Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2384623 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2384623

Odpowiedzi 3617

Dziamol

Dziamol

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
W GD podczas zabijania 4 generałow dla Orica. Nie mam pojecia jak podejrzewam ze jak zmienialem bron to nacisnalem alt ;/. Jest jakis sposob na zdobycie tej broni poraz drugi??

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
[aztektowymyslil] Nie zgubiłeś. Zaatakowałeś jakiegoś orka Ulu-mulem i znikło samo. To jest normalne. Masz przekichane, bo kod na nie nic ci nie da. Cofnij Save [/aztektowymyslil]

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Dziamol

Dziamol

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
no to super ... . Co masz na mysli piszac "cofnij save"??

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
no to super ... . Co masz na mysli piszac "cofnij save"??

Wczytanie zapisu z przed zgubienia Ulu-Mulu.
A jak nie masz to sobie radź do końca gry bez niego.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
@up
Będzie ciężko ponieważ[aztektowymyslil] W 7. rozdziale orkowie zajmują Khorinis i za uj będzie ciężko uciekać przed nimi. Oraz będzie parę questów w GD. Normalnie by je przyjął i więcej na pewno by ocalało paladynów i miałby łatwiej podczas bitwy. Bez Ulu-mulu jakoś pewnie poradzić sobie można, ale w. z Ulu-mulu jest efektowniejsza[/aztektowymyslil]

@dziamol
Co oznacza twoje bezsensowne pytanie? To tak jakbyś spytał co to znaczy np. "cofnięcie się w ewolucji"

Spoiler

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Wiem. Bez Ulu-Mulu można już podziękować Urizelowi, "Bezpiecznemu" przejściu 7 rozdziału itd.
Więc, albo użyć kody na totem orków (Działanie jak Ulu-Mulu), albo gra od nowa.

Kod na totem:
ITMI_ORCMAINTOTEM

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie czy ktoś wyśle mi swojego sejva z 7 rozdziału ? :pokerface:
Mam genialny pomysł! Zacznij od nowa grę i zinportuj balla oruna.:lol:  A potem wczytaj sejv z 7 rozdziału i winportuj tam oruna zadziała, raczej.:ok:

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Wiem. Bez Ulu-Mulu można już podziękować Urizelowi, "Bezpiecznemu" przejściu 7 rozdziału itd.

Kod na totem:
ITMI_ORCMAINTOTEM
hmmmm... Nigdy o nim nie słyszałem. Da się go zdobyć bez kodów(jak?), oraz czy nie będzie efektu jak z Ulu-mulu na kodach które nie działa?

Spoiler

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

Kod na totem:
ITMI_ORCMAINTOTEM
hmmmm... Nigdy o nim nie słyszałem. Da się go zdobyć bez kodów(jak?), oraz czy nie będzie efektu jak z Ulu-mulu na kodach które nie działa?

Można zdobyć ten item (tak słyszałem) w 7 rozdziale, zabijając Hag-Tar#msg1068968a.
I nie wiem, czy orkowie nie będą atakować, musiałby sprawdzić.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Witam mam mały problem , mianowicie zgubilem ulumulu czy jest szansa w jakis sposob je odzyskac??
Pewnie uderzyłeś jakiegos orka i dlatego znikneło Ci z ekwipunku.Odzyskasz jedynie za pomocą kodu. ;)

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy
Wiecie może który kapitan zgodzi się popłynąć z nami na kontynent ? (Chodzi o misję "wiadomość dla Króla") bo słyszałem że greg się zgodzi ale to tylko gdy jest paladynem.
Kolejny raz ponawiam. Myślałem że Torlof będzie mógł ze mną popłynąć ale nie mam dialogu żeby tak było. A Jack nie żyje (Prawdopodobnie zginął przez orków) Może zna ktoś rozwiązanie ?
Przepraszam że ponawiam po raz kolejny pytanie. Problem jest też taki że u piratów greg się zgadza na warunki Hagena ale jego załoga nie.. I też jest lipa bo nie mam dialogu z Gregiem. Z Torlofem też nie mam dialogu. Czy może być taka przyczyna, że w 5 rozdziale nie zaproponowałem mu kapitana ?

Witam mam mały problem , mianowicie zgubilem ulumulu czy jest szansa w jakis sposob je odzyskac??
Pewnie uderzyłeś jakiegos orka i dlatego znikneło Ci z ekwipunku.Odzyskasz jedynie za pomocą kodu. ;)

Co do ulu mulu wpisanego z kodu to prawdopodobnie nie będzie działać.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Przepraszam że ponawiam po raz kolejny pytanie. Problem jest też taki że u piratów greg się zgadza na warunki Hagena ale jego załoga nie.. I też jest lipa bo nie mam dialogu z Gregiem. Z Torlofem też nie mam dialogu. Czy może być taka przyczyna, że w 5 rozdziale nie zaproponowałem mu kapitana ?

Musisz cały czas wczytywać grę i sprawdzać czy się zgadza, mi się udało za 2 razem.
I procentowa wartość sukcesu (Zgody załogi) zależy od tego, ile zadań dla nich wykonałeś w Jarkendarze (2 Rozdział).

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Wiem że pierwsza z notatek dziadka przywódcy myśliwych znajduję się przy piramidach ,ale mógłby ktoś podać jej DOKŁADNE położenie? Jeśli da się może nawet być screen.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
2.Przypomniało mi się. Wiem że pierwsza z notatek dziadka przywódcy myśliwych znajduję się przy piramidach ,ale mógłby ktoś podać jej DOKŁADNE położenie? Jeśli da się może nawet być screen.

1.Nie lubię używać tych emotikonek, ale w tym wypadku tej użyje.  :facepalm:

PrzemoxD90

PrzemoxD90

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam mam taki problem i nie wiem czy takie pytania już padło, mianowicie jestem w 7 rozdziale i wszyscy są gotowi do walki z orkami, a teraz dostałem zadanie od netbeka by pozbierać cząstki żywiołów i zdobyć ,,kamień ogniskujący" gdyż jest on potrzebny do stworzenia runy bo jestem magiem (nekromantą) a nie wojownikiem. Netbek podpowiedział mi bym zapytał magów (chyba wody) o to gdzie mógłbym znaleść inny kamień ogniskujący (bo wszystkie poszły na teleporty w jarkendarze), lecz po wyjściu z GD i dojściu na farmę Onara jedynych magów wody jakich tam zastałem to Vatras i Myxir a co się stało z Saturasem, Cronosem, Merdarionem i Nefariusem, z początku myślałem że ich zniknięcie jest spodowane z tym zadaniem lecz teraz myślę że mogli po prostu się zbugować lub zniknąć bo w jarkendarze też ich niema. Jeśli ktoś wie co się mogło znimi stać to prosiłbym o odpowiedź. :)

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Nie musisz rozmawiać z magami. Musisz po prostu iść do wieży Xardasa z górniczej doliny. Chodzi o tę w której w G1 mieszkał Xardas, nie o tą zalaną wodą. I tam na parterze powinien gdzieś leżeć kamień ogniskujący.

??? oO

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Nie musisz rozmawiać z magami. Musisz po prostu iść do wieży Xardasa z górniczej doliny. Chodzi o tę w której w G1 mieszkał Xardas, nie o tą zalaną wodą. I tam na parterze powinien gdzieś leżeć kamień ogniskujący.

??? oO

Zanim zaczniesz zadawać takie pytania, to przejrzyj cały dział.

_Roland_

_Roland_

Użytkownicy
posty35
Propsy4
  • Użytkownicy

Musisz cały czas wczytywać grę i sprawdzać czy się zgadza, mi się udało za 2 razem.
I procentowa wartość sukcesu (Zgody załogi) zależy od tego, ile zadań dla nich wykonałeś w Jarkendarze (2 Rozdział).

Dzięki pomogło. ;)

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Ma ktoś całego seeda do torrenta z tego tematu z linku do chomikuj? Bo praktycznie pobrałem moda torrentem ale na 99,9% stoi bo tylko peery są.

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Gdzie dokładnie w piramidach znajduje się pierwsza notatka dziadka przywódcy myśliwych?

0 użytkowników
Do góry