to jest oscreenovane kalkulatorem ?
To są screeny, które mogliście podziwiać kilkanaście postów wcześniej, zamieszczone przez użytkownika
xendix.
Same screeny były w rozdzielczości 800x600, dodatkowo z przyczyn technicznych (marvin off) nie można było zrobić dostatecznego zbliżenia. Stąd musiałem trochę popracować (zbliżenie, rozjaśnienie) nad nimi, żeby potworki znajdujące się na nich, były choć trochę lepiej widoczne. Jak tylko będę dysponował lepszymi materiałami, natychmiast umieszczę je tam. Póki co wyszedłem z założenia, że lepszy rydz, niż nic.
Olaf, w tym momencie nie dysponuję lepszymi zrzutami. Jak wejdę w ich posiadanie (przysłane przez użytkowników, zrobione własnoręcznie), bez wątpienia "zarzucę".
Jeśli chodzi stronę, to nie liczyłem wcale na aplauz, chodziło mi o stronę w miarę przyjazną dla odwiedzających. Jej celem jest głównie skupienie wszystkich informacji na temat TDS. Pełni też funkcję informacyjną odnośnie spolszczenia.
strona też taka sobie
Ok, a czy powiedziałbyś mi, co dokładnie Ci w niej nie odpowiada? Być może wystarczy zmienić tą rzecz/rzeczy i będzie ona przyjemniejsza dla oka/myszki.
Co do tematu solucji, to ukaże się ona prawdopodobnie nie wcześniej, niż premiera polonizacji. Ponieważ Ci co teraz grają i nie rozumieją - nie będą w stanie zrobić odpowiednio szczegółowej, a Ci którzy rozumieją - no cóż.. Większość z nich jest raczej skupiona na tłumaczeniu, aniżeli na pisaniu solucji.
Po ukazaniu się spolszczenia natomiast, każdy przy odrobinie chęci i wysiłku będzie w stanie ją napisać. Jeśli będzie chciał, aby ukazała się na mojej stronie (z adnotacją o autorze oczywiście), podeśle ją mi prywatnie z wyrażeniem takowej chęci.
trzymam kciuki :wink:
Dzięki