Świat z GIINK do GI 2802 3

O temacie

Autor Antitraxx

Zaczęty 15.03.2010 roku

Wyświetleń 2802

Odpowiedzi 3

Antitraxx

Antitraxx

Użytkownicy
posty70
Propsy18
  • Użytkownicy
Witam i o zdrówko pytam!
Mam pytanie, czy da się przerobić świat stworzony dla GIINK, by można go było zastosować w GI? I czy da się to zrobić w Spacerze? Z góry dzięki za odpowiedzi na moje pytania. :)

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Jest chyba taki program "ZEN Convert" o ile dobrze pamiętam to on właśnie coś takiego robi ;D

Antitraxx

Antitraxx

Użytkownicy
posty70
Propsy18
  • Użytkownicy
Tak, ZEN Convert się przyda, ale ten świat jest w 3DS. Jako że nie mam zainstalowanego GIINK, nie mam jak przerobić z 3ds do Zen :)

DragonMaster

DragonMaster

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Tak, ZEN Convert się przyda, ale ten świat jest w 3DS. Jako że nie mam zainstalowanego GIINK, nie mam jak przerobić z 3ds do Zen :)

No przecież bez świata z g2 w formacie zen nie przekonwertujesz go do g1 za pomocą zen convertera. Jeżeli masz go w formacie 3ds to nie zawiera on żadnych przedmiotów, waypontów (nie zawiera żadnych elementów dodanych w spacerze), posiada tylko oteksturowany kształt wyspy. Więc jeżeli chcesz ovobowywać cały świat g2 na nowo to po prostu wrzuć tego 3ds do folderu z grą tam gdzie są wszystkie. Skopiuj tekstury z g2 do g1 aby świat był jóż oteksturoany. Zaimportuj spacerem i zapisz w formacie zen. Coś mi się jednak wydaje, że g1 może niepociągnąć świata z g2 (za dóżo poligonów). Część wczytanego świata może być niewidoczna (nie wczyta wszystkiego) no ijeszcze bardzo długi czas oczekiwania na wczytanie mapy, krótko mówiąc to nie ma sensu. :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry