Dark Saga/Mroczna Saga RU 454504 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 454504

Odpowiedzi 970

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#900 2012-11-24, 21:57(Ostatnia zmiana: 2012-11-24, 21:58)
Przy którym trollu jest ta kaplicza co dodaje zręczności.Tym blisko obozu w jaskini?Jeśli tak to gdy do niej podchodziłem to nic się nie działo.
Ponawiam pytanie :)
wyjdź z obozu myśliwych przez most na dół i przejdź pod mostem aż dojdziesz do takiej kotliny i tam będzie taka magiczna skała wysoka

Gdzie jest ork Magar ?
ork Magar jest niedaleko między latarnią a jeziorem z piraniami

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Witam mam pewien problem mianowicie jak na początku gry sa dialogi i tak dalej i dochodzi do walki pomiedzy nasza postacia a Malanem to on mi nie zabiera w ogóle życia a ja mu możecie mi poradzic dlaczego ?

KacperG2

KacperG2

Użytkownicy
posty30
Propsy1
  • Użytkownicy
Bo musisz po prostu wyskoczyć ze statku i płynąć w stronę wyspy :D

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

TheKubaTM

#903 2012-11-24, 22:54(Ostatnia zmiana: 2012-11-24, 23:09)
Przy którym trollu jest ta kaplicza co dodaje zręczności.Tym blisko obozu w jaskini?Jeśli tak to gdy do niej podchodziłem to nic się nie działo.
Ponawiam pytanie :)
wyjdź z obozu myśliwych przez most na dół i przejdź pod mostem aż dojdziesz do takiej kotliny i tam będzie taka magiczna skała wysoka
A jak ta kapliczka mi nic nie daje ?
A i jeszcze jedno kiedy jest najlepsza pora żeby ograbić skrzynie Huga bo te przydupasy cały czas się tam patrzą i zwołują cały obóz :/

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

#904 2012-11-24, 23:13(Ostatnia zmiana: 2012-11-24, 23:17)
A i jeszcze jedno kiedy jest najlepsza pora żeby ograbić skrzynie Huga bo te przydupasy cały czas się tam patrzą i zwołują cały obóz :/
naprawdę nikt nie czyta tematu? parę postów wcześniej...
hugh czyli w czasie rozróby można opróżnić skrzynię;
też już pisałem, może masz buga, mi też tak się parę razy zdarzyło, wczytaj grę, albo pobiegaj po wyspie zrób jakieś inne zadanie i wtedy spróbuj podbić zręczność

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
naprawdę nikt nie czyta tematu? parę postów wcześniej...
hugh czyli w czasie rozróby można opróżnić skrzynię;
też już pisałem, może masz buga, mi też tak się parę razy zdarzyło, wczytaj grę, albo pobiegaj po wyspie zrób jakieś inne zadanie i wtedy spróbuj podbić zręczność
A gdzie takowy zwój znaleźć ?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A gdzie takowy zwój znaleźć ?
nie wiem gdzie znalazłem zwój przywołania szkieletu, ale zwój lodowego wilka jest w skrzyni u szamana orków Ur-Graha w kopalni przy okazji zadania #msg1061242uczeń Gor-Hara#msg1061242, trzeba wpierw szamanowi ukraść klucz

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wróciłem z polowania w celu zdobycia 30 sztuk mięsa dla Tępaka, przy okazji zawitałem do obozu piratów. Po powrocie zaczepił mnie Tars i powiedział, że jak jeszcze raz zniknę na tak długo, to mnie zabiją. Naprawdę tak będzie? Jak mam się teraz gdziekolwiek ruszyć? I jak dojść do obozu paladynów?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie, nie chodzi o to że byłeś poza obozem, tylko że byłeś za długo poza orkowym obozem, co kilka godzin będziesz musiał się wracac do tarsa i zagadać, żeby wiedział że jesteś i wtedy będziesz znowu mógł wychodzić poza obóz, co do zabicia to nie zabiją ciebie, tylko twojego przyjaciela

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak zrobić zadanie obóz paladynów czy jakoś tak co tars daje żeby ich szpiegować?

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Mówiłem już z każdym, wykupiłem wszystkie informacje u wszystkich i dalej nie moge zrobić tego zadania z wispem i kilofami(żeby dostać się na wyższy poziom). Wie ktoś może o co chodzi z tym?

Kubolinek

Kubolinek

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam pytanie o klucze w kopalni

Spoiler
Na drugim poziomie znalazłem 3 klucze (klucz w
skrzyni którym otwiera sie następną skrzynie)
Ostatnią skrzynie znalazłem koło wejścia na 2 poziom. I pytanie - gdzie następna skrzynia ?  :pokerface:  

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie o klucze w kopalni

Spoiler
Na drugim poziomie znalazłem 3 klucze (klucz w
skrzyni którym otwiera sie następną skrzynie)
Ostatnią skrzynie znalazłem koło wejścia na 2 poziom. I pytanie - gdzie następna skrzynia ?  :pokerface:  

Z tego co sie orientuje to skrzynie z gornego poziomu otwieraja takze te z dolnego, musisz sam sprawdzic.

Mam pytanie.
1. Przyjalem w kolejnosci zadania odnosnie bandytow: pierwsze od kapitana, a potem pogadalem z tym jugersem co szuka brata Phila, no i poplynalem sobie na ta wysepke wytluklem bandytow co do jednego, no ale nie ma tam ani Phila ani quest od kapitana nie zostaje zaliczony, co jest nie tak ?

Kubolinek

Kubolinek

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy

Kubolinek

#913 2012-11-25, 10:12(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 10:51)
Nieważne - znalazłem

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Mam pytanie.
1. Przyjalem w kolejnosci zadania odnosnie bandytow: pierwsze od kapitana, a potem pogadalem z tym jugersem co szuka brata Phila, no i poplynalem sobie na ta wysepke wytluklem bandytow co do jednego, no ale nie ma tam ani Phila ani quest od kapitana nie zostaje zaliczony, co jest nie tak ?

a sprawdzałeś CAŁĄ jaskinie? on powinien gotować, przeszukaj dokładnie jaskinię, no chyba że zginął

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie.

a sprawdzałeś CAŁĄ jaskinie? on powinien gotować, przeszukaj dokładnie jaskinię, no chyba że zginął

Tak przeszukalem dokladnie jaskinie, i na sto procent nie zginal, co moze byc przyczyna ? a no i czemu nie zalicza mi tez questa pozbyc sie konkurencji skoro wybilem wszystkich bandytow.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
kogoś pominąłeś, ja z tym problemów nie miałem, no chyba że coś naprawdę się stało

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kogoś pominąłeś, ja z tym problemów nie miałem, no chyba że coś naprawdę się stało

Sprawdzalem na kilka razy i juz naprawdę nikogo tam nie ma, no cóż jakiś bug. No chyba ze jakis wpadl w tekstury ;p

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
kuken, ja tą misję wykonałem bez problemów, nic się nie zbugowało, u mnie było wszystko normalnie

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mówiłem już z każdym, wykupiłem wszystkie informacje u wszystkich i dalej nie moge zrobić tego zadania z wispem i kilofami(żeby dostać się na wyższy poziom). Wie ktoś może o co chodzi z tym?
gadałeś z Karlo i Draksem? co Ci mówili? masz sejw sprzed rozmów?

Jak zrobić zadanie obóz paladynów czy jakoś tak co tars daje żeby ich szpiegować?
za to zadanie expa nie będzie także olej je, samo zniknie później z dziennika

najpierw trzeba było wziąć zadanie od Junsena z zaginionym bratem, potem gadać z Rentgarsem, wczytaj może grę i się pojawi, albo wczytaj wcześniejszy sejw

0 użytkowników
Do góry