Dark Saga/Mroczna Saga RU 454804 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 454804

Odpowiedzi 970

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót

arto
Tester Złotych Wrót

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#580 2012-11-16, 13:41(Ostatnia zmiana: 2012-11-16, 13:42)
Ciekawe jak mam się tam zarejestrować.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Nie no muszę to napisać, bezsens... napisałeś że tyle czekałeś na tego moda a teraz prosisz o pomoc w przejściu kopalni O.o, czy nie czerpiesz żadnej satysfakcji i frajdy jak odkryjesz, zaznaczam samemu, sposób na rozwiązanie problemu tudzież zadania czy opracowania strategi na pokonanie trudnego przeciwnika, to jest spora część magii gothica i nie rozumiem po co ją sobie odbierać :P.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Po pierwsze: NIE trzeba sie rejestrować, by pobrać. Po prostu czasem servery są obciążone i trzeba poczekać, aż będą dostępne.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
już mi się pobiera  ;d

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
To wrzuć gdzieś bo nie lubię czekać.

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

TheKubaTM

#585 2012-11-16, 14:09(Ostatnia zmiana: 2012-11-16, 14:11)
Ślepy ?! Ludzie to idioci  :facepalm:  Nie dziwie się adminom że często banują, sam bym połowę ludzi wywalił na zbity ryj za ich głupotę.
Już jedna osoba dała link do spolszczenia.
Jak mnie takie coś wkurwia, wejdzie i napisze pomimo tego że ktoś już to samo dał. Specjalnie się pewnie zarejestrował aby dodać spolszczenie tutaj, bo z tego co czytałem to ekipa spolszczająca TDS przewiduje jakąś nagrodę dla typa który jako pierwszy wrzuci na 3 fora o gothicu ich spolszczenie.
Nie wiedziałem o nagrodzie a ty się trzepiesz jak przeszkolak.Jeżeli bardzo Ci przeszkadza że podałem link do spolszczenia to prosze usuwam.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
To wrzuć gdzieś bo nie lubię czekać.
Więc nie pobieraj. Specjalnie wybraliśmy ten serwer dla pewności, że plik nie zostanie skasowany i żebyście mogli pobierać z przyzwoitą szybkością, a wy narzekacie?

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
Narzekamy bośmy niecierpliwi i marudni.

Okay wybacz. Trzeba było się zarejestrować, w błąd wprowadził mnie czyiś post wyżej. Idzie bez problemu.

@down
-,- Jak klikałem wyskakiwało okno, że niedostępny i mam spróbować za 5min a liczba pobrań od 2h nie ulegała zmianie. Po zarejestrowaniu poszło od razu  :ayfkm:

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam  :wink:  

Haaha bzdury piszecie że trzeba się rejestrować ja pobieram bez żadnej rejestracji  :facepalm: .Wystarczy kliknąć to: Click here to start download from sendspace i startuje pobieranie.Wystarczy chcieć

Pozdrawiam Mateusz.Wr  :wink:  jeżeli pomogłem  :ok:  

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, składam wyrazy uznania, Wasze spolszczenie to pełen profesjonalizm, warto było czekać. Teraz, gdy wyszła już Dark Saga PL i beta spolszczenia do Returninga, chyba w ogóle z domu nie wyjdę  :wink:

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy

Button

#590 2012-11-16, 19:16(Ostatnia zmiana: 2012-11-16, 19:16)
To może ja się wypowiem, ponieważ gram już w tego moda prawie 5h.
Na początku brawa dla ekipy tysona90 za stworzenie spolszczenia do moda Dark Saga. Pełen profesjonalizm i jak na razie nie zauważyłem żadnych rażących błędów w polonizacji.

Muszę przyznać, że początek tego moda był taki sobie, ale fabuła się rozkręca i potrafi wciągnąć na długie godziny - mnie wciągnął do tego stopnia, ze usiadałem przed komputerem na 3h i non stop grałem. Zadania są bardzo fajnie zrobione i czuć tutaj klimat niewolniczej kopalnii.
Zauważyłem kilka błędów technicznych jak np. po wydobyciu rudy czasem kilof nie zostaje schowany tylko jest cały czas dzierżony w ręce lub gdy chcemy z kimś porozmawiać to również czasami gra się zacina i nie widać żadnego okienka dialogowego.
Pomimo tego początek mi się bardzo podoba i zobaczymy jak będzie dalej.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

#591 2012-11-16, 20:17(Ostatnia zmiana: 2012-11-16, 20:19)
Błędy techniczne tego typu niestety w grze występują, jednak nie uniemożliwiają jej przejścia.
Aktualnie Magic-Team pracuje nad patchem, który ma je wszystkie wyeliminować. Nie wiem dokładnie, jakie błędy oni sami zauważyli, dlatego podczas betatestów TDS PL wyłapywaliśmy również błędy techniczne, które skrupulatnie spisywałem.
W tej chwili to wszystko tłumaczę i listę błędów (ok. 70) wraz z sugestiami usprawnień wyślę twórcom.
Potem zajmę się szliftą solucji, która za kilka dni powina się ukazać na naszej stronie.

Co do ściągania, to jeszcze raz podkreślam, iż nie trzeba się rejestrować.
spróbować za 5min a liczba pobrań od 2h nie ulegała zmianie
Oczywiście na potrzeby naszego spolszczenia nie został założony nowy serwer, więc wszelkie jego obciążenia - niezależnie czy jest pobierane spolszczenie Sagi, czy jakiekolwiek inne pliki (których tam jest przecież multum) powodują jego chwilową (krótszą lub dłuższą) jego niedostępność.

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Fajnie..
Pobrałem spolszczenie z MODDB (około 2h).
Zainstalowałem najsampierw samego moda do folderu gothica, potem ten patch, biorę się za to aby otworzyć readme w TDSPL i nic, nie chce się otworzyć. Następnie próbuję jakoś zainstalować samo spolszczenie i także dupa bo wyskakuje błąd.
Czyli wprost zajebiście bo znów będę musiał ściągać od nowa, najlepsze w tym wszystkim jest to że sam mod pobrał się i zainstalował po rusku bez najmniejszego błędu i problemu, natomiast spolszczenie już nie.

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zamiast winrara użyj 7zipa http://www.7-zip.org/download.html , powinno zadziałać miałem ten problem.

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Okej podziałało, i o wiele szybciej się przy tym pobrało. Czyli wychodzi z tym że trzeba używać jedynie 7zipa.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Lub HaoZipa.

O fakcie, że nie zawsze WinRar potrafi to wypakować, dowiedziałem dopiero po premierze (do jego spakowania użyto HaoZipa, dzięki czemu osiągnięto stosunkowo dobrą kompresję). Stosowna informacja pojawiła się natychmiast w aktualnościach na naszej stronie, ale widocznie co niektórym umknęła.
Mam nadzieję, że kolejne osoby z tym samym problemem będą już znały rozwiązanie.

P.S.
@Taliasan,
Daję Ci propsa za szybką i skuteczną pomoc Fletcherowi :)

KacperG2

KacperG2

Użytkownicy
posty30
Propsy1
  • Użytkownicy

KacperG2

#596 2012-11-17, 12:12(Ostatnia zmiana: 2012-11-17, 12:22)
Dobra już nie ważne, kolega Taliasan pomógł na GG :D

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
mam pewien problem mam klucz do magazyny (zadanie: dziennik harda czy jakoś tak) wchodzę na mur tam gdzie jest góra rudy i są 2 skrzynie 1 była otwarta, a druga była zamknięta i tym kluczem nie dało się otworzyć skrzyni, a wpis mówi że dziennik jest przetrzymywany na dolnym poziome tam gdzie orkowie magazynuję rude i złom. Chyba że nie przy tej skrzyni stoję. Ktoś mi to wytłumaczyć może? I ewidentnie mi z tym pomóc?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat w tym miejscu co szukałeś to nie jest magazyn orków, w tej skrzyni znajduje się eliksir życia +20 i trochę rudy, a aby dojść do magazynu orków to musisz pójść mostem od miejsca gdzie kopie Wisp i do końca.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
dzięki, props już leci mam jeszcze jedno pytanie, gdzie znajdę amulet wispa? on coś tam mówił że chcę 10 bryłek rudy za info, ale nie ma u niego tego dialogu, więc gdzie ten amulet mogę znaleść?

0 użytkowników
Do góry