Ban dla Żelazka? 11605 30

Ankieta

Bana mu?

Tak
35 (85.4%)
Nie <3
6 (14.6%)

Głosów w sumie: 39

O temacie

Autor

Zaczęty 3.01.2010 roku

Wyświetleń 11605

Odpowiedzi 30

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
A głupi wy! A głupi!

Jaki jest sens tego całego samosądu? Źle mu u nas, proszę bardzo niech sobie piszę, że jesteśmy tacy i owacy. Jeśli ktoś mu nawet przyklaśnie to raczej świadczy o poziomie osoby słuchającej takich "autorytetów". Jak tu znowu przyjdzie to wytknijcie mu co mówił, a nie, że teraz dyskutujecie co z nim rozbić między sobą.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Kluczem do prowadzanej tu dyskusji jest zdanie, które wtrącił Zdunek na omawianym forum:

"Fakt kilku postów po pięknym popisie Żelazka pokazuje że userzy tutaj są swojego rodzaju fanatykami, którzy nie potrafią pojąć że inne osoby mogą mieć zupełnie odmienne zdanie"

Przykładowo nie wymagam od ludzi postronnych, moich przyjaciół, rodziny aby zrozumieli istotę rekonstrukcji, sens odgrywania niekiedy drastycznych scen, reanimacji a nawet pakowania ciał w worki i oburzenie czy wręcz sprzeciw tychże osób jest dla mnie w 100% zrozumiały, jednak nie podniecam się tym i nie lecę na forum poświęcone reenactingowi pierdolić w gronie mi podobnych jakich to "n00bów i ignorantów" mamy w społeczeństwie. Paradoksalnie osoba, która tak robi (w ty przypadku żelazko) jest właśnie trollem. Staram się wytłumaczyć to co niezrozumiałe, a najczęściej olewam temat - nie każdy musi mieć takie samo zadanie na każdy temat jak ja i nie widzę w tym żadnego problemu.

Moim zdaniem nie ma o czym tu dyskutować. Żelazko ewidentnie strzelił focha, co jest wręcz typowe dla takich sytuacji. Może więc przeprosimy wielkiego fana za wielką zniewagę Jedynej Słusznej Gry i pójdziemy robić coś bardziej produktywnego niż wzajemne ciskanie się gównem? Na tym forum ostatnio zdecydowanie zbyt dużo się dzieje...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Źle mu u nas, proszę bardzo niech sobie piszę, że jesteśmy tacy i owacy.
Jak mu źle, to niech sobie stąd pójdzie i do woli wylewa żale. Problem tkwi w tym, że obrabiał nas za plecami, a jednocześnie tutaj udawał normalnego usera. To jest dwulicowość, hipokryzja i zwykłe chamstwo.

Cytat: Thoro link=topic=8311.msg77134#msg77133 date=Jan 3 2010, 09:59 PM\'
a nawet pakowania ciał w worki
Było dodać tamte zdjęcia :lol2:

Cytat: Thoro link=topic=8311.msg77134#msg77133 date=Jan 3 2010, 09:59 PM\'
Na tym forum ostatnio zdecydowanie zbyt dużo się dzieje...
Tak, musimy stanowczo ograniczyć modding!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy
Nie jest to jakieś godne pochwały ale ja proponuję jakiś... warn?

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Proponuje zapomnieć o całej sprawie, przecież nic wielkiego się nie stało więc dajmy temu spokój. Sądzę, że już sam Żelazko wyciągnie z tego wnioski, bądź zwyczajnie odegra obrażoną królewnę i się na nas wypnie. Trudno. Więc co? Zatem celebruje rozpoczęcie offtopicu!. co powiecie na żale 8 (?)?

Było dodać tamte zdjęcia

wedle życzenia

http://www.82airborne.pl/images/galerie/Ar...t/19_large.html
http://www.82airborne.pl/images/galerie/Ar...t/39_large.html
http://www.82airborne.pl/images/galerie/Ar...t/38_large.html
http://www.82airborne.pl/images/galerie/Ar...t/43_large.html
http://www.82airborne.pl/images/galerie/Ar...t/44_large.html

Tak, musimy stanowczo ograniczyć modding!

:lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Po co warn? Po tym wszystkim i tak nie będzie siedział na forum.

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Nie jest to jakieś godne pochwały ale ja proponuję jakiś... warn?

Jaki warn?! Spalić na stosie! ukamienować!

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki warn?! Spalić na stosie! ukamienować!

:lol2:   :lol2:   :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie czują się urażeni a jedynie mają zastrzeżenia do twojego postępowania i tu kolejne słowa klucze:

Jak mu źle, to niech sobie stąd pójdzie i do woli wylewa żale. Problem tkwi w tym, że obrabiał nas za plecami, a jednocześnie tutaj udawał normalnego usera. To jest dwulicowość, hipokryzja i zwykłe chamstwo.

A przeprosiny na zasadzie łaski i sarkazmu to wyjątkowo niskie zagranie...

ja kończę. i tak zbyt wiele tu naspamowałem :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A to że "udawałem" normalnego usera tutaj, to jest to że nie lubię się kłócić. Jak to robił abc w temacie. Bo taka walka jest bezcelowo bo klimatu na forum nie zmieni.
Zrób jak ja - kup se cep.

A nie, to nie ta bajka :lol2:  Zrób jak ja - jak coś Ci nie pasuje, to mów to ludziom w twarz. Już to było tu pisane - nie podobały Ci się komentarze w temacie? Trzeba było napisać, że to konsola, która nie ma wielkich możliwości. Zachowałeś się jakbyś a) bał się wypowiedzieć, b) celowo nic nie powiedział, by móc skopiować te posty tam.

A kolor ciemnoczerwony jest słabo widoczny.

EDIT:
Ale cep też możesz kupić.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy

Okrutny

Ban dla Żelazka?
#30 2010-01-04, 14:30(Ostatnia zmiana: 2010-01-04, 14:59)
Ban! Chociaż szczera prawdę powiedział o was.

A o tobie to nic nie powiedział? Temat zamykam,
Adanos

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry