Dark Saga/Mroczna Saga RU 455615 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 455615

Odpowiedzi 970

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
Widzę, że nieźle idzie, tak trzymać chłopaki!

mateu990

mateu990

Użytkownicy
Gothic: Khalinag
posty58
Propsy8
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • Gothic: Khalinag
O pasek idzie,  już prawie połowa, nie źle   :lol:    :ok:

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Na naszym Facebook'u pojawiła się nowa informacja w sprawie rekrutacji. Zapraszam.

Podgladacz

Podgladacz

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy
Mod bardzo fajny, tyle że nawet nie wiedziałem co robić po wejściu do tej kopalni orków, lepiej poczekam na spolszczenie ;p  , powodzenia.

mateu990

mateu990

Użytkownicy
Gothic: Khalinag
posty58
Propsy8
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • Gothic: Khalinag
I jak idzie tłumaczenie ?

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Daj lajka: http://www.facebook.com/pages/The-Dark-Saga-PL/384128301614982 To będziesz na bieżąco. Możesz także sprawdzać stronę polonizacji: http://thedarksaga.cba.pl/index.html 3 dni temu pojawiło się nowe info.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Zaznaczam, że na wyżej podanej stronie (oficjalna strona projektu) cały czas jest na bieżąco aktualizowany pasek postępu, który dość precyzyjnie pokazuje faktyczny postęp tłumaczenia (ilość aktualnie przetłumaczonych linijek w stosunku do całości). Dodam też, że o ile wcześniej pasek można było jedynie szacować okiem (bardziej lub mniej precyzyjnym), o tyle teraz po najechaniu myszką widać dokładny procentowy napis. Zapraszam do odwiedzania oraz oczywiście o śledzenie nas na facebooku (link również wyżej).

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnio pisaliście, że potrzebujecie jeszcze jednego gościa. Znaleźliście go?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Zgadza się. Na szczęście dość szybko znalazł się ochotnik, który się do roli korektora doskonale się nadaje. Już jest wpisany oficjalnie do zespołu pod nickiem Dreamerion.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo dobrze. Widać, że u Was nie ma lipy, pracujecie ostro  :wink:  Oby tak dalej.

chesterking

chesterking

Użytkownicy
posty60
Propsy31
  • Użytkownicy
Już prawie połowa.  :D  Nie mogę się doczekać polskiej wersji moda. Powodzenia, abyście wytrwali w spolszczaniu.  :wink:

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Od paru dni nurtuje mnie jedno pytanie (związane oczywiście ze spolszczeniem moda). Nie wiem, czy nie zabrzmi to conajmniej dziwnie, jednakże - czy w "pasek loadingu spolszczenia" wliczony jest TYLKO CZAS SPOLSZCZENIA , czy może też CZAS NA SPOLSZCZENIE RAZEM Z BETATESTAMI ? Poprosiłbym także, o (o ile istnieje taka możliwość) poinformowanie czy po spolszczeniu macie zamiar bawić się w dubbingi i różne takie zbędne pierdoły. Pozdrawiam :) .

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu

Baggio
Moderator działu

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#312 2012-03-28, 15:09(Ostatnia zmiana: 2012-03-29, 15:28)
Pasek postępu pokazuje ile %owo zostało przetłumaczone tekstu. Nie są w to wliczone betatesty. Te odbędą się dopiero po spolszczeniu i korekcie dialogów. Dubbing pozostanie ten rosyjski(ogólnie dobry jest) lecz co do polskiego dubbingu należy czekać na wypowiedź tysona90. Jednak wątpię w dubbing tak wielkiej modyfikacji.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ewentualnie lektor ivona :lol:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wypad mi z dubbingiem  ;p  Rosyjskie teksty bardzo dobrze brzmią, wystarczą przetłumaczone napisy i będzie gitara  :ok:

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
W tym przypadku. Jak słyszę RU dubbing z Wiedźmina, to mi się grać odechciewa. W DS, Returningu(próbka), oraz Podróżniku dubbing jest bardzo dobry

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Jeśli chodzi o dubbing, to takowego absolutnie nie planuję. Jeśli ktoś po premierze spolszczenia zapragnie go zrobić - nie ma przeszkód.

P.S. Zapraszam na naszą stronę po nowe materiały :)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ooo, 50% za Wami. Dobra robota  :ok:

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Muszę przyznać, że całkiem zacnie wam to wyszło. Mam tylko nadzieję, że ukazane na filmiku dialogi są tak dobrze zrobione w całym 51%(i będą robione do końca), bo jeśli poprawiliście tylko TE kwestie dla "lepszej prezencji", a reszta jest o dupę potłuc, to jest to tylko w pewnym sensie wprowadzenie w błąd ,czego raczej się nie pochwala (i tylko dowalicie sobie  więcej roboty w przyszłej korekcie). Jeśli jednak wszystko jest tak, jak pokazuje to hmm ... gameplay ? - to nie pozostaje mi nic innego ,jak tylko dodać : "Oby tak dalej i z takim tempem, a wyrobicie się do czerwca :)  (jeśli nie prędzej! :) )... i błędów dużo poprawiać nie będzie trzeba."

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu

Baggio
Moderator działu

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#319 2012-03-29, 22:21(Ostatnia zmiana: 2012-03-29, 22:26)
Muszę przyznać, że całkiem zacnie wam to wyszło. Mam tylko nadzieję, że ukazane na filmiku dialogi są tak dobrze zrobione w całym 51%(i będą robione do końca), bo jeśli poprawiliście tylko TE kwestie dla "lepszej prezencji", a reszta jest o dupę potłuc, to jest to tylko w pewnym sensie wprowadzenie w błąd ,czego raczej się nie pochwala (i tylko dowalicie sobie  więcej roboty w przyszłej korekcie). Jeśli jednak wszystko jest tak, jak pokazuje to hmm ... gameplay ? - to nie pozostaje mi nic innego ,jak tylko dodać : "Oby tak dalej i z takim tempem, a wyrobicie się do czerwca :)  (jeśli nie prędzej! :) )... i błędów dużo poprawiać nie będzie trzeba."
Akurat dialogi, które są na tym krótkim gameplayu nie były po korekcie, były prosto od tłumacza. Znaczy się, ta część z kopalni była już chyba po korekcie, nie jestem do końca pewien. Na pewno na statku dialogi nie były po korekcie i na pewno będą jeszcze lepsze. :)

0 użytkowników
Do góry