Potrzebuję porady związanej z celowaniem w G3 23055 87

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 30.08.2010 roku

Wyświetleń 23055

Odpowiedzi 87

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Te porady z przytrzymaniem LPM to sobie w **** wsadźcie!To akurat wiem!
A co do tego premiuma-to tobie najwyraźniej go zabrakło,skoro dajesz takie debilne odpowiedzi....Thoro-a ty się chyba w głowę uderzyłeś jak wstawałeś z łóżka.
A poza tym k***a ten temat założyłem licząc,że nooby nie będą się wypowiadać w tym temacie,a uzyskam jedną,prostą i dobrą poradę-.-
Edit:Akurat siła strzału mnie nie interesuje-mnie interesuje tylko czy jest jakiś sposób na trafienie w cel,który się znajduje niecałe 2 metry ode mnie(przykład-byłem niedaleko Runaka i w pobliże ogniska ściągnąłem 2 cieniostwory,by mi gońcy pomogli je zabić.Ja stałem kawałek za ogniskiem,a one mniej więcej obok tego "okna"chatki,gdzie był Runak.I trafiłem dopiero za 6-7 razem,mimo,że wykorzystałem metodę "NAD głową",jak to w pierwszych postach jakiś "inteligent"się wyraził).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Aceton link=topic=11320.msg110145#msg110145#msg110145#msg110145 date=1283288450
a wypierdalaj pan
A ty jak nie masz zamiaru pisać czegoś na temat,to lepiej nie pisz barania głowo!
@Do wszystkich-jeśli macie odrobinę inteligencji to zacznijcie pisać na temat,albo spróbujcie mi wytłumaczyć sposób na celowanie,bym zrozumiał.....

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nagraj film wrzuć na youtube podaj linka w tym temacie to może ktoś ci powie co źle robisz.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: oreca link=topic=11320.msg110150#msg110150#msg110150#msg110150 date=1283289146
To nagraj film wrzuć na youtube podaj linka w tym temacie to może ktoś ci powie co źle robisz.
Jutro nagram po rozpoczęciu roku szkolnego(aha od razu mówię,że jakość będzie trochę kiepska,bo nagram telefonem komórkowym-bo dysk mi za bardzo muli i komp trochę za słaby,by nagrywać programami na kompa).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
masz do nas pretensje o swoją głupotę?

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
A ty jak nie masz zamiaru pisać czegoś na temat,to lepiej nie pisz barania głowo!
Widze ze chetnie spozylbys troche miesa.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Maybe link=topic=11320.msg110158#msg110158#msg110158#msg110158 date=1283290755
Widze ze chetnie spozylbys troche miesa.
Pewnie,najlepiej z sosem pieczarkowym.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
głupie pytanie, głupia odpowiedź. Ale przynajmniej bokiem wyszła jakaś beka.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Pewnie,najlepiej z sosem pieczarkowym.
Chyba potrawkę z przydrożnych chrząszczy :facepalm:  Idź pan i się nie kompromituj, wielu już wyeksponowało tutaj swój debilizm przed Tobą - żałowali tego obficie.

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81uk
http://pl.wikipedia.org/wiki/Parabola_(matematyka)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Celowanie

I to tyle. Jeśli nawet po przeczytaniu tego, nie możesz dalej trafić, wyjdź na dwór, weź do ręki kamień (takie małe, przeważnie szare) i próbuj rzucić w drzewo (przeważnie takie duże z brązową korą i zielonymi liśćmi). Po tym spróbuj przenieść zdobytą wiedzę o świecie realnym do gry.
Najlepiej to kup sobie łuk, za 400zł powinien starczyć i postrzelaj trochę. Po tym na pewno będziesz lepiej strzelał w grze.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
dajcie mu spokój. przecież on jest ynteligentny a my jesteśmy nobami a tak w ogóle to **** i **** - każdy zrozumie tylko nie nooby.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Cytat: Thoro link=topic=11320.msg110195#msg110195#msg110195#msg110195 date=1283337044
dajcie mu spokój. przecież on jest ynteligentny a my jesteśmy nobami a tak w ogóle to **** i **** - każdy zrozumie tylko nie nooby.
budyn to swietny deser ale nie sprawdza sie jako sanki

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: bezihero link=topic=11320.msg110152#msg110152#msg110152#msg110152 date=1283289301
Jutro nagram po rozpoczęciu roku szkolnego
Kiedy Ty masz rozpoczecie roku szkolnego, ja sprzatam kible za 24 zlote za godzine. Tyle.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No i klops-filmika na razie nie będzie,bo z tego co nagrywałem to po 4 sekundach filmiku jest zwiecha i od razu wskakuje końcówka nagrywania.Kiedyś na pewno wrzucę(jak będę miał czas,czyli najwcześniej pt.wieczór)

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Nei wiem czy zauwazyliscie sygne Miszczunia to na wszelki wypadek wezme ją w jakiś zajebisty tag typu quote.
Jeśli masz odrobinę rozumu,odpisuj na temat i się nie kłóć z idiotami.
To chyba miało być mądre i dojrzałe. Widać, że chłop ma wielką ochotę na mięso.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Maybe link=topic=11320.msg110304#msg110304#msg110304#msg110304 date=1283363517
Nei wiem czy zauwazyliscie sygne Miszczunia to na wszelki wypadek wezme ją w jakiś zajebisty tag typu quote.

To chyba miało być mądre i dojrzałe. Widać, że chłop ma wielką ochotę na mięso.
To miało być bliżej nieokreślone zdanie-jak się nie znasz to się nie udzielaj.A pośrednio to była odpowiedź do tematu-bo jak znajdę sposób,to wrzucę filmik do analizy i tyle.Koniec,kropka.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Koniec,kropka.

Podaj argumenty.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
jak się nie znasz to się nie udzielaj.
Przepraszam, sorry ze tak cie zaatakowalem.
http://www.13k.pl/-/sugestia.php

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
I co? Nie miałem racji, że pełno tutaj trollów?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry