Mowa tu o niezwykle IRYTUJĄCYM bugu, który objawia się wtedy kiedy mamy wyciągniętą broń i cokolwiek lub ktokolwiek nas bije, np. jakiś npc, zombie czy inne dziadostwo.
Co się dzieje, ktoś spyta? Mniemam, że jest to dobrze znane.
Bohater memla i memla tą mordą jakby chciałby coś powiedzieć, ale nic nie mówi...
Zamiast po prostu zmienić wyraz twarzy na: "t_hurt", po czym zamknać jadaczkę, jak to jest kiedy broni wyciągniętej nie mamy, to NIE on koniecznie musi uparcie ruszać tymi ustami... ("viseme" bodajże.)
Wydaje mi się, że jest to jakiś błąd w HumanS.mds ale chodźbym miał nad tym śleńczeć 100000 lat to nic bym nie wymyślił. I teraz chciałbym, że by ktoś powiedział co zrobić aby to naprawić, jeżeli wogóle się da, albo podać plik HumanS.mds (DO GOTHIC 2 NK albo przynajmniej działający w pełni z nim poprawnie), który tego bugu nie posiada, lub czego kolwiek co potrafi to naprawić.
1. Szukałem, szukałem, szukałem i gówno znalazłem. (Btw, widziałem dużo lepsze szukajki niż ta tutaj dostępna...)
2. Jeżeli jednak rozwiązanie tego problemu, czy chodźby jego rozpatrywanie mi gdzieś umknęło. (Co jest raczej niemożliwe.) to prosiłbym o podanie linku do wątku, usunięcie tego topicu i uroczysty sierpowy w morde.