Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2389931 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2389931

Odpowiedzi 3617

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
A gdzie się znajduje gildia zabójców?

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

lukasgothicx

lukasgothicx

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
gdzie jest gallahad ???z dizelnicy portowej szukam go i nie moge znalezc ???

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Gallahad jest w domu w pobliżu kuźni Carla. Rozpoznasz ten dom po zamkniętych drzwiach. A gildia zabójców, to aby do niej wstąpić musisz wykonać zadanie dla Gertbrandta, po tym jak porozmawiasz z Gallahadem. Potem w nocy udaj się do górnego miasta i obok domu sędziego Asmal zabije Wambo, potem z nim pogadaj.
Czy dotarł ktoś już do siódmego strażnika? W solucji pisze że znajduje się on tam gdzie w trzecim rozdziale włóczęga, który wskazuje nam drogę którą pobiegł Pedro. Ale idę tam i Strażnik się nie pojawia. To bug, czy pojawi się w następnym rozdziale? Aha i gdzie jest trzeci Chronanim? Znalazłem pierwszy, w kamiennym kręgu gdzie był amulet Angara oraz drugi na szczycie wieży w zamku, ale nie mam pojęcia gdzie szukać trzeciego. Strasznie niejasne te wskazówki.
Jak mam się dostać do jaskini w której przechowywany jest Hammer Tarakota? Jestem w trzecim rozdziale i muszę zdobyć ten młot i zanieść Gor Na Koshowi aby przyjął mnie do Świątynnej Straży (wymagane aby Xardas poszedł do słonecznego kręgu). Przetrząsnąłem jaskinie koło piramid oraz okolice ale nie znalazłem żadnego przełącznika ani nic, aby otworzyła się część jaskini z młotem.

ropuszek

ropuszek

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
1. Może mi ktoś podać składniki eliksiru dusz ( drugi test guardians ) ??
2. O jakie drewno chodzi przy produkcji strzał ?

Bragamus

Bragamus

Użytkownicy
posty29
Propsy8
  • Użytkownicy
W II rozdziale Thorben prosi nas o pożyczkę 500 monet. Gdy mu dajemy on gdzieś biegnie.
1.Gdzie jest Gritta i Thorben?
2.Czy jest jakieś zadanie związane z Gravo?
3.Jak dołączyć do Magów Wody?
4.Jak dołączyć do Bractwa?

Diaz

Diaz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Witam wszystkich, mam takie pytanko. Jestem w 4 rozdziale.. ( ale to nie istotne ) . Pytanie jest takie : Kiedy zaczyna się watek z fortem paladynów ( wejście koło farmy onara) ? byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedz <_<

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Gdy dołączymy do gildii kupców w 2 rozdziale dostajemy od Lutero misje z zapasami Paladynów. Hagen odsyła nas do Lorda Varusa i daje list dzięki któremu możemy wejść do fortu. Chyba wątek z fortem jest też w 7 rozdziale jak paladyni bronią się tam przed orkami, ale nie wiem bo tkwię w 3 rozdziale jeszcze. (nie mogę awansować na Strażnika Świątynnego, przez ten młot)

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Gdy dołączymy do gildii kupców w 2 rozdziale dostajemy od Lutero misje z zapasami Paladynów. Hagen odsyła nas do Lorda Varusa i daje list dzięki któremu możemy wejść do fortu. Chyba wątek z fortem jest też w 7 rozdziale jak paladyni bronią się tam przed orkami, ale nie wiem bo tkwię w 3 rozdziale jeszcze. (nie mogę awansować na Strażnika Świątynnego, przez ten młot)

jaki  młoy ? młot Adanosa ? on jest w tym domu (nie pamiętam czego) w kanionie (ta wilka świątynia) ale nie wiem.tak mi kiedyś pisał jeden ruski

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie, chodzi mi o Hammer Tarakota który znajduje się w zamkniętej części jaskini koło piramid. Nie mogę znaleźć sposobu na dostanie się tam.

lukasgothicx

lukasgothicx

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
bedac straznikiem miejskim moze mi ktos wytlumaczyc jak zmusic xardasa aby udal sie do slonecznego kregu??co mam zrobic aby poszedl??jaka misje??(chodzi o 3 rozdzial)

lukasgothicx

lukasgothicx

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
mam 1 jeszcze pytanie :
1. czy ten typek co jest w martwej harpii o 00.00 to dajemy mu sakiewke od gerbrahta(250 szt zl) i czy go zabijamy na koncu?(przynajmniej ja ucieklem)i czy jak go zabijemy bedzize w gornym miescie asmal??prosze o roziwniecie tego watku.. z gildia zabojcow...

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Ten typek w Martwej Harpii to właśnie Asmal, jak go zabijesz to możesz pożegnać się z gildią zabójców. A co do Xardasa to musisz po prostu zostać Paladynem, w tym celu uwolnij Benneta.

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Właśnie tez sie nad tym forten paladynów zastanawiam z dialogu wywnioskowałem ze trzeba miec pozwolenie od hagena i najprawdopodobniej być paladynem bo na razie opcji dialogowych nie ma.

A jak jestes w 4 rozdziale to mam pytanko znalazles mlot adanosa???
Bo tak sie zastanawiam czy w Rebalance jest

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Właśnie tez sie nad tym forten paladynów zastanawiam z dialogu wywnioskowałem ze trzeba miec pozwolenie od hagena i najprawdopodobniej być paladynem bo na razie opcji dialogowych nie ma.

A jak jestes w 4 rozdziale to mam pytanko znalazles mlot adanosa???
Bo tak sie zastanawiam czy w Rebalance jest

jest a jak nie wieżysz to napisz do Dimmella (pisz po angielsku bo Dimmell jest Ruskim).

ja bawiłem się przed chwilą w "Króla Czitów" i mam 243 Beliar a -274 Innos

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Diaz

Diaz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Webcio- Tak znalazłem. Znajduję się w jednej z świątyń.  O ile dobrze pamiętam znajduję się on chyba w świątyni w dolinie... ( ale mogę się mylić xD ponieważ moja pamięć szwankuję ;)  ) , A co do tego Rebalance :D  to też go mam ( bo on jest potrzebny do spolszczenia) i młot jest :]

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Webcio- Tak znalazłem. Znajduję się w jednej z świątyń.  O ile dobrze pamiętam znajduję się on chyba w świątyni w dolinie... ( ale mogę się mylić xD ponieważ moja pamięć szwankuję ;]  ) , A co do tego Rebalance ^^  to też go mam ( bo on jest potrzebny do spolszczenia) i młot jest ;)

gówno prawda ja nie mam ReBalance i mi normalnie działa

Diaz

Diaz

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Dobra fifka mój błąd ^^  nie wiedziałem ;)   a ja mam pytanie...
Chodzi o misję z tym eliksirem dla Lutera. Ponieważ.. od tego Grimesa sie dowiedziałem o kopalni i o tym że Rufus z w niej zginął wraz z eliksirem... i tu jest problem... xD przeszukałem całą kopalnie i nic.. nie znalazłem eliksiru ;]  Ktoś wie gdzie się on znajduję ?

bartekzzz

bartekzzz

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie odnośnie spolszczenia, a mianowicie czy w tym tygodniu można się spodziewać kolejnej wersji spolszczenia (beta 3)????  Za odpowiedź z góry dzięki!

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
A ja mam pytanie odnośnie spolszczenia, a mianowicie czy w tym tygodniu można się spodziewać kolejnej wersji spolszczenia (beta 3)????  Za odpowiedź z góry dzięki!

raczej nie.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie, czy do końca roku uda się wam wydać pełną wersje spolszczenia, dostosowaną do wszystkich wersji dodatku? :lol2:  I czy podmienicie ten ruski dubbing na polski? Bo ten dubbing jest głównie z G1, więc można by było pogrzebać w plikach z G1 i zamienić ruski na polski.

0 użytkowników
Do góry