Dark Saga/Mroczna Saga RU 454845 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 454845

Odpowiedzi 970

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
to skoro nie robić zadania obóz paladynów to jakie robić?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
to skoro nie robić zadania obóz paladynów to jakie robić?
to quest od Tarsa tak? rób wszystko inne, tym się nie przejmuj, jak pisałem PÓŹNIEJ SAMO ZNIKNIE z bieżących zadań

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

TheKubaTM

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#922 2012-11-25, 11:49(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 11:50)
Co mam zrobić po wyniszczeniu piratów taaaaak  :lol2:  
Odebrałem questa od tarsa na szpiegowanie i z tego co czytalem to mam je olac ale jak dalej ruszyc fabule robic questy u mysliwych ?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

#923 2012-11-25, 12:15(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 12:19)
Co mam zrobić po wyniszczeniu piratów taaaaak  :lol2:  
Odebrałem questa od tarsa na szpiegowanie i z tego co czytalem to mam je olac ale jak dalej ruszyc fabule robic questy u mysliwych ?
to zależy co masz/jakim etapie jesteś -zadania

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy
Opłaca się uczyć jakichś zdolności oprawiania zwierząt ?

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
1. W jaki sposób uwolnić tego orka z obozu Myśliwych? Mam ten klucz, Lorin poszedł spać, ale nie ma żadnej opcji dialogowej ani możliwości otwarcia klatki.

2. Czy jest w ogóle jakiś nauczyciel, który uczy nas za darmo siły/zręczności/walki? Albo czy jest tańszy aniżeli 500/5 walki i 500/8siły?

3. W której dokładnie godzinie nikogo nie ma przy tarczy paladyna?

4. Jak sobie radzicie z bugiem w którym potwory w ogóle nie atakują? Bo coś się dzieje niedobrego z nimi kiedy wypije eliksir szybkości.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. W jaki sposób uwolnić tego orka z obozu Myśliwych? Mam ten klucz, Lorin poszedł spać, ale nie ma żadnej opcji dialogowej ani możliwości otwarcia klatki.

2. Czy jest w ogóle jakiś nauczyciel, który uczy nas za darmo siły/zręczności/walki? Albo czy jest tańszy aniżeli 500/5 walki i 500/8siły?

4. Jak sobie radzicie z bugiem w którym potwory w ogóle nie atakują? Bo coś się dzieje niedobrego z nimi kiedy wypije eliksir szybkości.

2.W poczatkowych fazach gry sie nie spotkalem, jezeli masz problem z kasa to polecam oddawanie po 1 pkt many beliarowi daje to 500 zlota dziennie.
3.Z tego co sie orientuje to o 23 ork stoi plecami i mozna ta tarcze ukrasc

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

#927 2012-11-25, 13:01(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 13:02)

Spoiler
1.Też miałem problem, klikaj w klatkę z przodu, a powinna się otworzyć-możesz to zrobić nawet gdy Lorin nie śpi. Próbuj.
2.Nie ma nic za darmo. Możesz nauczyć się wytwarzania eliksiru siły bodajże u Ash-Kora i w ten sposób nabijać albo tabliczki.
3.Sprawdź między 17stą a 20stą, powinna być zmiana #msg1061306warty#msg1061306 na straganie.
4.Nie wiem nie miałem takiego buga.

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy

Ponawiam i jest jeszcze jedna sprawa.Otóż ukradłem tarczę ale teraz kiedy nie podejdę do tego straganu to rzucają się na mnie za kradzież, mimo że wcześniej nikt mnie nie widział (ork był ustawiony plecami).Teraz nie mogę kupic żadnych artefaktów u niego.Wie ktoś co zrobić w takim wypadku ?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Ponawiam i jest jeszcze jedna sprawa.Otóż ukradłem tarczę ale teraz kiedy nie podejdę do tego straganu to rzucają się na mnie za kradzież, mimo że wcześniej nikt mnie nie widział (ork był ustawiony plecami).Teraz nie mogę kupic żadnych artefaktów u niego.Wie ktoś co zrobić w takim wypadku ?
serc na pewno warto(do zadania) i skór(do produkcji zbroi u myśliwych czy sprzedaży w karczmie), żyły jaszczura przydają się w wytwarzaniu łuków(i kusz?), złoto w grze jest cenne, to zależy;
bo ją masz w ekwipunku, wyrzuć ją gdzieś przy obozie orków najlepiej, z dala od straganu

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
Do tego moda jest spolszczenie ?

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

#931 2012-11-25, 13:31(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 13:31)
Nie kurwa nie ma

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Gdzie jest dokładnie francis bo koło starego dębu przy rzece mi wiele nie mówi

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest dokładnie francis bo koło starego dębu przy rzece mi wiele nie mówi
Wychodzisz gornym wyjsciem z obozu orkow i idziesz do konca w lewo, lub innaczej jest po prostu najbardziej z lewej strony nie przekraczajac rzeki.

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy

Andre202

#934 2012-11-25, 16:15(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 16:16)
Witam!
Chcę uratować tego gościa, który jest w sztolni, a boję się że zaraz mi umrze Sam. Wisp potrzebuje 2 wytrychów. Ja mam ciągle jeden. Tyson90 pisał wcześniej, że na pewno da się znaleźć 2 luzem, a niektórzy niewolnicy także posiadają po jednym. Przeszukałem chyba cały 1 poziom kopalni, pobiłem już chyba wszystkich niewolników - ciągle mam tylko jeden wytrych.

Gdzie znajduje się ten drugi "luzem"? Pierwszego znalazłem na którejś z drewnianych półek.

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy
Luzem są 3 wytrychy.Jeden jest na dachu koło windy

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Ma ktoś może jakiegoś save do tej modyfikacji ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
każdy save ma, a o jaki moment chodzi? potrzebujesz w ogóle?

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy

Orzeszek

#938 2012-11-25, 19:24(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 19:36)
Muszę przyznać że ta gra niebezpiecznie uzależnia :D  kolosy tuż, tuż a oderwać się nie można :) , mam małą zagwozdkę a mianowicie nie mam za cholere pojęcia gdzie jest ten cały obóz paladynów, dla orienatcji podam że aktualnie znajduję się w obozie myśliwych (swoją drogą nie bardzo wiem jak wrócić do orków a już raz opieprz zebrałem za zbyt długie szwędanie się po okolicy i nie pokazanie się w obozie)

Mała porada dla osób będących jeszcze w kopalni (w mojej opini dosyć istotna) :)

Spoiler
Wcale nie musimy tracić żyć odpoczywając w kopalni na ostatnim poziomie, można dostać się na drugi przeskakując na występ skalny (na którym jest umiejscowiona pochodnia) obok strażnika znajdującego się bliżej przepaści, strażnik bliższy ściany zatrzyma nas dwukrotnie a potem już wystarczy dobry skok :)  następną dwójkę mijamy trzymając się prawej strony blisko wydrążonych w skale okien a później ściany, następnie już prosta droga do wygodnego łóżka kowala :) .

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś może jakiegoś save do tej modyfikacji ?
zacznij grę od nowa...,skocz do wody przez prawą burtę statku ,zrób "Esc"-zapisz-no i masz save!!!

0 użytkowników
Do góry