Tarcza 93490 389

O temacie

Autor goman

Zaczęty 3.08.2010 roku

Wyświetleń 93490

Odpowiedzi 389

Mareczek

Mareczek

Użytkownicy
posty0
Propsy1
  • Użytkownicy
O jak dobrze, że okazało się to wszystko prowokacją. Czytając kilka pierwszych stron myślałem, że forum stoczyło się na dno, broniąc tych moherowych fanatyków. Pilnują oni krzyża jak pies, który wyczuł, że ktoś próbuje zabrać mu gnata. No no niektórzy pokazali swoje prawdziwe oblicze...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
to jest kurwa nie do pomyślenia, że ktoś mógł pomyśleć, iż na forum, na którym większość użytkowników to ateiści, mogłaby rozwinąć się taka akcja na poważnie

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Tamci dwaj jednopostowcy raczej nie znali danych statystycznych co do większości wyznaniowej na forum, jednakże nie do pomyślenia jest to jakim trzeba być tępym kretynem żeby w ogóle nie załapać ironii.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Tarcza
#223 2010-08-06, 11:55(Ostatnia zmiana: 2010-08-06, 11:55)
dobra satyra nie jest zła. mentalizator przybiegł tak szybko jak mógł, kiedy tylko dowiedział się że obrażam tu jego wartości :lol2:  co oczywiście też było prowokacją.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powiem tylko jedno - "Ożywiajcie i zwyciężajcie, krzyże z puszek piwa stawiajcie."

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
To wy żartowaliście, że krzyż należy chronić? Nie zależy wam na nim? Gdzie tu się usuwa konto?

Moje portfolio

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
:facepalm:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy

serail

Tarcza
#227 2010-08-06, 20:19(Ostatnia zmiana: 2010-08-06, 20:54)
 A tą sygnaturkę dodał mi jakiś ogrodnikowy faszysta. ;/ Nie chcę jej.   :ayfkm:

Moje portfolio

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Won stąd bezbożniku

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy

Moje portfolio

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Tarcza
#230 2010-08-06, 21:35(Ostatnia zmiana: 2010-08-06, 21:40)
Ty mnie nazywasz faszystą? Tyś pedał i żyd! Ja tu o prawdę walczę o naszym prezydencie a ty tu takie oskarżenia wytaczasz?
Cytat: KolegaZWojska link=topic=10990.msg106072#msg106072#msg106072#msg106072 date=1281043936
Ciekawe czy rozwinięcie tematu pomogło jakoś Gomanowi.
Synu drogi, chłopak chciał zrobić skrypt tarczy, a teraz tą tarczą jest jego krzyż i miłość do tragicznie pomordowanych

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Synu drogi, chłopak chciał zrobić skrypt tarczy, a teraz tą tarczą jest jego krzyż i miłość do tragicznie pomordowanych

ja pierdole  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prawiem zapomniał, niestety dnia dzisiejszego obchodzimy ŻAŁOBĘ NARODOWĄ.
Prezydentem został mianowany Żyd i poplecznik Związku Radzieckiego

Tuż za jego plecami uzbierała się grupa judaszy, którzy będą mu służyć radą przez najbliższe 5 lat. I ja się pytam dlaczego tak się stało? Na szczęście pan prezes nie był obecny podczas tej haniebnej uroczystości, a żaden z obecnych członków naszej partii nie bił braw żydowi.
Pan premier Jarosław, brat tragicznie zamordowanego prezydenta powiedział dziś "Komorowski został wybrany przez nieporozumienie". Pamiętajmy o tym, i pamiętajmy, że kolejny zamach na krzyż skończy się zamachem stanu i przejęciem władzy przez pana Jarosława, a nowym arcybiskupem Polski zostanie ojciec Tadeusz, jeden z ostatnich nie omamionych przez szatana i zbrodniczą politykę żydomasonerii.

Rhaton

Rhaton

Użytkownicy
posty21
Propsy2
  • Użytkownicy
Uważam to samo co dark

Fartuess i Thoro - WON!

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Tarcza
#234 2010-08-06, 22:09(Ostatnia zmiana: 2010-08-06, 22:10)
Ożesz matko, Dark nie masz litości... :D  Ogrodnik, wiem, że sygna to Twoja sprawka! :D

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ty wiesz co on chce potem z tą sygną zrobić? On...

Nie, nie powiem ani słowa. Jestem jak Luffy a nie pierwszy lepszy bejz. I dostanę za swoją zajebistość Diabelski Owoc. :ok:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Wiem, chyba wiem. Gdzieś mi się ten cudowny pomysł obił o oczy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Dreamerion link=topic=10990.msg106197#msg106197#msg106197#msg106197 date=1281125397
Ożesz matko, Dark nie masz litości... :D  Ogrodnik, wiem, że sygna to Twoja sprawka! :D
:D

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spójrzcie na mą grupę! Chodźcie tam, uciśnieni przez ateizm Polacy, pod ochronę Krzyża!

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierwszy wymyśliłem tą grupę non fair! też ją chcę!
http://ifotos.pl/img/komorowsk_wrshhr.jpeg
http://ifotos.pl/img/28724Stal_wrshhx.jpg
Niewielu osobom wiadomo, że Komor jest nieślubnym dzieckiem matki wujka dziadka Stalina

0 użytkowników
Do góry