszym ustrojem.
Anglojęzycznych czyli ludzi którzy stracili część tożsamości narodowej jaką jest język ojczysty czy Anglików którzy lubią Polskę bo Polacy zapierdalają za psi grosz.
Zastanów się czy ktoś kto nie ma praktycznie Polskiej tożsamości narodowej może się nazywać Polakiem.
Pani Anna Maria Anders-Costa jest po matce Ukrainką wyszła za Portugalczyka a jej syn czyli wnuk Polskiego generała nie umie słowa po Polsku powiedzieć,
Hańba ci PiS-do
Oddal się w szybkim tempie(że tak to ujmę)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Anglojęzycznych czyli ludzi którzy stracili część tożsamości narodowej jaką jest język ojczysty czy Anglików którzy lubią Polskę bo Polacy zapierdalają za psi grosz.

A co powiesz na to pajacu, ze tacy ludzie nie stracili zadnej tozsamosci, a zostala ona im odebrana? Czy Twoj ptasi mozdzek ktory patrzy oczyma widzi tylko klapki?

Pani Anna Maria Anders-Costa jest po matce Ukrainką wyszła za Portugalczyka a jej syn czyli wnuk Polskiego generała nie umie słowa po Polsku powiedzieć,

I póki co nie zaslania sie tekstami, ze wszyscy są zidiociali tylko podniosla dupe, ruszyla ją, wziela i poszla do senatu. Czyli zrobila o wiele wiecej od Ciebie bo ty jedyne co to narzekasz, tak jak kazz, na forum zapomnianym przez boga w zakątkach internetu. Czy zrobila dobrze, a wlasciwie, czy dzieki temu bedzie robic dobrze? Przytocze po raz kolejny, chyba juz czwarty, ze tego sie dowiemy za pare lat.

KOMPUTER:
Spoiler

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Nastąpiło rozbicie. Już nikt Ci nie będzie dawał propsów Werewolf.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno xDDD

KOMPUTER:
Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wlasnie przez Ciebie kurwa w tym kraju sie nic nie zmieni @Werewolf

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

A co powiesz na to pajacu, ze tacy ludzie nie stracili zadnej tozsamosci, a zostala ona im odebrana? Czy Twoj ptasi mozdzek ktory patrzy oczyma widzi tylko klapki?

I póki co nie zaslania sie tekstami, ze wszyscy są zidiociali tylko podniosla dupe, ruszyla ją, wziela i poszla do senatu. Czyli zrobila o wiele wiecej od Ciebie bo ty jedyne co to narzekasz, tak jak kazz, na forum zapomnianym przez boga w zakątkach internetu. Czy zrobila dobrze, a wlasciwie, czy dzieki temu bedzie robic dobrze? Przytocze po raz kolejny, chyba juz czwarty, ze tego sie dowiemy za pare lat.
Tyle wypierdku mamuta że nie jestem zwolennikiem demokracji a monarchii i niespecjalnie lubię złodziei którzy siedzą w sejmie i poza tym kurwa co ja mogę zrobić jako gimbus :ayfkm:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wlasnie przez Ciebie kurwa w tym kraju sie nic nie zmieni @Werewolf

Zmienia sie, od ostatnich wyborow sie zmienia, perspektywa jest na lepsze, ale korwinowcy tego nie zrozumieja bo kto by nie byl, chocby najwiekszy patriota z najwieksza miloscia do kraju w sercu, nadal bedzie zle poki krul nie usiadzie na tronie a niewidzialna reka wolnego rynku spelznie na nasza Polske i da kazdemu raj i dobrodziejstwo :lol2: No kurwa xD

KOMPUTER:
Spoiler

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie sadze :D

Chociaz smieszy mnie to, że 8 lat PO bylo przy rzadzie i nie podniesli kwoty wolnej od podatku, a jak pis o to zabiegało to po wniosek odrzucalo :D Teraz znow PO o to chce zabiegac a pis odrzuca, bledne kolo xD

KOMPUTER:
Spoiler

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Perspektywa zmienia się na lepsze bo PiS planuje realizować program PO: http://forsal.pl/artykuly/926167,jednolity-podatek-zamiast-pit-skladek-na-zus-i-nfz-rzad-szykuje-kolejna-rewolucje.html

Jeśli ustawa będzie dobrze napisana a struktura dobrze przeorganizowana to na serio może to być fajna sprawa. Widzę w tym ujednoliceniu potencjał na zmniejszenie kosztów biurokratycznych.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A teraz wyobraźcie sobie, że zamiast Stuhra, do mikrofonu podszedł wczoraj jakiś aktor o poglądach prawicowych, i wygłosił poniższe, żartobliwe przemówienie. Na takim samym, niskim poziomie, jak to co zaprezentował Stuhr - tyle że ostrze skierowałem w lewo. Czy KTOKOLWIEK uważa, że ,,Gazeta", TVN i Newskwik nie zrobiłyby z tego skandalu dosłownie międzynarodowego...? Emotikon wink
,,Opowiem wam o moim wczorajszym spacerze. Założyłem Jedwabne (!) skarpety i już po chwilówce byłem gotowy do wyjścia.
Jakiś pies, chyba suka, zaczęła na mnie szczukać. Zdębiałem jak posłanka Nowoczesnej na pytanie o kwotę wolną od podatku. No szczuka i szczuka, jak opętana! Nie wiedziałem jaka to rasa, ale z gęby trochę podobna do Bronka, więc albo pit-bul, albo bul-dog. Ze strachu puściłem cichego karolaka i zacząłem uciekać, dopóki bolka mnie nie złapała.
Uratował mnie przechodzący obok marsz KOD-u. Pośród donośnego kwiku i agresywnego chrumkania usłyszałem głos Kijowskiego, który najgłośniej domagał się poszanowania demok(orpo)racji. ,,Cóż, komuna niby upadła, alimentalności Kijowskiego nie zmienisz" - pomyślałem. Kawałek obok znany aktor (nie będę podawał nazwiska) namawiał uczestników marszu do wzięcia kredytu na bardzo korzystne (kond)raty. Kilka metrów dalej, znana aktywistka, Joanna Grabarczyk usiadła na chodniku i moczyła w kałuży swoje tłuste HejtStopy. Grabowski, jak zwykle - sprzedawał idiotom garnki za kilka tysięcy. Dostrzegłem też Giertycha, ale na mój widok tylko zarżał z pogardą i pogalopował dostojnie na czoło marszu, tratując po drodze kilka świń.
Dobra, bo uciekłem od tematu jak stuhr z tonącego okrętu. Minąłem brudny pojemichnik na śmieci. Jakiś pijaczyna, w spodniach dziurawych jak ponton imigrantów, rozpiął rozPOrek, wyjął peLisa i bezceromialnie odlał się na środku ulicy. Jego obleśna gęba wydała mi się znajoma. W pierwszej chwili myślałem, że to mój były kolega ze szkoły. ,,Przepraszam, czy pan Siołowski?" - zapytałem tego cuchnącego tanim winem żula. ,,Nie, nie Siołowski." - odpowiedział.
Tak się zamyśliłem, że nie zauważyłem jak w coś wdepnąłem. Gówno? Taaa, chciałbym - ,,Gazeta Wyborcza". Ale ze mnie CiaWajda!
Ok, może to nie było zbyt błysKODliwe przemówienie, no ale nie z każdym przemówieniem można trafić tak celnie jak Polański trafił w odbyt 13-latce. No, teraz to pojechałem po Jandzie... tzn bandzie! Jak Olbrychski autem po pijaku. Ale jak to się mówi, Petrupach do celu. Cóż - nie zawsze przemówienie wyjdzie tak lekko i swobodnie jak profesor Bartoszewski z obozu."

KOMPUTER:
Spoiler

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Sprawdziłem z ciekawości co powiedział. Jak trzeba mieć popierdolone w głowie żeby uznać jego wypowiedź za antyprawicowe albo prolewicowe?

Czy KTOKOLWIEK uważa, że ,,Gazeta", TVN i Newskwik nie zrobiłyby z tego skandalu dosłownie międzynarodowego...? Emotikon wink

0 użytkowników
Do góry