Wszystkie są takie same, a jeżeli coś się zepsuje masz gwarancję.
No gwarancja gwarancją, ale nieraz specjalnie frajerzy wciskają bublowate, a potem trzeba się pierdolić dwa tygodnie z odsyłaniem itp. Lepiej od razu się tą kwestią zainteresować i nie dać się zrobić w kakao. Jakiś czas temu było o tym głośno na necie, Sony ze sklepów tych egzemplarzy nie wycofał, a więc lista powinna gdzieś być.
Xbox renderuję grafikę w taki sposób, że jest ona baśniowa, wszystkie się sztucznie świeci etc.
To to jak się jest zamojską pipą i się nie umie skonfigurować. Ten co robił te screeny pewnie też ma jakieś powiązania z Zamościem, nie wiem babka czy coś. Wchodzisz w ustawienia KRRiT (nieraz mogą być dostępne tylko sprzętowo, ale to chyba tylko w tych pierwszych seriach, później to poprawili) i kombinujesz, szczególnie ACA warto podciągnąć na max i nieco pokombinować przy A/AS levels, no nie wiem B (100 pkt) to już całkiem niezły wynik chociaż zawsze im więcej tym lepiej.
Szkoda, że w swoim podsumowaniu nie wziąłeś tak ważnych czynników jak darmowy dostęp do PSN (i rozwinięciu go aplikacją Home), Blu-ray, możliwości wbudowania Wi-Fi czy innych gadżetów.
Pyskować to możesz własnej matce. O oczywistościach nie będę pisał. Blu-raye to sobie o kant dupy możesz obić chociaż niby jakiś mały plusik dla PS3 tutaj jest, może w przyszłości bardziej nabiorą na znaczeniu ale wtedy to i od Microsoftu będzie już nowa konsolka, więc argument bez pokrycia. Wi-Fi równie dobrze da się podczepić do Xboxa jak się umie ale to raczej Tobie by się do pieca przydał przy tym Twoim zamojskim necie. Poza tym chyba wiesz jakie możliwości daje Xbox Live a jeśli nie wiesz to ja Ci nie będę tłumaczył, dodatkowo masz MgSO4 przy którym PSN czy jakiekolwiek inne ficzersy PS3 mogą ssać pałkę.
Ogólnie to poczekałbym do maja bo powinna się wtedy pojawić jakaś specjalna oferta, np. megapaka Xbox + Pismo Św., chociaż może w tym roku rzucą coś lepszego, chociażby Tolkiena.