Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2261629 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2261629

Odpowiedzi 3617

Zico

Zico

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
webcio jednak nie. Zrobiłem tak jak radziles zagadalem o polnocy z orlanem i nie bylo takiej opcji dialogowej ;/

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
UWAGA INFORMACJA DOTYCZĄCA SPOLSZCZENIA I JEGO ORGANIZACJI

ponieważ posiadam zbyt mało zasobów czasu, a przez to i niejako przeze mnie jako lidera grupy są duże opóźnienia powierzam pozycję wicelidera grupy tłumaczącej Regynild'owi jak i większość moich kompetencji - w tym prawo do naboru nowych członków jak i opracowanie dowolnej części polonizacji (wydam ją ja jak będzie trzeba) - do niego zgłaszać się w sprawie polonizacji

sam wrócę do pełnej pracy około świąt wielkanocnych, pomogę w najbliższym czasie przy uzyskaniu brakujących materiałów które posiadam i drobniejszych sprawach

jeśli Regynild nie zgadza się na obowiązki niech to tutaj jak najszybciej wypowie. w przeciwnym wypadku regynild jest uznany oficjalnie wiceliderem grupy i będzie zarządzał przy produkcji spolszczenia jak i obdzielał innych powierzonymi obowiązkami

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Turbocheat nawet jeśli się tam przeteleportujesz nikt nie będzie chciał z tobą gadać. Musisz wcześniej ze Stonnosem pogadać i wybrać ścieżkę. Z jakim zadaniem masz kłopot? to ci pomogę bo już wszystko wykonałem.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Turbocheat nawet jeśli się tam przeteleportujesz nikt nie będzie chciał z tobą gadać. Musisz wcześniej ze Stonnosem pogadać i wybrać ścieżkę. Z jakim zadaniem masz kłopot? to ci pomogę bo już wszystko wykonałem.

tzn.przeszedłeś moda ?

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie. Przeszedłem misje od Opiekunów wszystkie.

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu

Regynild
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#425 2010-03-28, 20:43(Ostatnia zmiana: 2010-03-28, 20:45)
Od tej chwili informacje na temat prac nad spolszczeniem moda Returning będą zamieszczane w tym temacie, tam też proszę zamieszczać ewentualne pytania dotyczące spolszczania i prac nad nim, a także kandydatury na członków teamu. Dyskusja na temat moda i jego problemów z jego przejściem może być kontynuowana tutaj.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja jestem w 7 rozdziale i mam zadanie ubic opiekunów w tym celu musze znalesc 4 artefakty róznych żywiołów i 5 bryłek czarnej rudy

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
4 artefakty:
1. Kula Ognia - w Starej Kopalni w dawnym gnieździe królowej pełzaczy
2. Kula Wosy - w Opuszczonej Kopalni.
3. Kula Skały - w dawnym Obozie Bractwa w świątyni Y'Beriona
4. Kula Ciemności - zalana wieża Xardasa.
A czarna ruda w modzie jest trzetłumaczona jako "ruda żelaza" znajdziesz ją np. w mieście umarłych w Dolinie Cieni.

DiegoandMilten

DiegoandMilten

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Jak mam się dostać do opiekunów w 7 rozdziale ??

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Chyba runą którą dostałeś od Stonnosa gdy do nich dołączyłeś.
Mam pytania:
1. Czy Świątynia Śniącego w G2R jest tak zabugowana jak w G1?
2. Zabiłem czarnego smoka, uratowałem barta Ur-Thrall'a od klątwy i dostałem Orkową Zbroje. Wie ktoś kto może mnie nauczyć ulepszać ją?

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
1. Tak to jest ta same świątynia co z G1 przenieśli ją w "idelanym stanie"

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
No nie do końca. Byłem tam na kodach na angielskim patchu pooglądać i zauważyłem że zamiast serc szamanów są zwykłe przełączniki.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jeah przepszlem moda jestem genialny :lol2:

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
jeah przepszlem moda jestem genialny :lol2:

podaj zakończenie bo mam pewną propozycję dla ciebię

bartekzzz

bartekzzz

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
coś szybko go przeszedłeś, pewnie na kodach grałeś?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: bartekzzz link=topic=8984.msg89132#msg89132 date=Mar 29 2010, 11:40 AM\'
coś szybko go przeszedłeś, pewnie na kodach grałeś?
A może po prostu jest no-lifem?

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
super skoro już przeszedłeś moda to teraz proponuje zająć się postudiowaniem słownika ortograficznego    :P  ale takie małe ostrzeżenie zadanie to może okazać się dla ciebie trudniejsze niż przejście moda no ale w każdym bądź razie gwarantuje że jak już skończysz to odczujesz większą satysfakcje  :D  
p.s tylko tam nie szalej z godzina dziennie w zupełności Ci wystarczy  :lol2:

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wstyd troche ale w jedym przypadku użyłem kodów do misji z opiekunami bo za nic nie mogłem za chiny wykonac tej misji a koniec jest fajny zacznę od bitwy z orkami i zeby ją wygrac trzeba następującą taktyke przyjac po pierwsze stac z tylu przez jakis czas i modlic sie by twoja armia zadala ciezkie straty armi orków potem polecam zaczac walke od tej strony gdzie walczą magowie ognia bo sieją w szeregach orków niezłe spustoszenie a potem juz powinno isc jak po maśle po bitwie lee mdleje (bo dostal ciezko ranny ) i Hagen przejmuje dowodzenie i kaze nam pokonac pozostałą czesc orków czyli pokonac orków oblegających klasztor i orków w khorinis ale niestety mozna wzisc tylko 5 do pomocy Laresa,Diego,Lestera,Miltena (ale niema z niego duzego pożydku bo wszyscy magowie utracili moc runów :D  ) i oczywiscie Gorna (ten to robi niezly sajgon ) wprawdzie mam tylko 5 pomocników ale przynajmniej są nieśmiertelni :lol2:  do khorinis w sumie łatwo się nawet przebilem choc na początku mialem małe kłopoty ale w khorinis to juz trudno bylo bo strasznie ich duzo tam było musialem 2 rzaczy zastosowac po każdej pokonanej grupie orków save i staralem je wyciagac w malych grupach ale za bardzo się nie udawało :lol2:  zastasowalem taktyke ze ja ciagle paruje ciosy albo uciekam a moji nieśmiertelni przyjaciele tną orków :D  i po wielu walkach idziemy do Hagena oglośic zwyciestwo zabieramy znowu statek paladyną nie zartuje :)  tym razem Hagen dobrowolnie daje nas statek byśmy powiadomili króla o wielkich pokładach rudy na bezludnej wyspie kturą odkryliśmy :)  Greg zostaje naszym kapitanem a śmieszne jest to że Greg i reszta zostaja Paladynami hehe ci ruscy mają wyobraznie  no i zabieramy Lee (ktury juz wyzdrowial ) Diega,Lestera,Miltena,Gorna i Laresa i mówimy Gregowi ze wyplywamy no i greg mówi O.K. :)  no i pokuje sie nam filmik jak płynie statek i napisy KONIEC

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
No to ciekawie będzie. Już się nie mogę doczekać 7 rozdziału :lol2:  A bractwo ma swój udział w bitwie? I jak się zmieniło Khorinis, Jarkendar i GD z wyglądu?

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak bractwo,paladyni,magowie ognia,magowie wody,najemnicy,myśliwi a nawet piraci ale żeby jedna z frakcji się przylączyla do armii paladynów musisz wykonac dla nich questa.Bardzo się zmieniło Khorinis jest wielu orków,wieze strażnicze,barykady ogniska itd. no i duzo trupów :lol2:   Jarkendar i GD niczym się nie zmienilo.A Jankendar juz wsześniej najechali orkowi ale miales za zadanie wykosic wszystich głownych przywódców orkó którzy maja swe siedziby w miejscach gdzie sie znajdowały tabliczki  potrzebne do ominięcia pułapek w świątyni adanosa.Więdz oprucz trupów w obozie bandytów (bo orkowie zajeli ich obuz) to sie nic nie zmieniło

0 użytkowników
Do góry