O temacie
Autor majaczek
Zaczęty 19.02.2010 roku
Wyświetleń 2384555
Odpowiedzi 3617
Dziamol
Luk Moderator działu
ZarzaPL
no to super ... . Co masz na mysli piszac "cofnij save"??
Hagrid
Ponawiam pytanie czy ktoś wyśle mi swojego sejva z 7 rozdziału ?
Wiem. Bez Ulu-Mulu można już podziękować Urizelowi, "Bezpiecznemu" przejściu 7 rozdziału itd.Więc, albo użyć kody na totem orków (Działanie jak Ulu-Mulu), albo gra od nowa.Kod na totem:ITMI_ORCMAINTOTEM
Cytat: ZarzaPL#msg w 2013-01-27, 01:39Wiem. Bez Ulu-Mulu można już podziękować Urizelowi, "Bezpiecznemu" przejściu 7 rozdziału itd.Więc, albo użyć kody na totem orków (Działanie jak Ulu-Mulu), albo gra od nowa.Kod na totem:ITMI_ORCMAINTOTEMhmmmm... Nigdy o nim nie słyszałem. Da się go zdobyć bez kodów(jak?), oraz czy nie będzie efektu jak z Ulu-mulu na kodach które nie działa?
Dariusz
Witam mam mały problem , mianowicie zgubilem ulumulu czy jest szansa w jakis sposob je odzyskac??
_Roland_
Cytat: _Roland_#msg w 2013-01-21, 03:05Wiecie może który kapitan zgodzi się popłynąć z nami na kontynent ? (Chodzi o misję "wiadomość dla Króla") bo słyszałem że greg się zgodzi ale to tylko gdy jest paladynem.Kolejny raz ponawiam. Myślałem że Torlof będzie mógł ze mną popłynąć ale nie mam dialogu żeby tak było. A Jack nie żyje (Prawdopodobnie zginął przez orków) Może zna ktoś rozwiązanie ?
Wiecie może który kapitan zgodzi się popłynąć z nami na kontynent ? (Chodzi o misję "wiadomość dla Króla") bo słyszałem że greg się zgodzi ale to tylko gdy jest paladynem.
Cytat: Dziamol#msg w 2013-01-26, 21:31Witam mam mały problem , mianowicie zgubilem ulumulu czy jest szansa w jakis sposob je odzyskac??Pewnie uderzyłeś jakiegos orka i dlatego znikneło Ci z ekwipunku.Odzyskasz jedynie za pomocą kodu. ;)
Przepraszam że ponawiam po raz kolejny pytanie. Problem jest też taki że u piratów greg się zgadza na warunki Hagena ale jego załoga nie.. I też jest lipa bo nie mam dialogu z Gregiem. Z Torlofem też nie mam dialogu. Czy może być taka przyczyna, że w 5 rozdziale nie zaproponowałem mu kapitana ?
2.Przypomniało mi się. Wiem że pierwsza z notatek dziadka przywódcy myśliwych znajduję się przy piramidach ,ale mógłby ktoś podać jej DOKŁADNE położenie? Jeśli da się może nawet być screen.
PrzemoxD90
1.Nie lubię używać tych emotikonek, ale w tym wypadku tej użyje.
Nie musisz rozmawiać z magami. Musisz po prostu iść do wieży Xardasa z górniczej doliny. Chodzi o tę w której w G1 mieszkał Xardas, nie o tą zalaną wodą. I tam na parterze powinien gdzieś leżeć kamień ogniskujący.Cytat: ZarzaPL#msg w 2013-01-28, 00:421.Nie lubię używać tych emotikonek, ale w tym wypadku tej użyje. ??? oO
CytujPrzepraszam że ponawiam po raz kolejny pytanie. Problem jest też taki że u piratów greg się zgadza na warunki Hagena ale jego załoga nie.. I też jest lipa bo nie mam dialogu z Gregiem. Z Torlofem też nie mam dialogu. Czy może być taka przyczyna, że w 5 rozdziale nie zaproponowałem mu kapitana ?Musisz cały czas wczytywać grę i sprawdzać czy się zgadza, mi się udało za 2 razem.I procentowa wartość sukcesu (Zgody załogi) zależy od tego, ile zadań dla nich wykonałeś w Jarkendarze (2 Rozdział).
siewka181
https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e