Ktoś mi może wyjaśnić Spoiler
gdzie dokładnie Letho pojawiał się w książce i czy wogóle, nie pamiętam go
raczej nie ma takiej postaci.
Czyli mówisz, że gra faktycznie jest tak oczojebna i zblurowana jak na screenach? Szkoda. W jedynce też było różnie, ale na ogół ceniłem grę za twardą grafikę o stonowanych kolorach, bez dupereli i upiększaczy, które jednoznacznie kojarzą mi się z chujowymi fantasy których nienawidzę.
no wiesz, subiektywna ocena, blury można wyłączyć ale nie wyłączysz tej oczojebności. jakbym miał porównywać to nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy w2 a arcania g4 jeżeli chodzi o bardzo ogólnie pojętą kolorystykę i działanie enginu.
grafika jest mimo tego zajebista, modele naprawdę zajebiste, szczególnie postacie, ubiory itp po prostu zrobili coś co wychodzi poza ramy rpg, w grach akcji spotyka się taką dbałość o detale szczególnie tych wojskowych, no to tutaj mamy to samo na wysokim poziomie. boli ta kolorowość, nadmiar czerwonego i tak dalej. pod tym względem w1 był kolorystycznie doskonały
wada, ale nie przeszkadza dobrze się bawić. no i jak pisałem wcześniej, brak wypasionej karty graficznej powoduje że widzę raptem 10-30% tego co widać na najlepszych screenach reklamujących w2.
miałem przed chwilą zwiechę, wywaliło mnie całkiem z windowsa, zwiesiło kompa bez niebieskiego ekranu, musiałem zasilacz wyłączyć.