istota no-life'u 62547 212

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 3.06.2010 roku

Wyświetleń 62547

Odpowiedzi 212

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
to co opisałeś jest chore.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#81 2010-06-09, 15:40(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 15:41)

Nie. Jest to błąd wieku nastoletniego.

Nigdy jednak nie należałem do tych chudych, z oczami niczym ćpun chłopaszków, którzy stracili kontakt z rzeczywistością i ludźmi. Wręcz przeciwnie. Zawsze byłem człowiekiem rozrywkowym i towarzyskim. Ostro zająłem się sportem. Między innymi dla tego nie było mnie tyle na forum ;)

Life is a Fight.

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Czyli istota no-life#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98362#msg98362 date=1276090865]to co opisałeś jest chore.[/quote]
Czyli istota no-lifeu ;)

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#83 2010-06-09, 15:43(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 15:44)
Czyli istota no-life#msgote author=Vayurax link=topic=10349.msg98367#msg98367 date=1276091023]Czyli istota no-lifeu ;)

UP qrwa mać, UP -,-

I był to okres 2 miesięcy po kilka godzin dziennie, więc taki half no-life ;)

Life is a Fight.

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek

Sulejman

istota no-life'u
#84 2010-06-09, 15:46(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 15:46)
UP qrwa mać, UP -,-

Widzę, co napisałeś, rozumiem, że nie jesteś już no-lifem, po prostu podsumowuję temat, stwierdzając, że no-life jest chory, czyż nie?

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Widzę, co napisałeś, rozumiem, że nie jesteś już no-lifem, po prostu podsumowuję temat, stwierdzając, że no-life jest chory, czyż nie?

Tak, to choroba, chociaż nazwał bym to po prostu głupotą i fascynacją światem virtualnym. A najciekawsze jest to, że jako modderzy sami przyczyniacie się do uzależnień młodych umysłów od ciekawej grafiki i fabuły ;>

Life is a Fight.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy

Wstawania o 4, żeby iść na bossa nie nazwałbym half no-life.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#87 2010-06-09, 15:53(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 15:54)
Wstawania o 4, żeby iść na bossa nie nazwałbym half no-life.

O 5 miszczu, o 5 i to nie dzień w dzień, bo w weekend pracowałem  ;)  I nie siedziałem 24/7  ;)

Life is a Fight.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Alkoholik nie przyzna że nim jest, tak samo no-life. Pogrążasz się.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#89 2010-06-09, 15:58(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 15:59)

Nie gram od tamtego czasu, wyraźnie widać, że piszę w czasie PRZESZŁYM ;)  Tak więc pogrążyć mogę zaraz Ciebie ;)

Life is a Fight.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
O 5 miszczu, o 5

Czepiasz się szczegółów. To nie dobrze... Nie dobrze.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Czepiasz się szczegółów. To nie dobrze... Nie dobrze.

Mówisz to mając na uwadze swój avatar?  ;)  Czasem trzeba ;)

Life is a Fight.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Chodziło mi, że poprawiasz godzinę o której wstawałeś czasem. Jakby 4, czy 5 robiła jakąkolwiek różnicę.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Chodziło mi, że poprawiasz godzinę o której wstawałeś czasem. Jakby 4, czy 5 robiła jakąkolwiek różnicę.

W tym przypadku taki szczegół robi różnicę, bo jest to godzina więcej, która przybliża do bycia full no-lifem.

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#94 2010-06-09, 16:29(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 16:30)

dokładnie. co druga osoba daje tu jakieś epickie historie, życiorysy rodem z pani domu, na każdym kroku podkreślając że to za nimi jakby to kogoś szczególnie interesowało. aż przypomniał mi się temat o sporcie, gdzie z kolei okazało się że co druga osoba na forum jest aktywnym, wszechstronnym sportowcem tudzież takowe odnosi sukcesy. taa kurwa a później piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Xam

istota no-life'u
#95 2010-06-09, 16:34(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 16:35)
dokładnie. co druga osoba daje tu jakieś epickie historie, życiorysy rodem z pani domu, na każdym kroku podkreślając że to za nimi jakby to kogoś szczególnie interesowało. aż przypomniał mi się temat o sporcie, gdzie z kolei okazało się że co druga osoba na forum jest aktywnym, wszechstronnym sportowcem tudzież takowe odnosi sukcesy. taa kurwa a później piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.

Dojebałeś jak łysy grzywką o parapet. Te jak to nazywasz #msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98384#msg98384 date=1276094047]dokładnie. co druga osoba daje tu jakieś epickie historie, życiorysy rodem z pani domu, na każdym kroku podkreślając że to za nimi jakby to kogoś szczególnie interesowało. aż przypomniał mi się temat o sporcie, gdzie z kolei okazało się że co druga osoba na forum jest aktywnym, wszechstronnym sportowcem tudzież takowe odnosi sukcesy. taa kurwa a później piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.[/quote]

Dojebałeś jak łysy grzywką o parapet. Te jak to nazywasz życiorysy i historie#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98384#msg98384 date=1276094047]dokładnie. co druga osoba daje tu jakieś epickie historie, życiorysy rodem z pani domu, na każdym kroku podkreślając że to za nimi jakby to kogoś szczególnie interesowało. aż przypomniał mi się temat o sporcie, gdzie z kolei okazało się że co druga osoba na forum jest aktywnym, wszechstronnym sportowcem tudzież takowe odnosi sukcesy. taa kurwa a później piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.[/quote]

Dojebałeś jak łysy grzywką o parapet. Te jak to nazywasz  są zgodne z tematem, więc jeśli ci nie odpowiadają to po chuja czytasz? -,-

piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.

Takie masz zajęcia w weekendy? Niektórzy nigdy nie dorosną...

Life is a Fight.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
najpierw się gamoniu naucz dedukować a później opowiadaj o swoich wojażach w lineage czy innym mangowym gównie. najlepiej niech odpowie ci ktoś inny, łopatologicznie, po durnym łbie sfugowanym od lineage, gothica i "szalonej młodości" bo mi już na takich urwanych typów szkoda energii.

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
najpierw się gamoniu naucz dedukować a później opowiadaj o swoich wojażach w lineage czy innym mangowym gównie. najlepiej niech odpowie ci ktoś inny, łopatologicznie, po durnym łbie sfugowanym od lineage, gothica i "szalonej młodości" bo mi już na takich urwanych typów szkoda energii.

Ale widzisz miszczu, ja nie boje się przyznać do błędu w przeciwieństwie do ciebie. Starasz się być #msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98387#msg98387 date=1276094631]najpierw się gamoniu naucz dedukować a później opowiadaj o swoich wojażach w lineage czy innym mangowym gównie. najlepiej niech odpowie ci ktoś inny, łopatologicznie, po durnym łbie sfugowanym od lineage, gothica i "szalonej młodości" bo mi już na takich urwanych typów szkoda energii.[/quote]

Ale widzisz miszczu, ja nie boje się przyznać do błędu w przeciwieństwie do ciebie. Starasz się być fajniejszy#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98387#msg98387 date=1276094631]najpierw się gamoniu naucz dedukować a później opowiadaj o swoich wojażach w lineage czy innym mangowym gównie. najlepiej niech odpowie ci ktoś inny, łopatologicznie, po durnym łbie sfugowanym od lineage, gothica i "szalonej młodości" bo mi już na takich urwanych typów szkoda energii.[/quote]

Ale widzisz miszczu, ja nie boje się przyznać do błędu w przeciwieństwie do ciebie. Starasz się być  od wszystkich bo jesteś na forum od początku? I nie praw mi tu o gothicowym sfugowaniu, bo sam siedzisz w tym dłużej jak w gównie.

Life is a Fight.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

istota no-life'u
#98 2010-06-09, 16:46(Ostatnia zmiana: 2010-06-09, 16:46)
może spróbowałbyś wreszcie odpowiadać na temat, a nie ignorować posty reszty osób i rozpoczynać inne z dupy wzięte wątki

Xam

Xam

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
może spróbowałbyś wreszcie odpowiadać na temat, a nie ignorować posty reszty osób i rozpoczynać inne z dupy wzięte wątki

Zrobiłem to a nawet opisałem swój błąd.

I nie ja zacząłem jechać po ludziach.

Life is a Fight.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry