Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2390471 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2390471

Odpowiedzi 3617

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Mieczyk jest poniżej przy większym od innych drzewie, tzn przed tą dróżką prowadzącą do przełęczy troszkę po prawej idąc z bagien.

Straciłem swoje save#msgote author=ropuszek link=topic=8984.msg87056#msg87056 date=1268758126]Mieczyk jest poniżej przy większym od innych drzewie, tzn przed tą dróżką prowadzącą do przełęczy troszkę po prawej idąc z bagien.

Straciłem swoje savey z 4 rozdziału przy reinstalce ^_^ (( Ale swego czasu poraziła mnie ilość poszukiwaczy w obozie Dextera, przyczaiło się ich tam ze 20 Oo. I chyba coś nie tak jest z pancerzami, żeby ubić bandytę czy innego opancerzonego typa, trza się nieźle namachać mieczykiem, samemu będąc na 2-3 trafienia... porażką jest też system z wytrzymałością, ucieczka po kilku machnięciach, a czy widział ktoś zmęczonych bądź uciekających przeciwników ?? Coś nie tak było też z kapliczkami, które trzeba oblać wodą - brak opcji dialogowych.
Pewnie jeszcze coś sobie przypomnę...
Co do włamywania to nie jest tak źle, będąc magiem wyczyściłem połowę górnego miasta, klasztor i zamek paladynów w GD :D

hmm..pewnie to ruscy poprwią przy 1.2.ja aktualnie szukam na WoG.ru.co do tych bandytów to jest  specialne dla utrudnienia.Wytrzymałość..... no przy tym to fakt powinni naprawić.jednak zastanawiam się czy poprawią bugi w GD (sporo ich jest) a najbardziej mnie martwi to że świat z obozem sekty jest żywcem wyjęty z UNnamed i że jest oddzielnym światem

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

joldog

joldog

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
A jest planowo już jakaś data wydania 1.2 ?? Szperałem na stronce moda, ale się nie mogłem doszukać : o
gdzieś tam się doczytałem tylko, że mod miał być na nowy rok chyba.

ps: gdzie można znaleźć klucz którym otworzę drzwi za którymi jest zombie Gomez ?? szukam już od godziny w całym zamku i nie mogę znaleźć... :0

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Aha jeszcze jedno pytanie mam. Dostałem od myśliwego zadanie "Dziki" i nie mogę ich znaleźć. Powybijałem chyba wszystko co się rusza w lesie z kamiennym kręgiem ale nie chce mi zaliczyć tej misji. I jeszcze tego pierścienia potrzebnego aby uwolnić Hannę dalej nigdzie znaleźć nie mogę. Z Gespardem mam opcje dialogową o tym że wrobił Hannę ale nie mam żadnych dowodów. Hakon, Andre i Hanna też nic nie mówią.
Sorry że tyle pytań ale muszę wykonać wszystkie możliwe zadania w grze, a mod jest baardzo trudny :D

Bragamus

Bragamus

Użytkownicy
posty29
Propsy8
  • Użytkownicy
Niedawno zacząłem grać w moda i mam kilka pytań:
1.Gdzie jest Snipes i Aleph?
2.Jest jakieś zadanie związane ze Skinnerem?
3.Jak dostać się do zapomnianej wyspy?
4.Czy w modzie spotkamy Gomeza,Corristo,Torresa i innych magów bo czytałem gdzieś że są.
5.Są jakieś nowe zadania u najemników?
6.Gdzie jest Elvrih?
7.Gdzie jest Ortega?
8.Gdzie jest Trokar?
9.Gdzie znajduje się gildia morderców?

Jeżeli któś mógłby to byłbym wdzięczny za spisanie zadań w obozie piratów oraz myśliwych i bractwa.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Niedawno zacząłem grać w moda i mam kilka pytań:
1.Gdzie jest Snipes i Aleph?
2.Jest jakieś zadanie związane ze Skinnerem?
3.Jak dostać się do zapomnianej wyspy?
4.Czy w modzie spotkamy Gomeza,Corristo,Torresa i innych magów bo czytałem gdzieś że są.
5.Są jakieś nowe zadania u najemników?
6.Gdzie jest Elvrih?
7.Gdzie jest Ortega?
8.Gdzie jest Trokar?
9.Gdzie znajduje się gildia morderców?

Jeżeli któś mógłby to byłbym wdzięczny za spisanie zadań w obozie piratów oraz myśliwych i bractwa.

1. Snipes jest na farmie Lobarta po rozmowie z Wężem. A Aleph chyba gdzieś w GD, nie wiem jeszcze gdzie dokładnie bo jestem dopiero przy zamku.
2. Nie ma. W Każdym razie ja się nie spotkałem z takim.
4. Gomeza owszem spotykamy xD Tylko że jako ducha. Znajduje się w najwyższej wieży w zamku. Ale za prędko się tam nie dostaniesz bo potrzeba kluczy. Corristo i jego Magów jeżeli w ogóle spotykamy to pewnie też gdzieś w GD jako duchy.
5. W 1 i 2 rozdziale nie ma.
6. Elvrih jest przy drodze do Magów Wody. W obozie za miejscem gdzie podczas próby ognia pokonuje się Kamiennego Golema tym młotem.
8. Ciało Trokara znajdujemy za farmą Akila. Jednak nie radze ci tam za prędko iść bo sporo tam orków.
9. Musisz przyjąć zadanie od Gallahada z portu i iść do Gerbrandta. On zleci ci zadanie spotkania się w "Martwej harpii" z jakimś gościem i oddania mu sakiewki. Idziesz tam o północy. I w pokoju bez drzwi znajdujemy gościa. Oddajemy mu sakiewke ale mówimy że działamy z własnej woli. No i idziemy do Gerbrandta poinformować o przebiegu zadania. On mówi że jeśli chcemy znowu spotkać tego gościa musimy udać się w nocy do górnego miasta. Obok domu sędziego znajdujemy tego gościa gadającego z Wambo i jak się zbliżmy to zabije on Wambo i zaproponuje nam dołączenie do gildii zabójców. Od tej pory gość ten i inni członkowie gildii przebywają w chacie w pobliżu okrętu paladynów.

Bragamus

Bragamus

Użytkownicy
posty29
Propsy8
  • Użytkownicy
Więc następne
Gdzie jest Wąż? :)

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Więc następne
Gdzie jest Wąż? :)

jest to jeden z nowych gości w tawernie tej od moe

joldog

joldog

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
'4. Gomeza owszem spotykamy xD Tylko że jako ducha. Znajduje się w najwyższej wieży w zamku. Ale za prędko się tam nie dostaniesz bo potrzeba kluczy. Corristo i jego Magów jeżeli w ogóle spotykamy to pewnie też gdzieś w GD jako duchy.'

no właśnie nie mogę znaleźć tego ostatniego klucza do drzwi za którymi bezpośrednio znajduje się gomez... może ktoś pomóc??

Bragamus

Bragamus

Użytkownicy
posty29
Propsy8
  • Użytkownicy
Znalazł ktoś Ortegę?

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
1. Znalazłem jakiś czarne kryształy w jaskiniach w GD, do czego one służą?
2. Gdzie jest Ruda Corago? Widziałem screena jaskini w której ma się ona znajdować ale zamiast niej znalazłem czarny kryształ a rudy nigdzie nie było.

ropuszek

ropuszek

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
1. Znalazłem jakiś czarne kryształy w jaskiniach w GD, do czego one służą?
2. Gdzie jest Ruda Corago? Widziałem screena jaskini w której ma się ona znajdować ale zamiast niej znalazłem czarny kryształ a rudy nigdzie nie było.

Ja znalazłem aż 3 czarne kryształki ;)  Ruda pojawi się w zatopionej jaskini koło mostu, po tym jak Xardas przywoła ducha Alepha, z kości która leżała w jednej z jaskiń, ale nie pamiętam której :D

Z tym wyczuleniem NPC na szperanie w skrzyni to jednak prawda... Cavalorn zaatakował mnie jak otwierałem skrzynkę w kryjówce tych ziomali co zwinęli mu list ;]  A Skip na plaży, gdy opróżniałem skrzynkę w chatce obok jego namiotu ;]

3 pytanka:

1. Czy ktoś uczy intelektu ?
2. Kto, podnosi HP ?
3. Do fajterów - ile punktów pakujecie w wytrzymałość ?

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
1. U mnie Intelekt wzrasta wraz z levelem.
2. U mnie uzy tego Wulfgar.
Czy opłaca się iść w 2 rozdziale do Starej Kopalni? Czytałem że jeden ze Strażników (czyli tych zakapturzonych postaci) daje nam zadanie odzyskania kamieni ale ja jestem dopiero na zadaniu z tym Nekromantą w Wieży Mgieł. Lepiej iść teraz czy odłożyć to aż dostane misje z tymi kamieniami?

Mafcio

Mafcio

Użytkownicy
posty68
Propsy1
  • Użytkownicy
3.To zależy czy dużo walczysz.

2. Torlof jeszcze podnosi HP u najemników

BrokenStar Team

Zapraszam na stronę!

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
A ja mam pytanko: gdzie jest młot adanosa(na kamiennych strażników) normalnie był w budynku na bagnach(tam gdzie zielona tabliczka) a tu wchodze do środka a młota ni ma i jak tu strazników rozwalic:P?

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
1. U mnie Intelekt wzrasta wraz z levelem.
2. U mnie uzy tego Wulfgar.
Czy opłaca się iść w 2 rozdziale do Starej Kopalni? Czytałem że jeden ze Strażników (czyli tych zakapturzonych postaci) daje nam zadanie odzyskania kamieni ale ja jestem dopiero na zadaniu z tym Nekromantą w Wieży Mgieł. Lepiej iść teraz czy odłożyć to aż dostane misje z tymi kamieniami?

w kopalni gomeza ? przecierz tam są tylko zombie

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Tak, w głównym szybie są zombie i szkielety ale w dawnym gnieździe królowej pełzaczy są demoniczne szkielety i kamień ognia. Już tam byłem.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#296 2010-03-19, 19:56(Ostatnia zmiana: 2010-03-19, 19:56)
ale kto zlecił ci Qesta ? Zombie z Kopalni ?

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Po kolei trzeba wypełniać misje dla Strażników (Guardians) i pojawiają się następniw różnych miejscach w Khronis. Misje ze zdobyciem kamieni skały, ciemności, ognia i wody zelca chyba Stones którego spotykamy w słonecznym kręgu po wypełnieniu wszystkich zadań dla innych Strażników. Aby spotykać ich trzeba zaakcpetować propozycje Dagotha na początku gry w wieży Xardasa.
http://translate.google.pl/translate?hl=pl...dofgothic.ru%2F poszukaj sobie w zakładce 'Passage of Guardians'.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
dzięki a tak właściwie został ktoś uczniem Xardasa

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Wykonuje teraz zadania dla paladyna Alberta, tego z jaskini po ruinami klasztoru.
1. Wie ktoś w jakiej kolejności mam wcisnąć dźwignie na orkowym statku?
2. Kto może pomóc mi przetłumaczyć orkowy list?

0 użytkowników
Do góry