Ja pierdole ale mącicie
To jasne że lepiej kupić Boxa, bez kitu ale:
- Xbox łatwo przerobić ale w sumie nie wiem czy to potrzebne, w porównaniu do PSa i tak wychodzi sporo taniej nawet bez żadnego kombinowania,
- X ma dwa razy większe cache, w dotychczasowych grach było to może nawet bez różnicy ale przy obecnie wchodzących produkcjach różnica jest już wyraźna (jak chociażby FF XIII które miało wczoraj polską premierę, jRPG może nie każdemu pasować ale to jest naprawdę dobre),
- PS3 ma RFID i RFN co do pewnego stopnia niby jest plusem, ale jeśli wziąć pod uwagę to że na Xboxie jest sub-TRA (który niby jest ekwiwalentem RFN), to w sumie się to wyrównuje,
- niektóre serie PS3 mają w zwyczaju się zwyczajnie jebać więc kupując trzeba zwracać na to uwagę, nie wiem niestety które ale w necie powinno coś być,
- niektóre zabezpieczenia w PS3 jak np. GoNady nadal są niezłamane i sobie możesz pogwizdać jak chcesz cokolwiek piracić na poziomie,
- exclusivy także X360 ma lepsze, chociażby BG3 i jakbym był na Twoim miejscu to wybrałbym Boxa tylko ze względu na to,
- nie wiem czy tak jest we wszystkich gierkach, ale chociażby Silent Trousers prezentuje się sporo lepiej na Boxie, bez kitu ale ten klimacik jest boski a PS3 wszystko psuje.
No ja bym się nie zastanawiał. Fakty mówią same za siebie.