Najlepsze były akcje na gadu
Dokładnie. Całe szczęście nie zostanie to opublikowane publicznie. Przy okazji wszem i wobec chciałbym poinformować, że nie zamierzam ani nie zamierzałem nikogo zabijać

. Pilnuj się chłopaku, jesteś bardzo podatny na manipulacje i słowa innych, zioniesz prawdziwym fanatyzmem religijnym już w tak młodym wieku. Ochłoń i traktuj niektóre sprawy z dystansem, gdyż to niebezpieczne.
Cele prowokacji? To skomplikowane ale tym razem chodziło przede wszystkim o dobrą zabawę i jak sądzę odreagowanie nerwów i frustracji związanych z absurdalną sprawą krzyża - coś wobec czego jako obywatele, jednostki jesteśmy niestety bezradni i musimy patrzeć na tą głupotę i fanatyzm z niedowierzaniem. Inną sprawą jest wkręcenie kilku matołów i fanatyków, głównie za sprawą gg. Tyczy się tu również siekacza który nagle postanowił się pojawić, i nie wiedząc o tym został tu zbawiony w roli kundla szczekającego na wszystkich dookoła. Po raz kolejny pokazało to jedynie prawdziwe oblicze tego filozofa i psychologa, który tak na prawdę z przewidywaniem, racjonalną oceną sytuacji i wyczuciem nie ma nic wspólnego

.
Co dalej? Mam nadzieje, że wszyscy zdążyli się wyszumieć i odreagować. Fajnie, gdyby choć na pewien czas odbiło się to na podwyższeniu jakości prowadzonych rozmów czego sobie i innym życzę. Od siebie mogę jedynie dodać, że mam dość polityki, kościoła, krzyży, masonów, żydomasonów, żydorusinów, rusomasonów i fanatyków co najmniej do końca tego roku a daj Buk i dłużej.
Zdejmijcie już te sygnatury oraz avatary.