O temacie
Autor zaczynammoding
Zaczęty 12.02.2010 roku
Wyświetleń 2744
Odpowiedzi 4
zaczynammoding
Kain
luszczak
Pawciow
//========================================//-----------------> OPCJA *KONIEC*//========================================INSTANCE DIA_Czesław_EXIT(C_INFO){npc = STT_304_Czesław;nr = 999;condition = Dia_Czesław_EXIT_Condition;information = Dia_Czesław_EXIT_Info;permanent = TRUE;description = "KONIEC";};FUNC INT DIA_Czesław_EXIT_Condition(){return TRUE;};FUNC INT DIA_Czesław_EXIT_Info(){AI_StopProcessInfos (self);};//========================================//-----------------> HELLO1//========================================INSTANCE DIA_Czesław_HELLO1 (C_INFO){npc = STT_304_Czesław;nr = 1;condition = Dia_Czesław_HELLO1_Condition;information = Dia_Czesław_HELLO1_Info;permanent = FALSE;description = "Witam cienia.";};FUNC INT DIA_Czesław_HELLO1_Condition(){return TRUE;};func VOID DIA_Czesław_HELLO1_Info(){AI_Output (other, self ,"DIA_Czesław_HELLO1_15_02"); //Witam cienia.AI_Output (self, other ,"DIA_Czesław_HELLO1_03_03"); //Mnie nie witaj tylko mów po coś do mnie przylazł.AI_Output (other, self ,"DIA_Czesław_HELLO1_15_04"); //Zobaczyłem cie w obozie to postanowiłem pogadać.AI_Output (other, self ,"DIA_Czesław_HELLO1_15_05"); //Jak chcesz masz od mnie zadanie .};//========================================//-----------------> HELLO2//========================================INSTANCE DIA_Czesław_HELLO2 (C_INFO){npc = STT_304_Czesław;nr = 3;condition = Dia_Czesław_HELLO3_Condition;information = Dia_Czesław_HELLO3_Info;permanent = FALSE;description = "Zajme się twoim zadaniem .";};FUNC INT DIA_Czesław_HELLO2_Condition(){if (Npc_KnowsInfo (other, DIA_Czesław_HELLO1)){return TRUE;};};func VOID DIA_Czesław_HELLO2_Info(){AI_Output (other, self ,"DIA_Czesław_HELLO3_15_01"); //Zgadzam się na wykonanie tego zadania .AI_Output (self, other ,"DIA_Czesław_HELLO3_03_04"); //No jasne kto by mi odmuwił ..AI_Output (self, other ,"DIA_Czesław_HELLO3_03_05"); //Zabij kopacza o imieniu Ramzes.B_LogEntry (TOPIC_CH1_Ramzes,"Czesok zlecił mi zabicie kopacza o imieniu ramzes...");var int Czesław_ramzes;Czesław_Ramzes = LOG_RUNNING;Log_CreateTopic (TOPIC_CH1_Ramzes,LOG_MISSION);Log_SetTopicStatus ( TOPIC_ CH1_Ramzes,LOG_RUNNING);B_LogEntry ( TOPIC_ CH1_Ramzes,"Czesok zlecił mi zabicie kopacza o imieniu ramzes...");};//========================================//-----------------> HELLO3//========================================INSTANCE DIA_Czesław_HELLO3 (C_INFO){npc = STT_304_Czesław;nr = 3;condition = Dia_Czesław_HELLO3_Condition;information = Dia_Czesław_HELLO3_Info;permanent = FALSE;description = "Nie mam czasu na zadania.";};FUNC INT DIA_Czesław_HELLO3_Condition(){if (Npc_KnowsInfo (other, DIA_Czesław_HELLO1)){return TRUE;};};func VOID DIA_Czesław_HELLO3_Info(){AI_Output (other, self ,"DIA_Czesław_HELLO3_15_01"); //Nie mam czasu na zadania.AI_Output (self, other ,"DIA_Czesław_HELLO3_03_02"); //No to am cię w dupie};//========================================//-----------------> HELLO4//========================================INSTANCE DIA_Czesław_HELLO4 (C_INFO){npc = STT_304_Czesław;nr = 4;condition = Dia_Czesław_HELLO4_Condition;information = Dia_Czesław_HELLO4_Info;permanent = FALSE;description = "Zabiłem Ramzesa.";};FUNC INT DIA_Czesław_HELLO4_Condition(){if (Npc_KnowsInfo (other, DIA_Czesław_HELLO2 ))&&(Npc_IsDead(VLK_501_Ramzes)){return TRUE;};};func VOID DIA_Czesław_HELLO4_Info(){AI_Output (other, self ,"DIA_Czesław_HELLO4_15_01"); //Zabiłem Ramzesa.AI_Output (self, other ,"DIA_Czesław_HELLO4_03_02"); //Brawo w nagrode dam ci kilka bryłek.B_LogEntry ( TOPIC_ CH1_Ramzes,"Zaiłem Ramzesa .");var int Czesław_ramzes;Czesław_Ramzes = LOG_SUCCESS;B_GiveInvItems (self, other, ItMiNugget, 150);AI_Output (other, self ,"DIA_Czesław_HELLO4_15_03"); //No to częśc .AI_Output (self, other ,"DIA_Czesław_HELLO4_03_04"); //Nara .};