Widzę ,że nie zrozumiałeś aluzji...Bravo !! Jeżeli przyjąłeś to dosłownie
nie
jesteś naprawdę wielkim raperem popierdolonego kultu nie dojrzałych knypków z przerostem mniemania o samym sobie.
co ty możesz wiedzieć o moim mniemamniu o samym sobie? W żaden sposób ci go nie wyrażałem.
Mam tak ,że kilka zastrzeżeń co do Twojego RAPU. Obserwując to okiem nie profesjonalnego widza wnioskuje ,że nie jesteś lepszy od Hieny.
Jeżeli nie znasz się na Rapie, a Hiena to twój kolega, to chyba oczywiste.
Twój tok myślenia i brak ogłady może Ci to uświadamia.
To ma znaczyć, że mój brak ogłady może mi coś uświadomić?
Przesłanie i bit tekstu jest na bardzo średnim poziomie.
Te kawałki są robione tak, żeby nie było w nich przesłania. Nie ma czegoś takiego jak "bit tekstu". Nic nie może być "bardzo średnie", tego brzymiotnika akurat się nie stopniuje.
Pod uwagę biorę tak ,że robisz to amatorsko.
chociaż jedno w miarę sensowne zdanie
Wiesz dlaczego boisz się sławy ?
bo mam dysgrafię i nie mógłbym rozdawać autografów?
Z twoim poziomem inteligencji zmiażdżyli by Cię nie patrząc na konsekwencję.
Kto? Czemu uważasz, że jeśli nie mam niskiego poziomu inteligencji, to jestem tak słaby, że dałbym się zmiażdżyć? Będąc inteligentnym naprawdę można być silnym.
Widzę, że dzikiben wie o co mi chodzi. Po częsci go popieram, wytykasz, że Mieszko i Mezo są słabi a sam ,, panie z podziemia" lepszy od nich, nie jesteś...
Są słabi i nie porównuj mnie do nich bo ja robię rap, a oni pop.
Powiem tyle: mnie nie interesuje, czy Mezo leci na kase czy nie.Mi się podoba jego muzyka i tyle.
Muzykę robi Tabb, który jest dobrym bitmejkerem, ale mezowi robi pedalskie melodyjki, a nie bity.
PS Napisałem dwa posty pod sobą, bo nie chciało mi zaakceptować takiej ilości cytatów