Potrzebuję porady związanej z celowaniem w G3 23015 87

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 30.08.2010 roku

Wyświetleń 23015

Odpowiedzi 87

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
No więc nie wiedziałem,gdzie to umieścić,więc umieszczam w offtopic.Mam takie pytanie-czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak efektywnie celować z łuku/kuszy w gothic 3?Bo mam z tym baardzo duże problemy;/nawet orka stojącego 3 metry ode mnie i niecaly metr pode mną(bo jestem na dachu^^)nie mogę dobrze trafić(wg trafić-dopiero za 15-20 strzałem trafiam;().Czyli w skrócie-proszę o porady związane z celowaniem w gothic 3(bo to dla mnie jest cięższe niż kradzież dziecku słodyczy xD-żart oczywiście=))

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
na środku ekranu masz taki ptaszek, to celownik - najeżdżasz nim na przeciwnika i puszczasz lewy przycisk myszy. Efekt murowany. Jak przeciwnik jest daleko to celujesz mu nad głową.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Strzała z łuku leci po PARABOLI. Trudne słowo, wiem, dlatego pokontempluj trochę nad nim.

Skończyłeś. OK. No to jak powiedział mea - celuj NAD głową przeciwnika, ile - zależy od odległości. Jeżeli nie jesteś paralitykiem, masz ręce, oczy i mózg (dostępny w zestawie Premium, sądząc po poście go raczej nie wylosowałeś), powinieneś to wyczuć.

Pozdrawiam :)

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Vierzba link=topic=11320.msg109905#msg109905#msg109905#msg109905 date=1283198757
Strzała z łuku leci po PARABOLI. Trudne słowo, wiem, dlatego pokontempluj trochę nad nim.

Skończyłeś. OK. No to jak powiedział mea - celuj NAD głową przeciwnika, ile - zależy od odległości. Jeżeli nie jesteś paralitykiem, masz ręce, oczy i mózg (dostępny w zestawie Premium, sądząc po poście go raczej nie wylosowałeś), powinieneś to wyczuć.

Pozdrawiam :)
Hmm wyczuwam tutaj obrażanie mojej osoby,ale z chamami nie bd się kłócił.
@Zkirtaem-tutaj zasadnicze pytanie.Ale ten V ma zakryć postać/bestie czy ma być trochę nad/pod?Bo w Geldern miałem baaaaardzo blisko orków(może niecały metr pod sobą i ok.pół metra przed sobą)a i tak nie mogłem trafić...próbowałem dać nad głowę i dawałem celownik w klatkę piersiową(V było zakryte).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Skończyłeś. OK. No to jak powiedział mea - celuj NAD głową przeciwnika,  ile - zależy od odległości. Jeżeli nie jesteś paralitykiem, masz ręce,  oczy i mózg (dostępny w zestawie Premium, sądząc po poście go raczej nie  wylosowałeś), powinieneś to wyczuć.
przeczytaj to jeszcze kilka razy i sam sobie odpowiedz. Ale dobrze, że ja swoim pierwszym postem Cię nie obrażałem. Kiedyś ludzie rzucali kasztanami w samochody i nie mieli potem problemu z pojęciem parabola, a teraz jest jak jest.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Nie obchodzi mnie co wyczuwasz. Jesteś tu nowy, a do mnie należy dbanie o nowych. Ale oczywiście nie będę ci przeszkadzał w ewentualnej próbie wkurwiania moderatorów. To jak będzie?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
kup sobie kilkaset strzał i potrenuj na drzewach

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Vierzba link=topic=11320.msg109905#msg109905#msg109905#msg109905 date=1283198757
Ciota jestes Vierzba. Spytal tylko.

Cytat: Zkirtaem link=topic=11320.msg110016#msg110016#msg109905#msg109905 date=1283262271
Kiedyś ludzie rzucali kasztanami w samochody i nie mieli potem problemu z pojęciem parabola, a teraz jest jak jest.
Kasztany ssa, rumaku.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
a czym u ciebie się napierdalało w samochody?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
gównem. miał dość blisko do zamościa podobno, więc surowca pełno

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
2000 km od domu...
Ale jednocześnie 2000 km od Zamościa!
[/b]Nie, on mieszkał dokładnie w zamościu.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wez kurwa wypierdalaj cwaniaku, takis kurwa madry? Co jak co ale ja Cie do Zamoscia nie ublizam! To ze 150km pewnie, Thoro ma blizej, jemu slodz!

Aaaa w ogole to ja jestem od Zamoscia dalej niz ktokolwiek tutaj, i mozecie mi skoczyc :lol2:

Btw, kamieniami. Kasztany rosly za daleko od glownej drogi.

EDIT:
Cytat: Zkirtaem link=topic=11320.msg110030#msg110030#msg110030#msg110030 date=1283265867
[/b]Nie, on mieszkał dokładnie w zamościu.

Mozesz wyznaczyc nieskonczona liczbe punktow na okregu odleglych od Aberystwyth o 2000 km paneczku. Wyczuwam tutaj obrazanie mojej osoby.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
kamieniami w samochody? kurwa, czuję się niefajny z moimi kasztanami : (

Co jak co ale ja Cie do Zamoscia nie ublizam! To ze 150km pewnie
punktow na okregu odleglych od Aberystwyth o 2000 km
Zostały dwa punkty. zrobię Ci wjazd na byłą chatę, nawet się nie obrazisz bo cię tam nie będzie :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wez kurwa wypierdalaj cwaniaku, takis kurwa madry? Co jak co ale ja Cie do Zamoscia nie ublizam! To ze 150km pewnie, Thoro ma blizej, jemu slodz!

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Coś widzę,że niezła bitwa się toczy w moim temacie^^a co do tej paraboli-wiem,że strzała NIE może polecieć idealnie prosto,ale chyba są jakieś sposoby,by dobrze trafiać nie?!I tak poza nawiasem(czytać poza tematem)-gdzie jest bollock z geldern?Bo nie mogę tego **** znaleźć.A co do moderatorów-jak będę chciał to będę się z nimi kłócił!xD
I widzę,że mój tekst rządzi=)

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

W końcu głupota zawsze jest w cenie.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
:pokerface:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Coś widzę,że niezła bitwa się toczy w moim temacie^^a co do tej paraboli-wiem,że strzała NIE może polecieć idealnie prosto,ale chyba są jakieś sposoby,by dobrze trafiać nie?!I tak poza nawiasem(czytać poza tematem)-gdzie jest bollock z geldern?Bo nie mogę tego **** znaleźć.A co do moderatorów-jak będę chciał to będę się z nimi kłócił!xD

Nie wierzę, że Ty masz 18 lat.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie trafił wspomnianego powyżej zestawu Premium i tyle. Innego wniosku nie umiem wyciągnąć, jak ktoś wie że strzała leci po paraboli, wie, że na środku jest celownik i wie, że jak puścisz LPM to strzała wylatuje a mimo to dalej nie potrafi trafić w cokolwiek.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra rada - przytrzymaj LPM to strzała poleci dalej.
:*

Spoiler

WAH WAH WAH.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry