[Tzar] Gothic : Zapomniana Historia 17235 21

O temacie

Autor Albis

Zaczęty 21.08.2010 roku

Wyświetleń 17235

Odpowiedzi 21

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma może ktoś działający link do tej modyfikacji?

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Gedeon777

Gedeon777

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Jeśli ukończyłeś swoje dzieło, zapraszam do podzielenie się nim ze społeczenością tzarową!
A wszystkich tych, których interesował ten temat, zachęcam do zapoznania się z innymi dziełami tzarowymi.

Powstaje mnóstwo polskich map i kampanii. Gracze rozpracowali tzara tak, że w edytorze potrafią robić rzeczy duż, dużo bardziej zaawansowane niż podstawowa kampania "Ciężar Korony". Da się zrobić nawet hack'n'slasha z całkowicie nowymi drzewkami umiejętności i zupełnie nowym systemem zdobywania doświadczenia. Sam stworzyłem 3 nieliniowe kampanie rpg. Tzar to stara gra, graficznie nie ma wiele do zaoferowania - ale świetny edytor - prosty w obsłudze, a jednocześnie dający naprawdę wielkie możliwości (jak już pisałem, w domyślnej kampanii jest pokazany zaledwie ich ułamek) jest naprawdę atutem. W celu rozprogowania wiedzy o potencjale tzara stworzyliśmy dział tzarowy na forum portalu Poltergeist. Zapraszamy do zajrzenia w celu zapoznania się z niektórymi dziełami tzarowiczów, a jeśli będzie taka wola, do tworzenia własnych dzieł i dzielenia się nimi:
http://forum.polter.pl/tzar-ciezar-korony-vf556.html

W razie pytań proszę pisać na brat.dominik@op.pl

Jeśli okazałoby się, że na tym forum jest zainteresowanie potencjałem tzarowego edytora, chętnie zamieszczę tu swoje mapki i kampanie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry