istota no-life'u 62148 212

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 3.06.2010 roku

Wyświetleń 62148

Odpowiedzi 212

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
-Jeszcze inni wolą plątać się bez celu huj wie gdzie, pić jabole i w rytm akompaniamentu Firmy bądź Ryszarda rozpierdalać przystanki, tudzież wyrywać słupki, lub podciągać się na znakach drogowych niczym małpy, w celu ich uszkodzenia.(powszechnie wiadome jest że powyższe ćwiczenia fizyczne świetnie przygotowują tych''ludzi'' do wykonywanego w przyszłości zawodu)

dawno nie czytałem takich bzdur.

codeseeker
  • Gość
U ludzi z brakiem konkretnych argumentów, często się obserwuje popadanie w skrajności.
Nie przepadam za taką metodyką prowadzenia dyskusji.

zniszczenie
  • Gość

zniszczenie
Gość

istota no-life'u
#202 2010-06-12, 16:57(Ostatnia zmiana: 2010-06-12, 16:58)
wiecie. zwierze sie wam.
nie wiem czy to sie nazywa no-life, ale mam tak, ze caly czas siedze na kompie. a jak zejde z kompa to jeszcze naparzam w gothica 3 na komorce.
moje zycie wyglada tak; 8-14 szkola, 14-22 komp. nawet czasami nie chce mi sie zejsc z kompa zeby wydalic niestrawione resztki pokarmu z organizmu... rzadko wychodze z domu, jedynie czasami po mleko i napoje do sklepu. tak jakos jest. zycie leci. albo gram, albo siedze na tM, badz innym forum, albo gram. lekcji w ogole nie odrabiam - co uda mi sie spisac w szkole to spisze, co nie to poker face i improwizacja. nie mam kolegow, nie mam dziewczyny. jedyni koledzy sa z internetu. najgorsze jest to, ze siada mi wzrok - jeszcze dwa lata temu widzialem wyraznie godzine na zegarku - teraz musze podejsc z dwa metry, bo wszystko jest rozmazane.. nie wiem, co z tym zrobic.. moze wiele trace, ale sam nawet nie wiem, co trace.. w pilke gralem ostatnim razem chyba w 2006... wtedy ostatni raz bylem na boisku..

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
zwiększ kurwa masę

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy

Casillas

istota no-life'u
#204 2010-06-12, 17:10(Ostatnia zmiana: 2010-06-12, 17:53)
dawno nie czytałem takich bzdur.

Rzeczywiście może trochę przesadziłem, ale ostatnimi czasy w otoczeniu mojej mojej miejscowości przeważa  właśnie taki typ postępowania.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wiecie. zwierze sie wam.
nie wiem czy to sie nazywa no-life, ale mam tak, ze caly czas siedze na kompie. a jak zejde z kompa to jeszcze naparzam w gothica 3 na komorce.
moje zycie wyglada tak; 8-14 szkola, 14-22 komp. nawet czasami nie chce mi sie zejsc z kompa zeby wydalic niestrawione resztki pokarmu z organizmu... rzadko wychodze z domu, jedynie czasami po mleko i napoje do sklepu. tak jakos jest. zycie leci. albo gram, albo siedze na tM, badz innym forum, albo gram. lekcji w ogole nie odrabiam - co uda mi sie spisac w szkole to spisze, co nie to poker face i improwizacja. nie mam kolegow, nie mam dziewczyny. jedyni koledzy sa z internetu. najgorsze jest to, ze siada mi wzrok - jeszcze dwa lata temu widzialem wyraznie godzine na zegarku - teraz musze podejsc z dwa metry, bo wszystko jest rozmazane.. nie wiem, co z tym zrobic.. moze wiele trace, ale sam nawet nie wiem, co trace.. w pilke gralem ostatnim razem chyba w 2006... wtedy ostatni raz bylem na boisku..

słabe prowo

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
jeszcze dwa lata temu widzialem wyraznie godzine na zegarku - teraz musze podejsc z dwa metry, bo wszystko jest rozmazane

Kup sobie taki zegarek, nie będziesz musiał podchodzić 2 metry.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

zniszczenie
  • Gość
Kup sobie taki zegarek, nie będziesz musiał podchodzić 2 metry.

na takim zegarku, to ja sie nie znam...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ja też  :lol:

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
i ja :lol:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
dokładnie, inches...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a już totalną masakrą jest ten system miar czasowych w anglii. nigdy nie rozkminie tych o clocków i after moringów na tyle aby władać tym gównem bez zacięcia.

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto ogladał Jak rozpętałem II w. śwaitową, to pewnie kojarzy five o'clock. XD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry