POLACY RASIŚCI 3297 6

O temacie

Autor Triple

Zaczęty 15.06.2010 roku

Wyświetleń 3297

Odpowiedzi 6

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
http://wiadomosci.onet.pl/2184785,11,polsk...asizm,item.html

Za postęp uznano także przyjęcie programu na rzecz społeczności romskiej, który ma na celu zaspokajanie potrzeb Romów w zakresie mieszkań, opieki zdrowotnej i zatrudnienia

Szkoda, że oni swoje potrzeby zaspokajają przez łażenie po domach i żebranie o jedzenie, a jak chcesz dać jedzenie to on chce kasę. Większość to pierdolone nieroby.

Powinien mieć wyspecjalizowany organ do walki z rasizmem i dyskryminacją rasową,

Kolejni urzędnicy do opłacenia, a efektów ich działania nie przyniosą. A jeśli przyniosą, to będziemy wsadzani do pierdla za napisanie, że cygan dziś mi łaził i jęczał o kasę na żarcie, a samego żarcia nie chciał.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Niech ta komisja europejska wypierdala. Najlepiej zróbmy jak Francuzi, bo u nich za jakieś 20-30 lata muzułmanie to będzie większość. A to, że Cyganie żyją w biedzie to ich podejście do życia a nie jakaś pierdolona dyskryminacja w Polsce. Nawet w USA mówią, że jedyny naród, który wciąż podąża trybem koczowniczym to Cyganie - Gypsies.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy

LordSmarkula

POLACY RASIŚCI
#2 2010-06-16, 13:48(Ostatnia zmiana: 2010-06-16, 13:49)
Beka z komentarzy pod artykułem, autorstwa pozi23 ;)

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Czyżby komisja europejska zaczęła czytać komixxy z Pulp Fiction?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

POLACY RASIŚCI
#4 2010-06-16, 16:22(Ostatnia zmiana: 2010-06-16, 16:33)
Jebać pierdolonych cyganów od zawsze. Teraz się kurwy wycwaniły i w najlepszym wypadku żerują na socjalu i poprzez zorganizowane żebranie poprzez pożyczanie sobie dzieci, rekwizytów i zaczepianie przechodniów swoimi brudnymi, zahivionymi łapami. Kiedyś znani byli (szczególnie w mniejszych miastach) z podpierdalania wszystkiego co nie jest przylepione cementem bądź przynajmniej solidnie przyspawane, napierdalania ludzi po parkach dla 10zł/5osób, grania na wieśniackich akordeonach pod balkonami i w autobusach (mimo, że każdy ma ich w dupie) oraz robienia afer/drobnych przekrętów tylko po to np. aby przychujać w spożywczaku 60 gr i odejść z brudną, ucieszoną mordą społecznego pasożyta. Założę się, że przeciętny cygan-nierób, który rucha co raz dorabiając sobie nowych parobków żyje zdecydowanie lepiej niż przeciętny polak, który zarabia uczciwie wykonując elementarne zawody w strukturze społecznej.

który wciąż podąża trybem koczowniczym to Cyganie - Gypsies.

To żaden tryb koczowniczy tylko pospolite żerowanie na zwykłej warstwie społecznej. Teraz to obrosło kurwa romantyzmem (ogniska, chujowe śpiewy, dupczenie po krzakach i te sprawy), ale ciule w swoich barakach na kołach jeździli bo co raz musieli spierdalać, gdyż zwykle po jakimś czasie każdy miał ich dość. Tu się pojedzie, coś się podpierdoli, tam się pojedzie, znów się przytnie wała i życie się toczy jak koło obsranego powozu.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ta, u mnie w rodzinie kiedyś cyganie zapieprzyli pod suknię nowe buty mojej mamy, a też słyszałem o akcji, jak załadowali kurczaki do worków  :lol:  
Oczywiście nie teraz, lata 90-te.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

POLACY RASIŚCI
#6 2010-06-17, 14:33(Ostatnia zmiana: 2010-06-17, 14:34)
Zapomniałem o tym klasyku. Gdy się do kogoś szło, bądź nawet do własnego domu to koniecznie trzeba było zabierać wszelkie obuwie do środka, bowiem prawdziwy cygan nie śpi nigdy. U mnie popularne było jeszcze napierdalanie ludzi w parku (na robin hooda) na spółkę z rezydentami pobliskiego monaru oraz klasycznej "pijalni" piwa z pod znaku hardkor dla sportu, monolit zeszłej epoki, krypta czasu - teraz już takich melin się niestety nie prowadzi. Wszystko lata 90.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry