Przypisywanie klawiszy w myszce 23662 70

O temacie

Autor V3Q

Zaczęty 21.08.2010 roku

Wyświetleń 23662

Odpowiedzi 70

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Adanos link=topic=11188.msg107946#msg107946#msg107946#msg107946 date=1282412009
6h * 30 dni = 180 godzin

Dla mnie to dość dużo czasu, aby zapoznać się z programem.

Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11188.msg107956#msg107956#msg107946#msg107946 date=1282414321
6 godzin dziennie przez miesiąc
Prawdziwy no-life czułbym sie urażony taką profanacją ...

Spoiler

WAH WAH WAH.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
BO KRADNIESZ. NIE MA INNEGO WYTŁUMACZENIA NA POSIADANIE PIENIĘDZY. PIENIĄDZE ZARABIA SIĘ ROZBOJEM.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

Tego nie spirace, a są priorytety. Co prawda kiedyś podpierdoliłem be-powera z biedro i nikt się kapnął, ale nie będę w ten sposób ryzykować. Jestem kryminalistą i nie mam sumienia. Dlaczego mam występować ponad szereg bez-skrupulatnych polskich złodziejów, tym samym gorsząc samemu sobie? Nie moja wina, że to kraj, w którym zarobki służą wyłącznie do wegetacji, czyt. zaspokajania wyłącznie podstawowych potrzeb, a nie życia godnego i dostatniego.

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Vierzba link=topic=11188.msg107962#msg107962#msg107962#msg107962 date=1282419337
Fajnie. Ale ja mam to w dupie. Po co mam nadwyrężać domowy budżet na przeciętny produkt o cenie nieporównywalnie zawyżonej w stosunku do jakości produktu? Żeby być fajny? Żeby móc się spuścić w instrukcję wydrukowaną na papierze kredowym? Wolę te pieniądze wydać na coś bardziej ich wartego - piwko, połówasek zioła, płyta z muzyką, JEDZENIE. Nie sram pieniędzmi, mieszkam w pjerdolonej kloace zwanej Polską i nie mam hajsu na takie wydatki jak gierka. A nie mam zamiaru umniejszać sobie przyjemności z życia tylko z tego powodu.

Nie masz? Nie graj! Proste. Nikt Ciebie nie zmusza. Jeżeli nie masz gotówki na bilet, to nie idziesz do kina/teatru. A jeżeli już chcesz sobie pograć, to kup tą gierkę. A jak Ci szkoda, to zaczekaj pół roku od premiery i kup taniej. Albo i dłużej. Ja kupiłem GTA IV za mniej niż 40zł (promocja na d2d). Ja też nie sram pieniedzmi i nie kupuje premierowych gier. Mój limit to 60zł i tylko raz go przekroczyłem - na Starcrafta II.
I "gierki" są za drogie? Panie złoty.. zaraz to się zmieni, albowiem będą jeszcze droższe. Gracze są bardziej wymagający i na produkcje idzie więcej zielonych, a co za tym idzie - większe zapotrzebowanie na gotówkę.
Tak samo z oprogramowaniem. Dajmy za przykład Office i OpenOffice - oba produkty umożliwiają stworzenie tego samego, tylko że w przypadku normalnego Office mamy wiele udogodnień. I tak jest z większością programów. Znanymi mi wyjątkami są: Photoshop i 3D max studio.

Edit: mam do Białego 70km, mieszkam na pierdolonym zadupiu i też mam pieniądze na oryginały.. oczywiście te potrzebne

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Przypisywanie klawiszy w myszce
#24 2010-08-21, 21:46(Ostatnia zmiana: 2010-08-21, 21:46)
Zdajesz Sobie sprawę że piszesz aż takie głupoty że zaraz staniesz się pyszną pieczenią?

Spoiler

WAH WAH WAH.

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja?

Edit: napisane pod wpływem chwili. Sorry za spam

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie masz? Nie graj! Proste. Nikt Ciebie nie zmusza. Jeżeli nie masz gotówki na bilet, to nie idziesz do kina/teatru. A jeżeli już chcesz sobie pograć, to kup tą gierkę. A jak Ci szkoda, to zaczekaj pół roku od premiery i kup taniej. Albo i dłużej. Ja kupiłem GTA IV za mniej niż 40zł (promocja na d2d). Ja też nie sram pieniedzmi i nie kupuje premierowych gier. Mój limit to 60zł i tylko raz go przekroczyłem - na Starcrafta II.
A dlaczego nie mogę podjebać? Bo blokuje mnie sumienie? Poczucie moralności? Do kina/teatru z chęcią poszedłbym za darmo, choćby nielegalnie, gdybym tylko miał sposobność. Bo czemu nie? Nie będę ujmował sobie przyjemności tylko dlatego, że to niedobre. To tak jak z paleniem nielegalnych środków odurzających, spożywaniem alkoholu przed formalnym 18 rokiem życia, czy napierdalaniem kolegi za winklem, który świadomie doprowadził Cię do wkurwy. Samo nazwanie kogoś idiotą czy złodziejem w świetle prawa jest przestępstwem. Nazwałeś kiedyś kogoś idiotą?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
A jak Ci szkoda, to zaczekaj pół roku od premiery i kup taniej. Albo i dłużej. Ja kupiłem GTA IV za mniej niż 40zł
Mogłeś też ją spiracić i kupić, gdy cena zejdzie do 40 zł. Wyszłoby na to samo. R* nic by na tym nie straciło. Więc dlaczego tego nie zrobiłeś?

Ja też miałem kiedyś taką fazę na kupowani każdej gierki, brzydziłem się piratami. To było za gimbusa. Ale już z tego wyrosłem. Nie bawi mnie bycie ostatnim sprawiedliwym. Owszem, kupuję coś raz na jakiś czas. A także piracę. Po prostu.

A, mea:
I KUPUJĘ ORGINAŁY
Gierki na emulatora Wii też kupujesz w empiku? :lol:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
nie napisałęm, że każda moja gra to orginał, powiedziałbym nawet że piraty przeważają :D

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Incantatoris link=topic=11188.msg107970#msg107970#msg107970#msg107970 date=1282420078
Ja?

Edit: napisane pod wpływem chwili. Sorry za spam
Nie. Dlaczego tak pomyślałeś?

Spoiler

WAH WAH WAH.

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
@DzikiBen: Ano, sumienie. Wyobraź sobie jakbyś to TY się czuł, jakby każdy korzystał z Twojej pracy, zainwestowanej kasy za darmo. Dość niefajne uczucie. Podawałem tutaj już ten przykład, ale znów to zrobię: to tak, jakby ktoś Ci z ręki wyrwał wypłatę, na którą po prostu zasłużyłeś. Przez te 20 dni w miesiącu chodziłeś do pracy, wstawałeś z rana i zapierdalałeś te 8 godzin, żeby ktoś Ci odebrał tą nagrodę. Na dodatek może się okazać tak, że bez tej wypłaty nie zapłacisz za rachunki i wszystko stracisz. Smutne.
Po prostu tak powinno działać społeczeństwo - szanować pracę innego. Ty masz to w dupie, że twórcy tracą, a ty zyskujesz, ale co by było, gdyby tak kradli wszystkie rzeczy? Wracasz do domu, a tu nie ma telewizora. I nic nie możesz zrobić.

tak jak z paleniem nielegalnych środków odurzających, spożywaniem alkoholu przed formalnym 18 rokiem życia, czy napierdalaniem kolegi za winklem, który świadomie doprowadził Cię do wkurwy. Samo nazwanie kogoś idiotą czy złodziejem w świetle prawa jest przestępstwem. Nazwałeś kiedyś kogoś idiotą?
Jest różnica między zabraniu komuś pieniądza, a nazwanie idiotą. "Poszkodowany" nic nie traci. Jeżeli nieletni pije alkohol to jego sprawa - podobnie z narkotykami. Nikomu nie szkodzi.

Edit: @SoMe: nie wiem.xD
Edit2: @Vierzba
No nie, bo wtedy piracę grę o wartości 120zł, a gdybym po przejściu kupił ją za te 40zł to byłoby czyste oszustwo. To tak jak z gwarancją w UE: jeżeli kupiłeś urządzenie za 500 złoty i Ci się zepsuł po roku, to sprzedawca MUSI Ci wymienić na nowy, o tej samej wartości bądź dopłacić. Czemu? Ot, aby było uczciwiej.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

#31 2010-08-21, 22:12(Ostatnia zmiana: 2010-08-21, 22:13)
Do kina/teatru z chęcią poszedłbym za darmo, choćby nielegalnie, gdybym tylko miał sposobność. Bo czemu nie?
Stary, teraz już przegiąłeś. Narzekasz, że żyjesz w kloace a to takie skurwiele jak ty ją tworzą. Nie masz żadnego poszanowania dla ludzi, którzy codziennie zapierdalają żebyś mógł zjeść coś na śniadanie. Wpierdalasz dzięki nim, srasz dzięki nim, piszesz takie idiotyzmy dzięki nim a potem plujesz im w twarz w imię tego, że "nie będziesz ujmował sobie przyjemności". Ludzie myślący, postępujący w taki jak ty sposób to zwyczajne kurwy. Masz czelność narzekać na stan naszego kraju, swojego portfela czy whatever, tymczasem okradasz innych bez żadnych skrupułów. Powiedz mi, stary, gdyby złodziej podpierdolił ci ten twój komputerek, razem ze wszystkim co trzymasz w domu/mieszkaniu to czy nie poczułbyś się źle? Teraz pomyśl sobie o tym jak czują się ludzie których ty opierdalasz, chuj czy to robisz, czy tylko masz takie przekonania. Wstyd mi za ciebie, dziecko, i pierdole to czy jesteś starszy czy młodszy ode mnie. Zachowujesz się jak dziecko, niedojrzałe do życia w społeczeństwie i tak będę cię nazywał.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Jest różnica między zabraniu komuś pieniądza, a nazwanie idiotą. "Poszkodowany" nic nie traci.
Wcale, nic nie traci. Jak ci ktoś wpierdoli, to tracisz na samoocenie, jak ci ktoś wpierdoli i zabierze złotówkę, to tracisz na samoocenie i złotówkę. Szczerze mówiąc olałbym tę złotówkę, smucąc się faktem wpierdolu.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
teraz pomyśl sobie o tym jak czują się ludzie których ty opierdalasz, chuj czy to robisz, czy tylko masz takie przekonania. Wstyd mi za ciebie, dziecko, i pierdole to czy jesteś starszy czy młodszy ode mnie. Zachowujesz się jak dziecko, niedojrzałe do życia w społeczeństwie i tak będę cię nazywał.

to akurat mówisz do gościa, który oryginalów ma stosunkowo dużo, ale chyba nie o to tu chodzi. to, że kupie niedzielnie oryginał nie wiążę się z moim poczuciem moralności, czy też tym, że chce podbudować przemysł muzyczny/ komputerowy. nie kupuje oryginalnej muzyki dlatego, żeby ulżyć/podziękować jej twórcom, a dlatego, że jakościowo jest ona lepsza od torrenta, opakowana, a przede wszystkim - materialna. społeczeństwo jest spaczone, tak samo jak ja, a to, że jest to złe, nie podlega absolutnie żadnej wątpliwości. pomyśl tylko, czy mówiąc takie rzeczy z premedytacją w jakikolwiek sposób różnie się od złodzieja, który ciągnie grę z internetu? piractwo - kradzież, i na odwrót. podpierdolenie roweru, którego cena była dajmy na to równa cenie gry komputerowej, różni się czymkolwiek od zassania oprogramowania z internetu? możemy mówić, że to "mniejsze zło", ale koniec końców wychodzi na to samo.

przynajmniej nie staram afiszować się dobrocią i prawością na prawo i lewo, nie zalatuje również pierdoloną hipokryzją, jak ludzie nazywający siebie "prawymi piratami", bo coś takiego nigdy nie istniało - i nigdy nie będzie istnieć. złodziejstwo to złodziejstwo, w każdej formie. a ja - jak mówiłem - nie będę wychodził przed szereg tylko dlatego, żeby być człowiekiem dobrym i sprawiedliwym. a jak szukasz tego w dzisiejszym świecie, to co robisz kurwa na tym forum?

i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że gdyby nie Twoja stara pracująca gdzieś tam w Belgii, niczym nie różnił byś się od nas. ale to tylko takie luźne przypuszczenie. "no offense" jak to mówią.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#34 2010-08-21, 23:27(Ostatnia zmiana: 2010-08-21, 23:38)
Ale wracając do tematu: nie chodziło mi o myszki z dziesięcioma przyciskami, które skaczą i piszczą na zawołanie. Po prostu za te 80zł dostajemy myszkę z dość dobrego materiału, jakości wykonania. Mamy taki przydatny bajer jak zmiana ciężaru, która tak jak materiał zwiększa komfort pracy. Jeszcze jakieś gumowe elementy, dzięki czemu może nam i spaść z biurka i nic się nie stanie. Nie zacina się, działa bezproblemowo. Noo.. i się nie psuje. Chyba że w chwili "szału" nurkujesz pod biurko i odłaczasz gryzonia, by następnie cisnąć go w ścianę. Wtedy to jest już problem ; )

To samo ma moje myszka za 20zł. Nie zauważyłem, aby jakość materiałów była jakaś odmienna. To nie technologia nasa i nikt z tym nie idzie na wojnę, aby typ kompozytu miał jakieś większe znaczenie.

Piraci gier też nie używają w celach komercyjnych, a jednak to komuś szkodzi.

A co wynosisz z ukończonej gry i co możesz dzięki niej zyskać? Niewiele, jeśli nie jesteś graczem profesjonalnym. Jeśli ktoś używa takiego adobe istnieje duże prawdopodobieństwo, że w przyszłości go zakupi bądź będzie pracował na takim w firmie, jako już wyszkolony pracownik którego nie trzeba uczyć softu od podstaw marnując na to czas i kasę tylko dlatego, że kiedyś postanowił być "idealistyczny" marnując tak naprawdę tylko czas swój oraz innych a przede wszystkim pieniądze.

więcej środków na ulepszenia można wydać.

Akurat adobe ma to w dupie, czy ty w domu masz piracką wersję czy nie bo ten typ klienta to nie jest ich target.

(mi wystarczy Gimp).

A mi nie wystarczy i nie widzę powodu dla którego miałbym się ograniczać ze względu na jakąś sztuczną szlachetność, która tak naprawdę na nic nie wpływa.

dlaczego obecne oprogramowania to przerost formy nad treścią? popatrzcie tylko na nieczytelnego jdownloadera, który jeszcze dwa lata temu był całkiem przejrzystym programem.

Bo programy typu winamp, gg już dawno osiągnęły swój jako taki szczyt funkcjonalności i naprawdę nie potrzebują niczego więcej bo spełniają pierwotne założenie. Ale nie, trzeba pakować serwisy, społeczność. nowe skiny, irytujące usługi które każdy ma w dupie i wiele innych. Ze wszystkimi tak jest, że gdy już stają się w miarę doskonałe to zaczyna się rżnięcie murzyna w kakaową jamę.

Tak samo z oprogramowaniem. Dajmy za przykład Office i OpenOffice - oba produkty umożliwiają stworzenie tego samego, tylko że w przypadku normalnego Office mamy wiele udogodnień

Dla mnie te "udogodnienia" to syf i jak nie lubię z definicji obydwu programów, to tak wybieram darmowego open offica bo mam w dupie pana pineskę i inne zajebiste usprawnienia czyniące ten program zabawkę dla autystycznych księgowych.

@DzikiBen: Ano, sumienie. Wyobraź sobie jakbyś to TY się czuł, jakby każdy korzystał z Twojej pracy, zainwestowanej kasy za darmo. Dość niefajne uczucie.

A ja miałbym to w dupie. Wiesz czemu? Bo takie rzeczy są wpisane w zawód. Nikt się nie łudzi, że gdy zrobi grę to wszyscy zgodnie i idealistycznie pójdą po nią do sklepu a nie na warez. Jeśli komuś to przeszkadza to niech nie robi gier. Niech się zajmie nie wiem, hodowlą motyli to może mu nie ukradną. To jest wliczone w koszta i jeśli sądzisz, że po premierze developerzy siedzą, płaczą w kocyk popijając melisę z cynamonem bo ktoś ściąga to jesteś w błędzie.

ę: to tak, jakby ktoś Ci z ręki wyrwał wypłatę, na którą po prostu zasłużyłeś

Jako szeregowy pracownik studia developerskiego pracujący na etat, w oparciu o umowę pierdole czy ktoś to ściągnie i ile mi w ten sposób "ukradnie". Jak mówię, pracuje na umowę tak więc nie jest to żadna pierdolona co łaska i bez względu na wszystko ja mam mieć i będę miał zapłacone tyle ile powinienem.

Po prostu tak powinno działać społeczeństwo - szanować pracę innego. Ty masz to w dupie, że twórcy tracą, a ty zyskujesz, ale co by było, gdyby tak kradli wszystkie rzeczy?

Nie kupuje gier i na ogół w nie nie gram, właśnie ze względu na szacunek twórców, którzy mi graczowi go zwyczajnie nie okazują. Nie czuje się szanowany, jeśli robi ktoś mnie w chuja z prerenderowanymi screenami, wydaje grę na 8 godzin poniżej sztucznie nakręconych oczekiwań i żąda za to 120zł. Gdyby to jeszcze sobą coś reprezentowało a tymczasem większość gier to zwykłe gówno tworzone przez idiotów bądź beton, który nie ma żadnych aspiracji wobec niczego.

Nikomu nie szkodzi.

W świetle prawa szkodzi. Posiadając choćby 0,14 grama jesteś przestępcą zagrażającym społeczeństwu i należy Ci się wyrok równoznaczny z tymi dla gwałcicieli, pedofili, piratów drogowych. Jak to z tym w końcu jest? Najpierw wysługujesz się idealizmem w przypadku programów typu photoshop, gdzie w przypadku niedzielnych użytkowników, i amatorów przy produkcjach niekomercyjnych racjonalna szkoda nie istnieje a teraz określasz, że panujące, równie bezsensowne prawo możemy sobie od tak pomijać bo jest "głupie".

Stary, teraz już przegiąłeś. Narzekasz, że żyjesz w kloace a to takie skurwiele jak ty ją tworzą.

Podbijam. O ile piractwo jest sprawą nieco dyskusyjną i zjawiskowo ma niską szkodliwość dla dzieła to takie typowe burackie drobnocwaniactwo made in poland wkurwia mnie niesamowicie. Ludzie, którzy czują się panami życia, bo przyjebali w spożywczaku na 20 groszy, pojechali bez biletu ryzykując stratą czasu i wielokrotnie wyższą karą, kiedy to ja za 10zl mogę jeździć 3 miesiące gdzie chce i ile chcę czy podpierdolili owoc na spożywczym. Później w marketach przy produktach drobnych wiszą kartki, że produkt nie jest po to aby się częstować - w jakim świetle to kurwa stawia klienta? Ileż to kurwa razy cyganie zajebali mi buty, ba nawet klapki z pod drzwi (choć to było dekadę temu), ileż razy kwiatki z okna na klatce, znicze, bukiety z grobu? Stoi, nikogo nie ma to można brać? Wiadomo, że na takie kwestie patrzy się inaczej pochodząc z zasobnego domu, gdzie można prowadzić życie na pewnym standardzie a z domu, gdzie podstawą żywienia są produkty z marketów i promocji a dziecko dostaje 6zł na tydzień "na kanapki" ale już kurwa nie przesadzajmy bo jebie to jakimś prl'em, gdzie każdy kradł co mógł, bo nic nie było, bo jak były wytyki to trzeba było załatwić na boku czy zajebać choćby na zapas, wsadzić w garaż i zapomnieć. Ważne, że za darmo. Ileż ja takich fantów spółdzielniowych w przeróżnych garażach znajdywałem. Całe lawety farb, lakierów z terminem ważności, który upłynął 20 lat temu. Z pewnością się przydało, z pewnością warto było ukraść robią dill z cieciem mietkiem za flaszkę mózgojeba. W końcu "wspólne", można brać.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Incantatoris link=topic=11188.msg107976#msg107976#msg107976#msg107976 date=1282421301
Edit: @SoMe: nie wiem.xD
Przestań ciągle myśleć o sobie  :facepalm:

Spoiler

WAH WAH WAH.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
a ja - jak mówiłem - nie będę wychodził przed szereg tylko dlatego, żeby być człowiekiem dobrym i sprawiedliwym. a jak szukasz tego w dzisiejszym świecie, to co robisz kurwa na tym forum?
Nie wychodzę przed szereg, i nie afiszuję się tym jaki to jestem zajebisty, bo kupuję oryginały. Owszem, jestem przeciwnikiem piractwa, ale o ile potrafię zrozumieć kogoś kogo nie stać na kupno Photoshopa za kilka tysięcy (a jest mu niezbędny w pracy) to nie potrafię zrozumieć podpierdalania gierki. Nie jest ci to potrzebne do życia, to dlaczego komuś to zapierdalasz? "Nie odmawiając sobie przyjemności" równie dobrze mógłbym podpierdolić batonik ze stokrotki. Nie chcesz być ostatnim sprawiedliwym? Nie bądź, chuj z tym, ale to, że nim nie jesteś nie oznacza, że możesz robić co chcesz. Nie nazwałbym tego "nie wychodzeniem przed szereg" tylko po prostu kurewstwem. Ja również nie szukam w świecie dobroci i sprawiedliwości, szukam minimum przyzwoitości i jakiegokolwiek poszanowania dla ludzi, którzy również żyją na tej planecie. Staram się, aby żyło mi się dobrze bez wchodzenia w drogę innym, natomiast ty srasz na resztę, prezentujesz postawę "mi to nie przeszkadza", co jest typową cechą przedstawiciela "Homo Kloakus". Narzekasz, że "społeczeństwo jest spaczone, tak samo jak ja, a to, że jest to złe, nie podlega absolutnie żadnej wątpliwości." tymczasem to ludzie jak ty powodują taki stan tego społeczeństwa. Złodzieje, drobne cwaniaczki wzbogacające się na cudzym nieszczęściu. To żałosne, wkurwiające i godne współczucia jednocześnie.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
wkurwia cię fakt że twórca nie dostaje co powinien czy że ktoś płaci a ktoś nie?

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Że ktoś nie płaci. Sam fakt otrzymywania czegoś powinien się dla normalnego człowieka wiązać z jakąś zapłatą - w przypadku podarunku zwykłego "dziękuję", tymczasem dla takich skurwieli jest to "mam za darmo, wiec spierdalaj frajerze". To jest chore.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#39 2010-08-22, 13:55(Ostatnia zmiana: 2010-08-22, 13:56)
Już myślałem, że jesteś nawet przeciw używanym grom - wtedy przecież też twórca nie dostaje kasy :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry