Niedawno zacząłem grać w moda i mam kilka pytań:
1.Gdzie jest Snipes i Aleph?
2.Jest jakieś zadanie związane ze Skinnerem?
3.Jak dostać się do zapomnianej wyspy?
4.Czy w modzie spotkamy Gomeza,Corristo,Torresa i innych magów bo czytałem gdzieś że są.
5.Są jakieś nowe zadania u najemników?
6.Gdzie jest Elvrih?
7.Gdzie jest Ortega?
8.Gdzie jest Trokar?
9.Gdzie znajduje się gildia morderców?
Jeżeli któś mógłby to byłbym wdzięczny za spisanie zadań w obozie piratów oraz myśliwych i bractwa.
1. Snipes jest na farmie Lobarta po rozmowie z Wężem. A Aleph chyba gdzieś w GD, nie wiem jeszcze gdzie dokładnie bo jestem dopiero przy zamku.
2. Nie ma. W Każdym razie ja się nie spotkałem z takim.
4. Gomeza owszem spotykamy xD Tylko że jako ducha. Znajduje się w najwyższej wieży w zamku. Ale za prędko się tam nie dostaniesz bo potrzeba kluczy. Corristo i jego Magów jeżeli w ogóle spotykamy to pewnie też gdzieś w GD jako duchy.
5. W 1 i 2 rozdziale nie ma.
6. Elvrih jest przy drodze do Magów Wody. W obozie za miejscem gdzie podczas próby ognia pokonuje się Kamiennego Golema tym młotem.
8. Ciało Trokara znajdujemy za farmą Akila. Jednak nie radze ci tam za prędko iść bo sporo tam orków.
9. Musisz przyjąć zadanie od Gallahada z portu i iść do Gerbrandta. On zleci ci zadanie spotkania się w "Martwej harpii" z jakimś gościem i oddania mu sakiewki. Idziesz tam o północy. I w pokoju bez drzwi znajdujemy gościa. Oddajemy mu sakiewke ale mówimy że działamy z własnej woli. No i idziemy do Gerbrandta poinformować o przebiegu zadania. On mówi że jeśli chcemy znowu spotkać tego gościa musimy udać się w nocy do górnego miasta. Obok domu sędziego znajdujemy tego gościa gadającego z Wambo i jak się zbliżmy to zabije on Wambo i zaproponuje nam dołączenie do gildii zabójców. Od tej pory gość ten i inni członkowie gildii przebywają w chacie w pobliżu okrętu paladynów.