Jeśli można to najsampierw taka mała apelacyjka do wszystkich piszących w tym temacie. Wszystkie prośby,problemy i inne takie piszcie jak najbardziej zrozumiale i jak najdokładniej. Przykładowo kolega alek znowu nie napisał dogłębnie o co mu chodzi. Jeśli napisał by coś pokroju "Dobra, ostatnia rzecz - gdzie jest ten pierścień związany z Questem z Hanną i jeszcze jedno - jak się dostać do młota, na którego zdobycie bractwo "nazwa bractwa" daje mi questa". I wystarczy. Dziękuję, do widzenia.
Edit:
1. Proszę bardzo przetłumaczony przeze mnie kulturalnie w miarę opisik zadanka z rosyjskiego forum returna :
Prezent dla Hanny
Piratka Abigeil, poprosiła nas o dostarczenie złotego naszyjnika jej siostrze Hannie. Hanna jest szefową Hotelu w Khorinis. Idź więc do Hotelu w Khorinis, lecz zobaczysz, że zamiast Hanny na jej miejscu pojawił się Gaspar. W trakcie rozmowy z nim dowiesz się, że Hanna siedzi w więzieniu. Idź do Lorda Andre, a następnie do Hakona - handlarza bronią. Wróć następnie do Abigeil i z nią także porozmawiaj. Kolejno wróć do Khorinis i porozmawiaj z Gasparem, po czym przeprowadź rozmowę z Coragonem - barmanem tawerny w dzielnicy świątynnej. Zapytaj się go "Czy słychać coś nowego" Następnie przejdź do wieży, która znajduje się w pobliżu domu Torbena i otwórz drzwi kluczem, który ma strażnik Peck. Otwórz drzwi i porozmawiaj z Joe'm. Wracamy do Lorda Andre. Idziemy do hotelu i przekazujemy do naszyjnik Hannah. Wracamy do Abigeil.
2. Kor-da-kosa tłumacz sobie jako Gor Na Kosh i już wiem, o które bractwo ci chodzi (nie o żadne koło klasztoru, tylko najzwyczajniej w świecie koło farmy bengara). Znalazłem właśnie przed chwilą także na rosyjskim forum :
Młot Tarakota
To zadanie daje nam Strażnik Gor Na Kosh, po tym, jak zapytamy go o wstąpienie do straży. Gor Na Kosh opowiada nam legendę młota Tarakota i prosi nas, abyśmy odnaleźli ten młot. Idziemy do piramid, wchodzimy do mniejszej piramidy i wciskamy w niej co potrzeba. Drzwi do jaskini, która znajduje się niedaleko ,zostaną otwarte. Po wejściu czekają na nas gobliny które zabijamy, idziemy dalej i zabijamy golemy (koksiki niezłe, dlatego magia w ruch i dystans przede wszystkim) .Gdy dojdziemy do rozwidlenia skręcamy w prawo i na największym golemie używamy czaru zmniejszenia potwora,po czym jego również likwidujemy. Otwieramy skrzynię,bierzemy młot i wracamy z powrotem szybciutko do Gor Na Kosha, a on ucieszony jak dziecko udziela nam swojego poparcia.