Postanowienia noworoczne 9715 35

O temacie

Autor Dreamerion

Zaczęty 30.12.2009 roku

Wyświetleń 9715

Odpowiedzi 35

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie chudnąć, przerobić jakikolwiek tłuszcz, jaki mam, na mięśnie, bo już nawet salto na dupę robię, co jest niesamowitym spadkiem w porównaniu do kilku poprzednich lat. Oprócz tego siedzieć na pececie mniej, niż siedzę teraz - czyli mniej niż niemal cały dzień.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
hmmm

Regularne treningi w piłe + siłownia, mniej czasu na kompie,  w językach się podszkolić, głównie hiszpańskim, no i podróżować jak najwięcej :lol2:

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Napisać prawdziwego, niezbugowanego cavebota do Tibii :lol2:

No i dostać się do "wysmażonej" szkoły.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Muszę schudnąć z 10 kilo co najmniej
A ja tyle przytyć :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja musiałbym przytyć co najmniej 25 kilo żeby zadowolić Dzikiego :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Podszkolić się w organice i low-poly.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Ja chciałbym w tym roku nauczyć się lepiej grać na gitarce, może podszkolić się w grafice 2D, bo trochę sobię olałem, udoskonalić moda, dorzeźbić kaloryfer. No i średnia 5.0 na koniec. Takie podstawowe postanowienia, ale jak najbardziej realne.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Postanowienia noworoczne
#27 2009-12-31, 13:36(Ostatnia zmiana: 2009-12-31, 13:38)
Tak, i teraz co druga osoba z tego forum będzie robiła grę. Bo po gothicu góry przenosić można.
Może będą robić gry, tak samo jak połowa robi mody: "Cześć, mam super pomysł, i szukam ludzi którzy go za mnie wykonają, bo ja nic nie umiem" :)

Poza tamtym, w nowym roku chciałbym jakoś zakończyć to co zacząłem i uwolnić się od tego moddingu.
Nie wiem jaki będzie efekt, bo z każdym dniem chęć robienia czegokolwiek do tej gry drastycznie maleje.

Kazzmir
  • Gość
nigdy więcej pepsi  :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Zaliczyć najpierw sesję zimową, a potem letnią i w konsekwencji cały rok :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Postanowienia noworoczne
#30 2009-12-31, 21:38(Ostatnia zmiana: 2009-12-31, 21:41)
W sumie dopiero w ostatnim kwartale ilość zwycięstw przewyższyła porażki

U mnie wręcz przeciwnie, no znaczy w tym sensie że generalnie jestem zadowolony, to co udało mi się osiągnąć bądź otrzymać było adekwatne do włożonej pracy, może poza paroma wyjątkami. Problem w tym, że rok 2009 był kurewsko nudny, a do tego problemy zdrowotne co jest w zasadzie pogłębieniem i kontynuacją tego co już dzieje się w moim życiu od kilku lat więc liczę na paraboliczny wzrost.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Postanowienia noworoczne
#31 2009-12-31, 21:57(Ostatnia zmiana: 2009-12-31, 21:58)
jedyna rzecza, ktora byla zajebista w tym roku byla ilosc bardzo interesujacych mnie premier w przemysle kopmuterowym (stricte gry) i muzycznym.

Edit: no, może jedna z nielicznych. ale generalnie rok nie nalezal do specjalnie udanych.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A ja w tym roku dostałem niesamowitego kopa, jeżeli chodzi o motywację do pracy, więc nie mogę na ten rok narzekać (szczególnie od września, poza kilkoma krótkimi wyjątkami). :D

Orzech

Orzech

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Postanowiłem że w tym roku skończe z paleniem (papierosów oczywiście :D ), zaczne oddawać więcej prac do Czasu Zapłaty i do innych teamów.

A co najważniejsze przestane olewać szkołe i więcej się uczyć :D

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
O, o właśnie. Czas rzucić palenie :) .

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Co do "level up" w grafice to narazie o tym mogę chyba zapomnieć - wyniki końcowe mnie raczej nie motywują ;)  Czekam aż otworzą basen bo teraz jest remontowany, co prawda 24km od domu ale warto [bliżej żadnego nie ma]. Jeśli basen zostanie otwarty to ten rok będzie dla mnie w miarę pozytywny.
Nie oczekuje jakiegoś większego przełomu w moim życiu ale mam nadzieje, że przyniesie mi on więcej chęci do działania.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry