Dark Saga/Mroczna Saga RU 455843 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 455843

Odpowiedzi 970

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Potrzebuje save jak już można wejść na 2 poziom do orków tak w kopalni :)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ja nie mam czasu na Dark Sage bo gram w Returninga :/ A i tak po waszych pytaniach gra już na początku jest zajeb... trudna. Poczekam aż wyjdzie poradnik z solucją.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Amono

Amono

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mógłby ktos wrzucic zapis gry z początku 2 rozdzialu?
Nie wiem jakim cudem ale odpalilem kompa, gre i savy zniknely;/
prosze o pomoc.. za duzo zabawy z tą kopalnia na początku..

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kuken

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#943 2012-11-25, 21:00(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 22:01)
1. Oswald zrobił mi ten eliksir z górskiego zioła zwiazany z tym duchem dziewczyny, co mam zrobić dalej ? po wypiciu go nic sie nie dzieje.
2. O ktora jaskinie chodzi w zadaniu zwiazanym z "sekret sily vaka" ?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Można spolszczenie wrzucić na sendspace?Tak samo jak dark sagę w 5 partach.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
#568 pierwsze zdanie!!!

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Gdzie jest gerard?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

#947 2012-11-26, 02:11(Ostatnia zmiana: 2012-11-26, 02:29)
Informuję, iż nie przeczytałem ostatnich 3-ch stron Waszych problemów.

Za to mam dobrą wiadomość: solucja już jest! Zapraszam tam, gdzie zawsze ;)

EDIT:
@xendix,
Mam w planach wrzucenie kilkupartowego spolszczenia na jakiś inny serwer, aniżeli moddb, jednak na pewno nie wybiorę sendspace.com - tam pliki po miesiącu są usuwane.
No i druga sprawa: nie wiem, kiedy to zrobię, więc na razie korzystajcie z tego, co macie.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

mrozu2201

mrozu2201

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Siemka:D kurde przeglądam te posty i nie moge nic znaleźć:p
Dokładnie chodzi o wykonanie misji z kowalem na samym początku:P
mógłby ktoś pomóc?:D

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Siemka:D kurde przeglądam te posty i nie moge nic znaleźć:p
Dokładnie chodzi o wykonanie misji z kowalem na samym początku:P
mógłby ktoś pomóc?:D
Jakbyś czytał ze zrozumieniem temat to byś widział post tysona i byś wiedział że jest solucja a co to jest solucja chyba nie musze wyjaśniać...

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
1. Skąd wziąć klucz do skrzyni Hugh? Spuściłem jemu i jego przydupasom srogi wpierdol (przy czym jeden z jego wafli został zabity przez innych piratów, nie ogarniam), ale Hugh ani nie miał klucza w ekwipunku, ani też nie mam opcji kradzieży jego klucza mimo 3 poziomu kradzieży i 80 zręczności.

2. Jak przetapiać złoto? Kupiłem wszystko co mógł sprzedać nauczyciel przetapiania (nie pamiętam jak się zwie), przetopiłem bryłki złota na krążki, ale gdy chcę przekuć te krążki na monety, pisze że nie mam odpowiednich komponentów.

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

TheKubaTM

#951 2012-11-26, 14:42(Ostatnia zmiana: 2012-11-26, 18:35)
1. Skąd wziąć klucz do skrzyni Hugh? Spuściłem jemu i jego przydupasom srogi wpierdol (przy czym jeden z jego wafli został zabity przez innych piratów, nie ogarniam), ale Hugh ani nie miał klucza w ekwipunku, ani też nie mam opcji kradzieży jego klucza mimo 3 poziomu kradzieży i 80 zręczności.

2. Jak przetapiać złoto? Kupiłem wszystko co mógł sprzedać nauczyciel przetapiania (nie pamiętam jak się zwie), przetopiłem bryłki złota na krążki, ale gdy chcę przekuć te krążki na monety, pisze że nie mam odpowiednich komponentów.
2.Jest pewien bug związany z przetapianiem i miał on zostać naprawiony w patchu 1.1
Mam problem nie mogę znaleźć domu z tą zamknietą skrzynką u myśliwych.Mógłby ktoś powiedzieć kogo to dom ?

Khorne

Khorne

Użytkownicy
posty40
Propsy53
  • Użytkownicy
Niestety nikt nie dał mi żadnej konkretnej rady jak rozwiązać ten problem z błędem.. tak więc ponawiam moje pytanie tym razem zrobiłem screena może to coś pomoże..
W trakcie włączania DS wyskakuje ni coś takiego:

Mogę sobie też zapisać jakiś raport o błędzie i wygląda to tak:

Księga Czarodzieja Instalka

Spoiler

"Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

"Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach."

"Nie wytrzymałem napięcia - i w końcu wyjąłem palce z kontaktu..." :)

"Bo kto to będzie skryptował jak nie ja? Więc jak ma to być dla mnie niespodzianka?

Zawiążesz mi oczy przy skryptowaniu? "

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Wykupiłem wszystkie opcje chyba już u wszystkich(nie mam wcześniejszych savów). Byłem u Wispa i ten się nie zgodził na zaniesienie tych kilofów i koniec.Nikt nic innego nie mówi o tych kilofach. Proszę o pomoc

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
Czy język orków do czegoś się przyda?

chesterking

chesterking

Użytkownicy
posty60
Propsy31
  • Użytkownicy
Mi język orków sprzydał się( o ile dobrze pamiętam) w rozmowie z Midarem( nie jestem pewien czy na pewno). A poza tym nie zauważyłem, aby ktoś się zainteresował znajomością owego języka.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Mam problem nie mogę znaleźć domu z tą zamknietą skrzynką u myśliwych.Mógłby ktoś powiedzieć kogo to dom ?
Spoiler
To jest jeden z domków w części, gdzie są Sven i Ivar (jeden z  dwóch, co są po prawej stronie przy skałach).

Wykupiłem wszystkie opcje chyba już u wszystkich(nie mam wcześniejszych savów). Byłem u Wispa i ten się nie zgodził na zaniesienie tych kilofów i koniec.Nikt nic innego nie mówi o tych kilofach. Proszę o pomoc
W solucji jest opisane całe zadanie. Wystarczy przejść TUTAJ.

Czy język orków do czegoś się przyda?
Co drugi ork na powierzchni nie zna ludzkiego. Nie znając tego języka po prostu pozbawisz się możliwości wykonania części zadań dla orków. A jego nauka kosztuje zaledwie 3PN, więc uważam, że warto się nauczyć.

I jeszcze jedna sprawa: od dziś funkcjonuje nowy wątek na tM poświęcony TDS PL. KLIK

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
-Przy wyjściu z obozu od strony mostu, gdzie są jaszczury, z lewej strony wejścia;
Czyli gdzie dokładnie ? Chodzi tu o 4 przycisk.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

#958 2012-11-26, 21:30(Ostatnia zmiana: 2012-11-26, 21:36)
-Przy wyjściu z obozu od strony mostu, gdzie są jaszczury, z lewej strony wejścia;
a czy niewyraźnie napisane jest? :naughty:  chyba prościej nie można, rozejrzyj się baczniej ; wyjście z obozu myśliwych na plażę i przycisk powinien być po lewej przy wyjściu gdzieś na murze, lub w wewn. stronie wyjścia po lewej

Niestety nikt nie dał mi żadnej konkretnej rady jak rozwiązać ten problem z błędem.. tak więc ponawiam moje pytanie tym razem zrobiłem screena może to coś pomoże..
W trakcie włączania DS wyskakuje ni coś takiego:

Mogę sobie też zapisać jakiś raport o błędzie i wygląda to tak:
może zainstaluj z high font res, albo zainstaluj starsze stery grafiki, sam gothic II NK(a mnoże instalujesz g2 bez dodatku NK?)normalnie Ci działał zaraz po zainstalowaniu?

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

TheKubaTM

#959 2012-11-26, 21:57(Ostatnia zmiana: 2012-11-26, 21:57)
a czy niewyraźnie napisane jest? :naughty:  chyba prościej nie można, rozejrzyj się baczniej ; wyjście z obozu myśliwych na plażę i przycisk powinien być po lewej przy wyjściu gdzieś na murze, lub w wewn. stronie wyjścia po lewej
A dokładnie ? W obozie jest tylko palisada a na plaży kamienie i jaskinia z nieumarłymi piratami.Palisade już przeszukałem i plaże też...

0 użytkowników
Do góry