Drzewa 2274 5

O temacie

Autor Quirinnos

Zaczęty 9.05.2010 roku

Wyświetleń 2274

Odpowiedzi 5

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak najlepiej wstawiać drzewa? Przez spacera czy program do grafiki 3d?

"Umierając we własnych łożach, za wiele lat, będziecie chcieli zamienić te wszystkie dni, na jedną szansę, jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam naszej wolności!" William Wallace

michalsz

michalsz

Użytkownicy
posty132
  • Użytkownicy
Przez spacera według mnie  :D

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Spacer +
- wstawiasz jakby odnośniki do modelu drzewa więc mniej to zajmie
- chcąc zmienić drzewa po zmienię 1 pliku możemy zmienić wygląd dużej grupy drzew
program 3d +
- możemy zrobić każde drzewo innej wielkości inne układy gałęzi każde by miała swój urok
program 3d -
- świat zajmuje więcej miejsca

nie wiem co chcesz stworzyć ale powinno ci to ułatwić wybór :D

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki. ;)

"Umierając we własnych łożach, za wiele lat, będziecie chcieli zamienić te wszystkie dni, na jedną szansę, jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam naszej wolności!" William Wallace

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
- możemy zrobić każde drzewo innej wielkości inne układy gałęzi każde by miała swój urok
To samo możesz w spacerze: dodać nowe drzewo stworzone w programie do grafiki 3d.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
To samo możesz w spacerze: dodać nowe drzewo stworzone w programie do grafiki 3d.

dokładnie, też się na tym zastanawiałem. Można przez to rozumieć, że tworzysz sobie drzewka jak o meshe a potem wczytujesz jako voby ?

mam pytanie: czy można w spacerze zmieniać rozmiar voba?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry