Animacje 7994 25

O temacie

Autor Radek

Zaczęty 11.12.2009 roku

Wyświetleń 7994

Odpowiedzi 25

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ty tępa szyszko, to jest proste. Noobie, tyle nie umiesz?

:D

8124029 - to moje GG. Pisz tutaj, jak zaczniesz czytać MDSy i będziesz miał problem z zrozumieniem czegoś. Nie mam gothica na dysku, ale byłem w tym całkiem niezły, bez fałszywej skromności, więc myślę, że mogę Ci co nieco podpowiadać. Ale bez Twojego zaangażowania Ci nie pomogę, od zera nie nauczę - poczytasz pliki .mds - czyli te, które odpowiadają za "skrypty walki", itepe. Ale ostrzegam, nie pisz pytań w stylu "jak zapisać animkę", "gdzie to dokładnie kliknąć" - jak już pisałem, nie mam G1, więc mogę sobie najwyżej postrzelać w odpowiedzi.

Radek

Radek

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Dzięki. Na razie nie mogę otworzyć tych mdsów, ale będę próbował. A ja staram się modować Gothica II NK. Jeszcze proszę napiszcie jak zrobić z tym sourcerem, aby czytał te mdsy

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Boshe - MDSy otwiera się notatnikiem, ale twórz nowy, chyba, że mówisz o wypakowaniu z niego animacji - to już inna sprawa.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
a i gothic file editor jest dobry na mds

Radek

Radek

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy

Radek

Animacje
#24 2009-12-26, 12:06(Ostatnia zmiana: 2009-12-26, 12:06)
Dokładniej mówiąc, chodziło mi właśnie o wypakowywanie tych animacji o_o . Z tym  mam właśnie problem

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
GothicSourcer służy do wypakowywania np. animacji z MDSów tu link do wersji 3.14
http://dl.worldofgothic.ru/details.php?file=54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry