Wiedźmin 2 159441 539

O temacie

Autor

Zaczęty 18.09.2009 roku

Wyświetleń 159441

Odpowiedzi 539

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ale przyczepiliście się do twarzy wiedźmina  :D  :D  :lol2:    

Im brzydsza twarz Geralta tym lepsza :D  A czemu? Bo tak w książce napisano, że był brzydki.

Kurczę, ważne żeby dzi...ewki były ładne :D  

Z tego co widziałem, to nie jest źle, chociaż zobaczymy jak będzie wyglądał najpiękniejszy RPG i jakie możliwości będzie dawał nowy silnik, których wcześniej nie mogli wyciągnąć na W1.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wiedźmin 2
#61 2010-03-25, 21:02(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 21:04)
http://www.dailymotion.pl/video/xcpgn9_wie...cena_videogames

Te mroczne dźwięki na początku. Nie wiem ile można, słyszałem je już w filmie stalker z 1979 roku, w gothicu, kilku marnych filmach a teraz w wiedźminie.

co do moddingu i "wsparcia" to wiadomo, że skończy się na ifritach. nawet nie ma co się napalać.

ciekawi mnie jedynie czy świat będzie otwarty, umiarkowanie otwarty (wątki fabularne) czy zamknięty jak w dragon age i poprzednim wiedźminie. chyba największa wada i rozczarowanie tej gry  :D .

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
co do moddingu i "wsparcia" to wiadomo, że skończy się na ifritach. nawet nie ma co się napalać.
Pisząc silnik, miałem na myśli punkt widzenia gracza.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nawet nie czytałem twojego posta

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Thoro - co do świata. Każda lokacja ma być kilka razy większa niż te znane z jedynki. Poza tym będzie można wchodzić do jaskiń, domów etc. bez zbędnego wczytywania.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Mówcie co chcecie ale ta twarz po prostu nie pasuje.
Im brzydsza twarz Geralta tym lepsza  A czemu? Bo tak w książce napisano, że był brzydki.
Właśnie w jedynce twarz była o wiele brzydsza i paskudniejsza, tutaj to są jakieś ciepłe kluchy. Jakiś amerykański metroseksualista z mopem na głowie.
Miecze na jednej stronie pleców to lajt, raczej normalne. mEatrikZ pisał że nigdzie nie było w ksiązce napisane ze trzymał je na krzyż, o ile pamiętam w książce tylko jeden miecz trzymał na plecach a drugi był w jakiejś skrzyni czy czymś, ale to szczegół mało istotny.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie w jedynce twarz była o wiele brzydsza i paskudniejsza, tutaj to są jakieś ciepłe kluchy. Jakiś amerykański metroseksualista z mopem na głowie.
Moje ulubione słowo: Komercja

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
http://gothic.org.pl/arcania-a-gothic-tale...ntion-2010.html

Okazało się, że w wersji gry prezentowanej na konferencji zaimplementowali nowy autorski system mimiki twarzy przez co uległa ona lekkiej zmianie. Pamiętajmy jednak, że to wersja alpha, a twórcy gry obiecali, że do czasu premiery twarz Geralta powróci do swojego pierwotnego stanu.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Wiedźmin 2
#69 2010-04-02, 21:38(Ostatnia zmiana: 2010-04-02, 21:55)
Na tvgry.pl pojawił sie pełny wywiad z Tomaszem Gopem, poruszanych jest wiele ciekawych aspektów, m.in. wielkość lokacji i system walki, no i jest całkiem sporo gameplayu.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Bardzo dobre, ale w koncepcie:
http://behance.vo.llnwd.net/profiles/50030...01269945573.jpg
było chyba ukazane "zdziwienie" geralta, zapewne faktem, że nie zdąży sparować, bo przeciwnik ma krótszy mieczyk, a w finałce było tylko zdenerwowanie.

Ale ja tam się nie znam na tych całych grafikach, ogółem wyszło ładnie, poza nogami obu postaci, jakoś dziwnie śmiesznie zsynchronizowane.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Wiedźmin 2
#73 2010-08-19, 10:29(Ostatnia zmiana: 2010-08-19, 10:40)
Cytat: Adanos link=topic=7282.msg107689#msg107689#msg107689#msg107689 date=1282205944
http://www.gamezilla.pl/content/gc-2010-wiedzmin-2-nowy-gameplay-z-gamescomu

czekam na tą grę, zrobili niesamowity postęp w stosunku do w1, w sumie to tak to właśnie powinno wyglądać, nowy engine który wykorzystali na maxa, piękne.

można powiedzieć że zrobili rasowego rpg. kurwa liczę na tą grę, jako na wyznacznik nowej jakości, bo te wszystkie amerykańskie rpg wydaje mi się że to kiszka dla casuali a nie solidnych graczy

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
I porównajcie sobie to do jakiegoś risena. żenada.

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
A ja sobie kupiłem teczkę na kartki z Wieśkiem.. z kucykiem ^^ . W Biedronce, za 2 złoty. Chyba brak im pieniędzy na produkcje

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cytat: Adanos link=topic=7282.msg107689#msg107689#msg107689#msg107689 date=1282205944
http://www.gamezilla...lay-z-gamescomu

Prosze cie :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Też to zauważyłem, ale nie uznałem, że jest się czym chwalić. To zwykły naśladowca.

Sroka8888

Sroka8888

Użytkownicy
posty60
Propsy6
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=-IMZQUKyoZ0

0 użytkowników
Do góry