dokładnie. co druga osoba daje tu jakieś epickie historie, życiorysy rodem z pani domu, na każdym kroku podkreślając że to za nimi jakby to kogoś szczególnie interesowało. aż przypomniał mi się temat o sporcie, gdzie z kolei okazało się że co druga osoba na forum jest aktywnym, wszechstronnym sportowcem tudzież takowe odnosi sukcesy. taa kurwa a później piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.
Dojebałeś jak łysy grzywką o parapet. Te jak to nazywasz #msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98384#msg98384 date=1276094047]dokładnie. co druga osoba daje tu jakieś epickie historie, życiorysy rodem z pani domu, na każdym kroku podkreślając że to za nimi jakby to kogoś szczególnie interesowało. aż przypomniał mi się temat o sporcie, gdzie z kolei okazało się że co druga osoba na forum jest aktywnym, wszechstronnym sportowcem tudzież takowe odnosi sukcesy. taa kurwa a później piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.[/quote]
Dojebałeś jak łysy grzywką o parapet. Te jak to nazywasz życiorysy i historie#msgote author=Thoro link=topic=10349.msg98384#msg98384 date=1276094047]dokładnie. co druga osoba daje tu jakieś epickie historie, życiorysy rodem z pani domu, na każdym kroku podkreślając że to za nimi jakby to kogoś szczególnie interesowało. aż przypomniał mi się temat o sporcie, gdzie z kolei okazało się że co druga osoba na forum jest aktywnym, wszechstronnym sportowcem tudzież takowe odnosi sukcesy. taa kurwa a później piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.[/quote]
Dojebałeś jak łysy grzywką o parapet. Te jak to nazywasz są zgodne z tematem, więc jeśli ci nie odpowiadają to po chuja czytasz? -,-
piątek czy sobota wieczór i standardowo konferencja-pieprzenie na sb do 2 w nocy.
Takie masz zajęcia w weekendy? Niektórzy nigdy nie dorosną...