@Gothicman - Daj sobie spokój

.Widać chłopak nie zauważył, że napisałem to ogólnikowo a nie tylko do niego, jednak to jego problem co ma za co. Uwielbiam wprost posty ,w których autor 15 razy robi edita tylko po to, żeby poprawić masę zaznaczonych ortów i przy okazji wymyślić jakiś wymęczony w bólach i mękach "minihejt" czy "przygryzkę" - bez powodu dodam. Nie warto jednak tego tematu roztrząsać bo to ni miejsce ni czas na takie pierdoły.
@gothicman112 - Napisz jaśniej o co ci chodzi, bo z tego bełkotu wnioskuję tyle co nic ...
Jeśli jednak chodzi ci TYLKO o misję z rudą to mogę polecić co następuje :
1. Idź do jaskini zamieszkiwanej przez masę pełzaczy i królową pełzaczy (pewnie już w niej byłeś - jaskinia tuż przy brzegu, wejście podobne do wejścia do wieży mgieł.
2. Idziesz do kapitana statku i informujesz go o tym. On każe ci znaleźć "więcej dowodów".
3. W poszukiwaniu "dowodów" udajesz się do siedliska cieniostwora (jedyny na całą wyspę więc raczej łatwo go znajdziesz, jednak gdybyś miał problem - opiszę drogę : od strony plaży kierujesz się na płaskowyż i tuż przy wejściu/wyjściu kierujesz się w lewo. Cieniostwora szukasz tylko we wschodnich okolicach wyspy, przy pewnym starym zniszczonym teleporcie.)
4. W obrębie kilku/kilkunastu gothicowych "metrów" szukasz jaskini zakrytej liśćmi (jednak poblask rudy ułatwia jej znalezienie).
5. Z tym kolejnym odkryciem, z potwierdzeniem dowodów wracasz do kapitana.
6. Każe ci on "zebrać próbkę". Idziesz więc do jaskini opisanej powyżej, zabierasz próbkę i wracasz do kapitana. Zadanie ukończone. Jeśli coś pominąłem proszę mnie poprawić.